היי...

היי...

אני הייתי מעריצה של בריטני (עכשיו עברתי לאוונסנס אבל אני עדיין אוהבת אותה) וקראתי כתבה בMSN על בריטני וכריסטינה רבות שימו
: שתיהן אמנם התנשקו עם מדונה, אבל שתי כוכבות העל, כריסטינה אגילרה ובריטני ספירס, לא בדיוק מסתדרות בזמן האחרון. כנראה שמצג האחווה שהוצג מעל בימת פירסי המוזיקה של MTV היה לא יותר ממצג שוא. שתי כוכבות הפופ בריטני ספירס וכריסטינה אגילרה, שהתנשקו עם מדונה מעל בימת הטקס ההוא, עכשיו מחליפות בינהן האשמות ועלבונות הנוגעים לקריירה ולחיים האישיים אחת של השניה. בגיליון דצמבר של המגזין בלנדר, ליכלכה אגילרה על ספירס: "היא נראתה מאוד מרוחקת, אפילו בזמן החזרות. בכל פעם שניסיתי להתחיל בשיחה איתה, היא נראתה עצבנית כל הזמן. היא נראית לי כמו ילדה קטנה ואבודה, מישהי שזקוקה נואשות להנחיה ". אבל בריטני לא נשארה חייבת זמן רב. בגיליון ינואר של המגזין, היא הגיבה: "אני לא מאמינה שכריסטינה אמרה את זה עלי". אח"כ היא הוסיפה: שראתה את כריסטינה עם חברים לראשונה לאחר שנתיים, "ואז היא באה מולי במועדון, לפני כל האנשים שם, ומנסה לדחוף את הלשון שלה לתוך הגרון שלי" "אני אמרתי 'טוב לראות אותך'", המשיכה ספירס לספר, "ואז היא אמרה לי ' נראה לי שאת לא כל כך אמיתית איתי'. אז שאלתי אותה: 'טוב, כריסטינה, מה בדיוק ההגדרה שלך לאמיתית? לבוא מול בנות ולנשק אותן אחרי שלא ראית אותן איזה שנתיים?" "אני ילדה אבודה", נעלבת בריטני, "נראה לי שזה בדיוק הפוך".
 

xander55

New member
יש משהו שלא הבנתי../images/Emo129.gif

אם את אוהב מישהו ואז מישהו מדהים יותר נכנס לתמונה מבחינך את נוטשת לאלתר את הקודם? מה הבעיה בלאהוב שתי להקות שתי זמרות שני זמרים ביחד, אני בחיים לא אבין את זה. האמת, אני גאה בכריסטינה, ולא בגלל הקטע הנ"ל, היא פשוט כל כך התקדמה, התחלתי לסמפט אותה מטקס פרסי האמ טי וי אירופה *שיעול*כריסטינה*קלי*שיעול*.
 

i4britney

New member
התקדמה לאן בדיוק?

להפך! היא התדרדרה, פעם היא הייתה יפה יותר וחמודה ולא גסה ובהמתית כמו איך שהיא היום, לפחות כמו איך שהיא מציגה את עצמה היום בפני העולם! תמיד היה לה כישרון ווקלי מצויין אבל היא ממש ניהייתה ביצ'ית וזה חבל ולכן אני לא אוהב ומעריץ אותה אלא רק מעריך אותה בתור אמנית מוזיקלית. בקשר לשאר אני גם לא מסכים איתך כי אני לא מסוגל לאהוב ולהעריץ ביחד כמה אמנים אבל להעריך אין לי בעייה :) (לדוגמא: כריסטינה אגילרה)!
 

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifזה מצחיק ואתי..

פעם כל מי שאהב את בריטני היום אוהב את אבריל ואוונאסנס.. כי הם מאגניבים
אוונאסנס להקה גרוע... וואנבי מאגניבים.. שונאת אותם
 

i4britney

New member
את טועה...

ממש לא! הרבה חזרנו לבריטני מאז הקאמבק שלה ואלו נתונים שמתבססים ע"פ ההצלחה של השיר MATM שלא הייתה לה הצלחה כזו מאז OOPS וע"פ המכירות שלה באנגליה שהם יותר גבוהות מהאלבום הקודם בהתאם למספר השבועות של האלבום ITZ והאלבום הקודם שלה!!!
 

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gif לא התכוונתי לזה...

לא אכפת לי שMATM הצליח או לא הצליח.. אני פשוט מתכוונת שהיום כולם כאלה מאגניבים, ושהם יקשיבו לפופ
פופ זה סתם חרא... אנשים צריכים ללמוד ממני.. להקשיב לכל הסוגים.. חוץ מלאונסנס!!!
 

i4britney

New member
שוב את טועה...

