היי

כן, יש לו חברה ויש לי להגיד לה:

תמותיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי וזה הכל! איך תפסת את אורלי שלנו, איך
כלבה

bloomy

New member
באמת כלבה!!!../images/Emo107.gif

מצד אחד, אני אמורה לשמוח כי אורלי שמח!!!
אבל מצד שני, אני שונאת אותה... היא כ"כ מושלמת, ומקסימה, ובלונדה
ויפיפיה...למה החיים כ"כ לא הוגנים?!?
ועוד הדפוקה הזאת בגדה בו? עם מי אפשר לבגוד באורלי? עם מי??? חוץ מזה, אני עדיין ממשיכה לקרוא לו אורלי, כי נכון, זה כינוי חיבה, אבל בעצם, אני בטוחה שאני מכירה אותו קצת יותר טוב מרוב החברים שלו...חחחח שיהיה לכולכן לילה טוב, ותחשבו על איזו מזימה חמודה, כולן על קייט!! ואני בעד שנעשה איזו "תאונה קטנה" ואז....אלוקים גדול לילה טוב

OB4ever

New member
זה לא נכון.......

היא לא בגדה בו זה סתם שמועות שהעיתונים שמים בגלל שאין להם מה לפרסם עליו.....וחוץ מזה העיתון אמר שלה ולשחקן הראשי יש כימיה טובה ועוד יתפתח משהו...ושאורלי יזהר הם לא אמרו שיש רומן או שהיא בוגדת מי שאמרו את זה זה עיתונים שרוצים פרסום

כן.... ../images/Emo3.gif

באמת זה בטח סתם שמועה מטומטמת... כאילו, אתם באמת חושבות שיהיה הגיוני שמישהו יבגוד באורלנדו המדהייייייייים הזה!?
זה פשוט לא הגיוני!

ל-FuzzyWuzzyGirl

לאורלנדו יש חברה מזה שמנה....... אבל למזל (רק למזלי) הוא לא נשוא למרות שיש לי טבעת על היד... מלואיסנה

למעלה