היי....

Ethan248

New member
היי....

באתי להציק לכם פה ב]ורום שוב! אני כתבתי פה מזמן (איזה 10 הודעות בודדות) ועכשיו באתי שוב להציק.... אם אתם לא זוכרים אותי, אני איתן, בן 16 (עוד 3 ימים יום הולדת!!!) ואני הייתי הראשון שהתוודה שיש לו התמכרות לנקודות!! כן.... אז בא הרשרוש הגדול שאמר "גם אני מכור" ובסוף שכחו אותי אבל לא משנה.... מבליגים... אם משהו רוצה לבדר איתי באיי סי, המספר למטה..

resputin

New member
ברוף השב ../images/Emo13.gif

ומזל"ט בקרוב. גיל ההסכמה, here you cum
.

Ethan248

New member
טוב אז קצת עלי....

אני מי-ם... עדיין בארון (עם התרוץ: "איפה הג'ינס הזה?!")... משחק עץ או פלי אם אני הומו או דו... וחי (שזה דבר לא רע בכלל) עוד משהו שצריכים לדעת?

resputin

New member
הממ,

מה הגובה שלך? ומה דעתך בנוגע לחצילים ועיכולם בגופך?

SarcaSeriouS

New member
כן, עכשיו כשאני עירני כאגוז...../images/Emo123.gif

כמה ג'וקרים קיימים במשחק טאקי? מי יצר את הבובות של חברת החשמל? כמה ערוצי ריאליטי קיימים ב yes? באיזה נייר טואלט משתמשים בכנסת? כמה שרים בלי תיק קיימים? מי המציא לבנימין בן אליעזר את הכינוי "פואד"? כמה זמן לוקח להגיע מירושלים למודיעין ברכב? איך עושה
? כמה אחוזי אלכוהול קיימים בבקבוק
של גולדסטאר? מה הצעת החוק החדשה של ענבל גבריאלי? מי היא מוניקה לוינסקי ומתי נגמר הרומן שלה עם הילארי קלינטון? נכנסתי לסופר, קניתי 2 שקיות שוקו קרלו ושקית חלב תנובה- כמה עלי לשלם? כמה יעלה דו"ח על חניה באדום-לבן? מי היו הוריו של אלוהים? ומתי נולד? מה קוטרה של כיכר המדינה בת"א? כמה זה 5 אחוזים ממאתיים? איך נהפכים לסלבריטאי? פנינה רוזנבלום...- למה??? מה שטחו של הנגב? מה צבע התחתונים של ידידה שלי, ***, כרגע? כמה צבעים מכילה הקשת בענן? בלונדיני עם עיניים כחולות, גוף חטוב, ישבן מוצק וגיי-קיים דבר כזה? כמה מיליונים הניב הסרט שרק 2 בשבועיים הראשונים ליציאתו בארצות הברית? שאלת השאלות: מי רוצה להיות מליונר? ד"ש לאיתן. שם יפה יש לך...