בריטני היא כבר לא פופ ולכן הדוגמא שנתתי לך ש-MATM היא נכונה כיוון שכיום כבר לא אוהבים פופ אלא יותר גרובי ורנ&ב,היפ-הופ,רוק וכו'... אם כבר מדברים על פופ אלו רק בבלדות ולא פופ קיטשי זה הכל ובגלל זה MATM
 

i4britney

New member
המשך...

הוא אחד השירים המצליחים ביותר השנה , בריטני שינתה כיוון לחלוטין וזה מה שעזר לה להצליח שוב כי זה הסיגנון שהולך היום ולא כמו פעם הפופ הקיטשי והרגיל. האלבום החדש שלה מורכב מכמה סוגי מוזיקה שונים וביחד היא יצרה תוצר מעולה,לא פלא שידיעות אחרונות אמרו שהוא אלבום מושלם!
 

i4britney

New member
לא כי אין לי סורק...

אבל יש לי את הכתבה, אני אנסה להעלות אותה לפה בימים הקרובים ואסרוק אותה במשרד של אמא שלי!
 

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בריטני לא פופ
תצא מהחלום שנכנסת אליו
בריטני היא כן פופ
היא לא פופ קיטצ'י, זה נכון, אבל היא עדיין לא ארנבי, היפ-הופ ורוק
יש לה נגיעות מהסגנונות הללו, אבל היא פופ, פופ עם מעט היפהופ אולי אבל פופ
ואין לה שום שיר שהוא רוק חוץ מרוקנרול..
ומי בכלל מדבר על ההצלחה של MATM מה אתה מזיין בשכל
דיברתי על העובדה שהיום כולם "מאגניבים" ושומעים רוק
ובריטני זה כבר נחות בשבילהם
 

i4britney

New member
לעעעעעע באמת? לא נכון...

גילית לי את אמריקה, בריטני תמיד הייתה פופ ותמיד תישאר פופ כנ"ל כריסטינה וכל הזמרות האחרות ששילבו לאחרונה באלבומים החדשים שלהן סיגנונות מוזיקה שונים אבל אני אומר שזה שהיא לא נתקעה בסיגנון אחד אלא התקדמה ושילבה עוד סיגנונות עזר לה להביא לה מעריצים חדשים ולהחזיר את אלו הישנים שעזבו אותו ואת זה רואים ע"פ ההצלחה של MATM אז במקום לנסות להצדיק את עצמך תראי שיש משהו בדברי! יכול להיות שאלה ששומעים רוק בריטני היא לא בשבילהם והמוזיקה שלה נחותה למרות שאני ניתקלתי לאחרונה בלא מעט מקרים של חובבי רוק ושונאי פופ למיניהם שאהבו חלק מהשירים באלבום החדש של בריטני ומאוד אהבו את MATM , איך תסבירי את זה? אגב אבריל לאבין היא פופ מובהק!!!!!!!!!
 

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifלפחות קיבלת ממני שיעור ג"ג

תראה אני עדין לא הבנתי מה אתה תוקע לי את MATM בכל הודעה. אני בכלל התחלתי לדבר על העובדה שהיום כולם וואנבי פאקינג מאגניבים.. שומעים רק וואנבי רוק.. (ע"ע אבריל ואוונסנס). זהו.. מה אתה מתנפל עליי??
 

i4britney

New member
כי זה לא נכון :)

אחרת לא היו לבריטני מעריצים, טוב עזבי אין לי כוח להסביר :) כל אחד יתבצר בעמדתו וזהו אוקי?
 

i4britney

New member
אז עכשיו את מגלה שלא :)

היא ניסתה לשחק את עצמה אבל היא שרה פופ בעצם שמעורבב עם רוק קל , אבל שום רוקיסטית ושום בטיח וזה שאמרו שהיא רושמת את השירים שלה גם לא נכון היא משתתפת בחלק מכתיבתם והמפיקים שלה רושמים לה אותם וזה רשום מאחורי עטיפת האלבום שלה LET GO!!!!!!!
 
ok

אבל זאת התדמית עשו לה, ככה עושים לכל הכוכבות כריסטינה היא ביטץ'(אוהבת אותה בכל זאת
) אבריל ילדת רוק רעה ובריטני good girl
 

i4britney

New member
צודקת!

התדמית הזאת לא עשו לה היא בנתה אותה בעצמה כדי שיקבלו אותה לעולם המוזיקה כביכול היא מגניבה וקולית ושונה מהאחרות אבל זאת כבר התנפצה והרבה גילו שהיא סתם פוזיאסטית בלי כישרון מיוחד!
 
../images/Emo9.gif

לא הבנתי כל כך על מה הריב פה רק ראיתי את ההודעה שלך והחלטתי להגיב... לא צריך לריב גם על כל שטות
 

i4britney

New member
לא רבתי איתה :) ...

רק הבעתי את דעתי והצגתי את העמדה שלי :) זה הכל, חוץ מזה אני והיא מדברים באייסיקיו ולא אוייבים אלא ידידים וירטואלים נכון ?
 
למעלה