היי תגידו, יש לאורלנדו חברה? /וא נשוי?
L LooNeY TuNeS New member 19/1/04 #3 אםםםםם... נשוי- בטח לא... אפילו שיש מספיק מתנדבות!... חברה- אין לי מושג! מישהי יודעת?
B bloomy New member 19/1/04 #5 יש לו חברה...../images/Emo46.gif אווווף, למה היא כזאת מושלמת?!? למה?!? אנחנו מחרימות אותה ואת הסרט שלה- לעולם!!! זאת היא בתמונה
יש לו חברה...../images/Emo46.gif אווווף, למה היא כזאת מושלמת?!? למה?!? אנחנו מחרימות אותה ואת הסרט שלה- לעולם!!! זאת היא בתמונה
T ThisIsJustME New member 19/1/04 #8 בנות, למה לכן לשנוא אותה? תחשבו: אם אורלנדו מאושר גם אתן מאושרות! העיקר שלאורלנדו טוב איתה ואם היא תפגע בו אז נקטול אותה
בנות, למה לכן לשנוא אותה? תחשבו: אם אורלנדו מאושר גם אתן מאושרות! העיקר שלאורלנדו טוב איתה ואם היא תפגע בו אז נקטול אותה
T ThisIsJustME New member 19/1/04 #14 חחחח נכון...יפה ומבאסת ביחד אבל כמו שכבר אמרתי העיקר שהוא מאושריישן
פ פרפר15 New member 19/1/04 #15 צודקת אבל אם היא תיפגע בו ......... ...ניכנס בה חזק היא לא יודעת מה יש לה אז שתחזיק בו חזק אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני רוצה להיות היאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
צודקת אבל אם היא תיפגע בו ......... ...ניכנס בה חזק היא לא יודעת מה יש לה אז שתחזיק בו חזק אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני רוצה להיות היאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא