הלכתי לחפש ביניין לקפוץ ממנו!!!!!!! אני שונאת אותהההההההההה!!! ולא אכפת לי.....אני רוצה אותו לעצמי!!!!!!!!!!!!! אני
אותה!!!!!!!!!! חוץ מזהנ שהיא בגדה בו עם השחקן הראשי בסרט החדש שלה ועל זה אני עוד יותר שונאת אותה!!!!!!! מאיפה אני קופצת????.....עזריאלי זה מספיק גבוה נכון???
את לא ממש יכולה לחזור מאמי מה?!!!!!!!!!!! הזונה הזאת בגדה בו?! עכשיו לי מלא סיבות לשנוא אותה!!! מזתומרת?! איך עדיין איתה אם הוא יכול ליהיות איתי!! ואני בחיים לא יבגוד בו! יאללה בננות יש לכם עכשיו סיבה מספיק טובה לשנוא אותה לא?
אז מזה הדבר הזה???? זה כמו עם בריטני וג'סטין רק שהם עוד ביחד. הלוואי שיקרה איתם מה שקרה עם בריטני וג'סטין (שהם נפרדו ועכשיו כולם שונאים אותה ויש להם התנצחות תקשורתית מתמדת ואז היא תלך ותתנשק עם איזה מישהי אחרת ותעשה איתה סרט על לסביות או משהו.) מי איתי?
אז מה בדבר- שקייט תהיה עם בריטני, ואז בריטני תבגוד בה עם מדונה, וקייט לא תדע את זה והן יעשו סאדו מאזו! ואח"כ מדונה תגלה שבריטני עשתה סאדו מאזו עם קייט ותרצח אותה, בעוד בריטני שרה ברקע. איך?
ואז לתת לה לאכול את כל השערות שתלשו לה. עם הרבה ג'לי בטעם תות. ה-ר-ב-ה! או מה שלא יהיה המאכל השנוא עליה. ואז שיתקעו לה מלפפון בתחת. זה נשמע כואב. מלפפון עם קוצים. יש למישהו עוד רעיונות?