resputin

New member
בא לי ../images/Emo3.gif

כמה ג'וקרים קיימים במשחק טאקי? שניים. מי יצר את הבובות של חברת החשמל? זוג מעצבים הומואים שגרים בדרום ת"א. כמה ערוצי ריאליטי קיימים ב-yes? שישים וארבעה? באיזה נייר טואלט משתמשים בכנסת? נו, מהירוקים האלה עם הציורים של הפנים.. כמה שרים בלי תיק קיימים? 116. מי המציא לבנימין בן אליעזר את הכינוי "פואד"? ילדים מרושעים בחט"ב מקיף ירושליים? כמה זמן לוקח להגיע מירושלים למודיעין ברכב? שער דק'\רבע שעה על 140. איך עושה
? *קול שתיקה רועמת* -הוא מת. כמה אחוזי אלכוהול קיימים בבקבוק
של גולדסטאר? נראה לי ש8%? מה הצעת החוק החדשה של ענבל גבריאלי? משהו טיפשי עם בני נוער, לא? מי היא מוניקה לוינסקי ומתי נגמר הרומן שלה עם הילארי קלינטון? מוניקה והילרי נפגשו לראשונה במספרה כשמוניקה חימצנה את השפם בעת שהילרי החליטה לגדל. הרומן נגמר כשביל שם לב שכל השמלות שלו מוכתמות ואפר הסיגרים של הילרי בכל מקום. נכנסתי לסופר, קניתי 2 שקיות שוקו קרלו ושקית חלב תנובה- כמה עלי לשלם? 16.50? כמה יעלה דו"ח על חניה באדום-לבן? 350 שקלים כמדומני. מי היו הוריו של אלוהים? אדם וחווה. ומתי נולד? לפני הרבה, הרבה זמן? מה קוטרה של כיכר המדינה בת"א? שלושה בניינים יוקרתיים שדירה ממוצעת בהן תעלה לפחות חצי מיליון. כמה זה 5 אחוזים ממאתיים? 10. איך נהפכים לסלבריטאי? כוכב נולד, לצערנו, מסתבר. פנינה רוזנבלום...- למה??? היא.. טובה עם הפה שלה. או כך אמרו. מה שטחו של הנגב? יותר מדי, אבל לא באמת הרבה. מה צבע התחתונים של ידידה שלי, ***, כרגע? שחור. כמה צבעים מכילה הקשת בענן? כולם. בלונדיני עם עיניים כחולות, גוף חטוב, ישבן מוצק וגיי-קיים דבר כזה? בטח. כמה מיליונים הניב הסרט שרק 2 בשבועיים הראשונים ליציאתו בארצות הברית? 240? שאלת השאלות: מי רוצה להיות מליונר? אני.

Ethan248

New member
חושב שאני טיפש הה? עכשיו תראה...

-כמה ג'וקרים קיימים במשחק טאקי? 15 (פשוט כנבתי לך כמה....) -מי יצר את הבובות של חברת החשמל? מישהו הומו (שני זכרים, שקע, טקע....) -כמה ערוצי ריאליטי קיימים ב yes? 0 (הכל מבויים....) -באיזה נייר טואלט משתמשים בכנסת? בשום נייר.... יש להם איזה מישהו שילקק להם ת'תחת.... -מה שרים בלי תיק קיימים? 120 (יש להם מזוודה) -מי המציא לבנימין בן אליעזר את הכינוי "פואד"? חבר שלו מכיתה ג', שצחק עליו שהראש שלו דומה לתפוח אדמה וקרא לו תפו"א... ואז הוא שינה את זה ל"פואד".... -כמה זמן לוקח להגיע מירושלים למודיעין ברכב? 10 ימים (קשה לסחוב רכב...) - איך עושה
? הוא לא עושה.... הוא תמונה (דה....) -כמה אחוזי אלכוהול קיימים בבקבוק
של גולדסטאר? 0..... זה פשוט פיפי של מישהו...... -מה הצעת החוק החדשה של ענבל גבריאלי? לבטל את שנת הלימודים החדשה..... שנכשלה בהצבעה והוסתרה מהציבור.... -מי היא מוניקה לוינסקי ומתי נגמר הרומן שלה עם הילארי קלינטון? המאהבת של הילרי קלינטון ומי אמר שזה נגמר? -נכנסתי לסופר, קניתי 2 שקיות שוקו קרלו ושקית חלב תנובה- כמה עלי לשלם? כלום, אתה אומר לבעל המכולת לרשום..... -כמה יעלה דו"ח על חניה באדום-לבן? כלום..... אתה דואג טוב טוב שהפקח לא רואה את הצבעים..... -מי היו הוריו של אלוהים? ומתי נולד? הייתי עונה לך על זה.... אבל אני לא רוצה להתערב בעינייני דת (לך תדע מי ינבח עלי פה...) -מה קוטרה של כיכר המדינה בת"א? בערך באותה מידה של רוחבו של אריק שרון.... -כמה זה 5 אחוזים ממאתיים? פחות מ 5 אחוז של 100... -איך נהפכים לסלבריטאי? קצת כישרון והרבה פרוטקציה.... -פנינה רוזנבלום...- למה??? אמ.... ככה? -מה שטחו של הנגב? הרבה.... -מה צבע התחתונים של ידידה שלי, ***, כרגע? אמ..... צבע גוף נחשב? -מה צבעים מכילה הקשת בענן? 15 6 אנחנו רואים והשאר העיניים שלנו לא מסוגלות לראות (האמת נמצאת אי שם)... -לונדיני עם עיניים כחולות, גוף חטוב, ישבן מוצק וגיי-קיים דבר כזה? בטח.... אין כמו שיחת בנות....... רגע, הרגע צקחתי על עצמי? -כמה מיליונים הניב הסרט שרק 2 בשבועיים הראשונים ליציאתו בארצות הברית? קצת הרבה? שאלת השאלות: מי רוצה להיות מליונר? אני, אתה, והוא..... ומשה קנגרו..... איך הבינה שלי?? עברתי את המבחן?

