אפשר גם? ../images/Emo13.gif
כמה ג'וקרים קיימים במשחק טאקי? כמה שTF3K הכניס מי יצר את הבובות של חברת החשמל? הסבתא הזאת, נו... כמה ערוצי ריאליטי קיימים ב yes? זה ישתנה מחר, מה הטעם לענות? באיזה נייר טואלט משתמשים בכנסת? משתמשים באפרוחים, כמו ברומא העתיקה כמה שרים בלי תיק קיימים? שלושה: הראל מויאל, הראל סקעת, עדי כהן. מי המציא לבנימין בן אליעזר את הכינוי "פואד"? חבר ליחידת גולני שלגלג על משקלו העודף (זה קיצור של פו-אדוב). כמה זמן לוקח להגיע מירושלים למודיעין ברכב? מי המשוגע שיסע לשם ברכב?
איך עושה
? שן קשת-ענן! שן קשת-ענן! כמה אחוזי אלכוהול קיימים בבקבוק
של גולדסטאר? כן שניה, אתה באמת חושב שאני אקום כדי לבדוק?? מה הצעת החוק החדשה של ענבל גבריאלי? אין לי מושג, אבל הו ידעת שיש לה
אתר? וגם קומונה בתפוז? זה פשוט הורס
נכון שהיא דומה קופי ללויס ליין? (שכחתי איך קראו לשחקנית...) מי היא מוניקה לוינסקי ומתי נגמר הרומן שלה עם הילארי קלינטון? המנהלת של סמינר לוינסקי, על שמה גם קראו לרחוב בת"א. והרומן שלה עדיין לא נגמר, תבדוק את המקורות שלך... נכנסתי לסופר, קניתי 2 שקיות שוקו קרלו ושקית חלב תנובה- כמה עלי לשלם? דארלינג, בשביל הדברים האלה צריך לשלם לך
כמה יעלה דו"ח על חניה באדום-לבן? למה אתה רוצה לקנות? מי היו הוריו של אלוהים? אבנר ואהובה סקעת ומתי נולד? 8.8.1981 מה קוטרה של כיכר המדינה בת"א? בפעם האחרונה שמדדתי זה היה 329.12846 מטר כמה זה 5 אחוזים ממאתיים? 10. אבל תמורת תשלום סמלי אני אסדר שזה יהיה קצת יותר
איך נהפכים לסלבריטאי? הא זה קל. מתפשטים ברחוב. פנינה רוזנבלום...- למה??? למה ענבל גבריאלי יותר טוב? מה שטחו של הנגב? איך אפשר למדוד? הוא כל הזמן זז! מה צבע התחתונים של ידידה שלי, ***, כרגע? שאלה מכשילה. היא לא לובשת תחתונים... כמה צבעים מכילה הקשת בענן? האמת היא שהיא מכילה 8. את השמיני רק חכמים יכולים לראות... בלונדיני עם עיניים כחולות, גוף חטוב, ישבן מוצק וגיי-קיים דבר כזה? שאני אעלה תמונה?
כמה מיליונים הניב הסרט שרק 2 בשבועיים הראשונים ליציאתו בארצות הברית? אם הם היו שומעים בקולי השאלה הייתה כמה מיליארדים... שאלת השאלות: מי רוצה להיות מליונר? לא יודע, אבל בטח שלא ביל גייטס...