היי

bloomy

New member
זה הוא בהחלט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והם בהחלט ביחד...

bloomy

New member
עוד תמונה של זוג היונים../images/Emo23.gif

כשהם ברכבת הרים...איזה חמודים!!!

די! תלכי כבר!../images/Emo42.gif

תמותי כברררררררר או משהו! אני לא יכולה יותר!!!!!!!!! גררררררר תעשי משהו רע! מהר! גרררררר...........
גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר *מתפוצצת*

bloomy

New member
כן, גם אותי זה מעצבן..

אבל כל עוד אורלי מאושר, גם אני מאושרת!!!

OB4ever

New member
וואי איזה מתוק הוא בתמונות פפרצי!!

אלוהים זה נראה כאילו הוא מתייחס אליה בכבוד מלכים!!! איזה מאמי..דיי נראה לי אני הולכת לקבור תראש בכרית ולבכות...

רולדההה

New member
שנייה...תכף חוזרת..

הלכתי לחפש ביניין לקפוץ ממנו!!!!!!! אני שונאת אותהההההההההה!!! ולא אכפת לי.....אני רוצה אותו לעצמי!!!!!!!!!!!!! אני
אותה!!!!!!!!!! חוץ מזהנ שהיא בגדה בו עם השחקן הראשי בסרט החדש שלה ועל זה אני עוד יותר שונאת אותה!!!!!!! מאיפה אני קופצת????.....עזריאלי זה מספיק גבוה נכון???

LiNKiNPaRKiT

New member
חח...אם את קופצת

את לא ממש יכולה לחזור מאמי:) מה?!!!!!!!!!!! הזונה הזאת בגדה בו?! עכשיו לי מלא סיבות לשנוא אותה!!! מזתומרת?! איך עדיין איתה אם הוא יכול ליהיות איתי!! ואני בחיים לא יבגוד בו! יאללה בננות יש לכם עכשיו סיבה מספיק טובה לשנוא אותה לא?

Galadriel 3000

New member
רגע היא בוגדת בו?

אז מזה הדבר הזה???? זה כמו עם בריטני וג'סטין רק שהם עוד ביחד. הלוואי שיקרה איתם מה שקרה עם בריטני וג'סטין (שהם נפרדו ועכשיו כולם שונאים אותה ויש להם התנצחות תקשורתית מתמדת ואז היא תלך ותתנשק עם איזה מישהי אחרת ותעשה איתה סרט על לסביות או משהו.) מי איתי?

LiNKiNPaRKiT

New member
בריטני וקייט ביחד?!

עונש טוב!!!! אבל לא מספיק!...כן כן אני יודעת שזה עונש נורא! אבל לבגוד באורלי?! זה לא הולך כ"כ בקלות!!! צריכים לענות אותה!!

LiNKiNPaRKiT

New member
נו...באמת היא בלונדינית

בלונדיוניות מתוקות שומדבר נגדכם רק נגד קייט(ועוד כמה בלונדיניות שלא חשובות ברגע זה)

Galadriel 3000

New member
אוקיי,

אז מה בדבר- שקייט תהיה עם בריטני, ואז בריטני תבגוד בה עם מדונה, וקייט לא תדע את זה והן יעשו סאדו מאזו! ואח"כ מדונה תגלה שבריטני עשתה סאדו מאזו עם קייט ותרצח אותה, בעוד בריטני שרה ברקע. איך?

LiNKiNPaRKiT

New member
מיכללל!../images/Emo45.gif

איזה רעיונות!! ממש תוכנית גדולה רק צריך להוסיף כמה עינויים...

Galadriel 3000

New member
אה...

תלישת השערות אחת אחת, מכל הגוף וגם מהגב
ואז לתת לה לאכול את כל השערות שתלשו לה. עם הרבה ג'לי בטעם תות. ה-ר-ב-ה! או מה שלא יהיה המאכל השנוא עליה. ואז שיתקעו לה מלפפון בתחת. זה נשמע כואב. מלפפון עם קוצים. יש למישהו עוד רעיונות?

LiNKiNPaRKiT

New member
אם אנחנו נעשה לה את זה

אז האו"ם יתן לנו פרס בסך 100000000 דולר וכל אחת שהצלחנו להיפתר מיצור שבגד באורלוש!!!!!

יאאלה בנות../images/Emo70.gif

כולנו רצות לקנות כרטס טיסה, ורוצחות אתההההההה!!!!!!!!!!!!!!! תמותייייייי!! איך יכולת לבגוד בו? איך? איך? איךךךךךךךךך????

למעלה