היי...:)

valeria777

New member
היי...:)

טוב האמת שיולי שלחה לי את הקישור לכביכול שיחה שהייתי מצויינת בה וביקשה ממני להירשם כדי לענות על שאלות.. האמת? לא נראה לי שאני יכולה לחדש לכם משו אלא אם כן מישהי עדיין חושבת שדוגמנות זה כיף. בכל מקרה חקרתי קצת, ואחלה פורום. אז...ברוכים הבאים ולריה? :) שבוע מקסיפ לכולם.

yuli17

New member
טוב אז מכיוון ש..

ולריוש לא כזה יודעת איך מעלים תמונות אני יעלה במקומה...

anush50

New member
אין מה לומר

ולריה יפיפיה אמיתית! עשו בחירה טובה כששילבו את אסתי ואת ולריה בקטלוג של פוקס :) (שמתעי שהיא עוזבת את הארץ... =\)

Mr BlG

New member
אני קורא לפטר לאלתר את מי שערך

את הרגל הימנית שלה... (בפוטושופ כמובן..) תמונה יפה אבל.. :)

Melvina

New member
ברוכה הבאה

בידיוק אתמול רציתי לבקש ממרינה שתבקש ממך להרשם לפורום (אגב תמסרי לה ד"ש ממני- סבטה ). בכל מקרה, יש תמונות שלך שאני מאוד אוהבת ויש תמונות שאני ממש לא אוהבת אבל הגעת להישגים יפים מאוד. מה זאת הסוכנות שכבר נרשמת אליה בקנדה?

valeria777

New member
תודה..

הכל עניין של טעם. אני חושבת שיש תפיסה נורא לא נכונה לגביי דוגמנות בפורום הזה, אבל זה כבר לשיחה אחרת. הסוכנות בקנדה next models שבוע מקסים :)

Melvina

New member
../images/Emo140.gif נכון

עיניין של טעם, למרת שאת ללא ספק נראית טוב, יש כמה תמונות ממרינה שהייתם באיזה יומולדת באולם ולבשת שמלה לבנה ואני חייבת לציין שאת נראית שם פשוט מ-ד-ה-י-ם!
את מוזמנת לפתוח שרשור בנושא, דווקא יהיה נחמד לשמוע מה דעתך על הפורום. בהצלחה עם הסוכנות והמעבר לארץ הכה יפה, מקנאה בך. הייתי מתה לחזור לקנדה

ברררר

New member
ולריוש!! :)

היי זאת בר משוקס [הייתי פעם.......] ברוכה הבאה יפיופה!

Gal Nissan

New member
מדהימהה...חולה על היופי שלך!!

ואני לא מאלה שמרבים להחמיא חחח.. בהצלחה בכל דרך שתלכי בה את מהממת...

טוב

דבר ראשון את מהמהמת דבר שני זה נראה כאילו את לא אוהבת להיות דוגמנית אז למה לעשות משהו שלא אוהבים ?

valeria777

New member
לוקה מור..

זה לא שאני לא אוהבת את זה כי אחרת לא הייתי עושה את זה, אני פשוט לא אוהבת את הרושם שאנשים מקבלים שזה מין תענוג. אני לא אשקר ואגיד שאני מעדיפה לעבוד במקדונלס אבל זאת חתיכת עבודה של לעמוד על רגליים, לשתוק כשמעבירים עלייך ביקורת ובאופן קבוע להתמודד עם אנשים קשים. בגלל זה אני בפורום...כדי להסביר שלא הכל נוצץ. תודה רבה. :)

אה אוקי

חשבת שאת עושה משהו שאת לא אוהבתת אבל ברור שזה לא תענוג ואם כפי שאת אומרת מקבלים את זה ככה אז זה רע מאוד. בכול מקרה את מדהימה

Tamar Lev

New member
את מדהימה לדעתי!!

ממש מיוחדת ויפה. אפילו שאני לא ממש עבדתי בכל כך הרבה דברים כמוך, יצא לי להכיר קצת מקרוב את העולם הזה ואת ממש צודקת. צריך להתמודד עם ביקורת קשה כל הזמן, וזה קשה ומעייף לעמוד 12 שעות על הרגלים, לראות אנשים בוחנים אותך כל הזמן ומתנהגים אליך כמו כולב. אבל אין מה לעשות, זה המקצוע.. וכמו שיש את הייתרונות של זה, יש גם חסרונות. ולא הכל זוהר ומושלם כמו שזה נראה. בכל מקרה המון הצלחה בהמשך (בטוחה שתצליחי) וברוכה הבאה לפורום

למעלה