א ו ו נ ס נ ס 12
New member
היי...
אני הייתי מעריצה של בריטני (עכשיו עברתי לאוונסנס אבל אני עדיין אוהבת אותה) וקראתי כתבה בMSN על בריטני וכריסטינה רבות שימו
: שתיהן אמנם התנשקו עם מדונה, אבל שתי כוכבות העל, כריסטינה אגילרה ובריטני ספירס, לא בדיוק מסתדרות בזמן האחרון. כנראה שמצג האחווה שהוצג מעל בימת פירסי המוזיקה של MTV היה לא יותר ממצג שוא. שתי כוכבות הפופ בריטני ספירס וכריסטינה אגילרה, שהתנשקו עם מדונה מעל בימת הטקס ההוא, עכשיו מחליפות בינהן האשמות ועלבונות הנוגעים לקריירה ולחיים האישיים אחת של השניה. בגיליון דצמבר של המגזין בלנדר, ליכלכה אגילרה על ספירס: "היא נראתה מאוד מרוחקת, אפילו בזמן החזרות. בכל פעם שניסיתי להתחיל בשיחה איתה, היא נראתה עצבנית כל הזמן. היא נראית לי כמו ילדה קטנה ואבודה, מישהי שזקוקה נואשות להנחיה ". אבל בריטני לא נשארה חייבת זמן רב. בגיליון ינואר של המגזין, היא הגיבה: "אני לא מאמינה שכריסטינה אמרה את זה עלי". אח"כ היא הוסיפה: שראתה את כריסטינה עם חברים לראשונה לאחר שנתיים, "ואז היא באה מולי במועדון, לפני כל האנשים שם, ומנסה לדחוף את הלשון שלה לתוך הגרון שלי" "אני אמרתי 'טוב לראות אותך'", המשיכה ספירס לספר, "ואז היא אמרה לי ' נראה לי שאת לא כל כך אמיתית איתי'. אז שאלתי אותה: 'טוב, כריסטינה, מה בדיוק ההגדרה שלך לאמיתית? לבוא מול בנות ולנשק אותן אחרי שלא ראית אותן איזה שנתיים?" "אני ילדה אבודה", נעלבת בריטני, "נראה לי שזה בדיוק הפוך".
אני הייתי מעריצה של בריטני (עכשיו עברתי לאוונסנס אבל אני עדיין אוהבת אותה) וקראתי כתבה בMSN על בריטני וכריסטינה רבות שימו