James Hammerton

New member
אפשר גם? ../images/Emo13.gif

כמה ג'וקרים קיימים במשחק טאקי? כמה שTF3K הכניס מי יצר את הבובות של חברת החשמל? הסבתא הזאת, נו... כמה ערוצי ריאליטי קיימים ב yes? זה ישתנה מחר, מה הטעם לענות? באיזה נייר טואלט משתמשים בכנסת? משתמשים באפרוחים, כמו ברומא העתיקה כמה שרים בלי תיק קיימים? שלושה: הראל מויאל, הראל סקעת, עדי כהן. מי המציא לבנימין בן אליעזר את הכינוי "פואד"? חבר ליחידת גולני שלגלג על משקלו העודף (זה קיצור של פו-אדוב). כמה זמן לוקח להגיע מירושלים למודיעין ברכב? מי המשוגע שיסע לשם ברכב?
איך עושה
? שן קשת-ענן! שן קשת-ענן! כמה אחוזי אלכוהול קיימים בבקבוק
של גולדסטאר? כן שניה, אתה באמת חושב שאני אקום כדי לבדוק?? מה הצעת החוק החדשה של ענבל גבריאלי? אין לי מושג, אבל הו ידעת שיש לה אתר? וגם קומונה בתפוז? זה פשוט הורס
נכון שהיא דומה קופי ללויס ליין? (שכחתי איך קראו לשחקנית...) מי היא מוניקה לוינסקי ומתי נגמר הרומן שלה עם הילארי קלינטון? המנהלת של סמינר לוינסקי, על שמה גם קראו לרחוב בת"א. והרומן שלה עדיין לא נגמר, תבדוק את המקורות שלך... נכנסתי לסופר, קניתי 2 שקיות שוקו קרלו ושקית חלב תנובה- כמה עלי לשלם? דארלינג, בשביל הדברים האלה צריך לשלם לך
כמה יעלה דו"ח על חניה באדום-לבן? למה אתה רוצה לקנות? מי היו הוריו של אלוהים? אבנר ואהובה סקעת ומתי נולד? 8.8.1981 מה קוטרה של כיכר המדינה בת"א? בפעם האחרונה שמדדתי זה היה 329.12846 מטר כמה זה 5 אחוזים ממאתיים? 10. אבל תמורת תשלום סמלי אני אסדר שזה יהיה קצת יותר
איך נהפכים לסלבריטאי? הא זה קל. מתפשטים ברחוב. פנינה רוזנבלום...- למה??? למה ענבל גבריאלי יותר טוב? מה שטחו של הנגב? איך אפשר למדוד? הוא כל הזמן זז! מה צבע התחתונים של ידידה שלי, ***, כרגע? שאלה מכשילה. היא לא לובשת תחתונים... כמה צבעים מכילה הקשת בענן? האמת היא שהיא מכילה 8. את השמיני רק חכמים יכולים לראות... בלונדיני עם עיניים כחולות, גוף חטוב, ישבן מוצק וגיי-קיים דבר כזה? שאני אעלה תמונה?
כמה מיליונים הניב הסרט שרק 2 בשבועיים הראשונים ליציאתו בארצות הברית? אם הם היו שומעים בקולי השאלה הייתה כמה מיליארדים... שאלת השאלות: מי רוצה להיות מליונר? לא יודע, אבל בטח שלא ביל גייטס...

SarcaSeriouS

New member
אני רואה שאתם מאוד נהנים לכם...../images/Emo98.gif

עד כמה שהייתי רוצה לענות בעצמי על שאלותיי,אני יודע ששזה סתם יהרוס את כל הרעיון הכללי. או במילים אחרות: -א-י-ן- -ל-י- -כ-ו-ח-. רק, הבהרה אחת בנוגע לפנינה רוזנבלום: היא כן עושה ניסויים על בעלי חיים... תשאלו את בעלה... ד"ש ל

למעלה