היי...

• פותח הנושא ELY
  • פורסם בתאריך

ELY

New member
היי...

אני חדשה כאן והייתי רוצה לדעת מהי בעצם מגיה לבנה, מגיה שחורה ובמה היא עוסקת בידיוק.. האם היא קשורה לגלגול נשמות? ואפשר לדעת לפי תאריך לידה ושעת לידה מה הבן אדם היה בגלגול קודם? L&L ELY

היי את ....

עשית מיקס מהכל...מגיה לבנה =כישופים וריפוי על טיבעי שעוזרים לאנשים שחורה זה ההפך גילגול נשמות ותאריכי לידה זה לא הולך לי ביחד את מבינה תאריכי לידה וכל זה זה נומרולוגיה מה שלא ממש קשור למגיה אבל כן, יש שיטה שאומרת שאפשר למרות שלפי דעתי היא ממש לא עובדת.

* * * מאגיה אדומה * * *

לידע הציבור הנירחב ישנה עוד סוג של מאגיה והיא אדומה מאגיה אדומה היא מאגיה שבנויה מחור ולבן ביחד... אם תרצו עוד פרטים תכנסו לאתר betty.up.co.il או שתשלחו לי איימייל ואני יענה על מה שתרצו אני עוסקת במאגיה מאז שאני מכירה את עצמי ואני מכונת מכשפה אמיתית...

מכושפות

New member
:cool: רוצות עזרה ממך!

אנחנו שתי מכשפות מתחילות ואנחנו רוצות קצת מידע על החוקים שיש כי אנחנו לא ממש מכירות אותם חוץ מחוק הקארמה, אם תוכלי תספרי לנו עליהם ובמיוחד על חוק השילוש!

תיראו...

אני עוסקת במאגיה אדומה מהיום שנולדתי וכל דבר שאני אומרת קורה.. (בדרך כלל) אנשים לא מאמינים עד שהם רואים מאגיה אדומה היא כנגד חוקי הקארמה מפני שהיא שחורה ולבנה יחד מאגיה שחורה=כישוף רע , כוח רע מאגיה לבנה= כישוף טוב, כוח טוב מאגיה אדומה היא שנהם יחד ולכן היא ניקראת אדומה יש כאלה ``חכמים`` שיגידו אז למה לא אפורה הרי שחור ולבן נותן אפור אז ככה אדום זה אהבה (טוב) ודם(רע) הייתי רוצה שכולם יחפשו את השיר אפיניישן ברגע שתמצאו אני יראה לכם משהו מיוחד בו... מי שהחליט לעסוק במאגיה אדומה זה דורש המון המון סובלנות וכוח, והרבה אנרגיה לכן מי שבאדומה יכול לרדת לשחור אבל מי שבשחורה לא יכול לעלות לאדומה הוא יכול רק לרדת ללבנה ומי שבלבנה יכול רק לאבד את הכוח שלו אני יכולה לעזור לכם לילמוד את המאגיה אדומה אבל לא את חוקי הקארמה כי בלי לזלזל הם לא שיכים אלי לומרות שאני דיי מכירה אותם אני מעדיפה לא לתת עליהם הרצאה.. כי אני לא אוהבת לגיד סתם דברים אלה דברים שיקרו וקרוא... וכמו חן יש לי הרבה מאוד אנשים שמאמינים וראו למה שאני מסוגלת.. אבל יש אנשים שיקרוא לי מטורפת... אתן יודעות למה? כי הם מפחדים הם מפחדים לגלות את הלא נודה... זה מה שיש לי להגיד בנתים.... אם יש לכם שאלות השמח לענות נ.ב תשתדלו לא לצחוק בנושא כי זה לא בדיוק נושא מצחיק אז לחכמולוגים... עדיף שתיהיו בשקט

ממש מדהים- מכשפה דיסלקטית?

עם כל כוחותיך רבי העוצמה (קישקוש מוחלט כמובן, כל העניין הזה של קסם) את לא מסוגלת לכתוב הודעה פשוטה בלי שגיאות כתיב של ילדה מוגבלת בשכלה בכיתה א` טיפולית. ולכל השאר, אני משתדל לא לזלזל, ולשמור על ראש פתוח, אבל אני כאיש צבא המביט עליכם ``מבחוץ``, ממש מזדעזע לראות את השטויות האלה.... אנשים, זה הכל בראש שלכם. גם אם זה נראה לכם בראש מאוד אמיתי, אין לזה שום ביטוי או השפעה בעולם האמיתי. הכל בראש שלכם.. מצטער לנפץ את הבועה. נווד הצפון האמיתי

לפני שאמרת קישקוש מוחלט ...

מה בדיוק בדקת? קראת ספרים בנושא ? היית בסדנה? לא .אתה סתם מתפרץ ומחליט שזה שטוית.בדוק תחקור...ותחזור אלינו אז נדבר. אבל זה בסדר אתה יכול להביע דעה...זה לא צבא פה...

טוב נתחיל ככה..

אם זה מפריע לך אתה מוזמן לא לקרוא את זה ובקשר לאם אני יכולה לרשום הודעה בלי שגיאות אז התשובה היא לא ואחרי שתחקור קצת על העניין תבוא ואולי אז יהיה לי עצבים להתיחס אליך... אתה יודע מה.. בו אני יספר לך משהו... אלוהים ... למה מאמינים בו..? כי הרגילו אותנו מאז שנולדנו שאלוהים הוא שליט העולם ושהוא אחראי על הכל אם לא היו מספרים לנו את כל זה ומחניסים לנו טוב טוב לראש מיזה אלוהים אתה חושב שמישהו היה מאמין? כולם היו אומרים שזה ``שטויות`` אותו דבר לגבי המאגיה... כל עוד אתה לא יודע לא מבין ומ-פ-ח-ד מיזה אתה בחיים לא תאמין כי בשביל להאמין צריך לראות לבדוק ולהבין.. זה מה שיש לי להגיד לך...

morning star

New member
צנחן חביב

לא, אינך מנפץ שום בועה. זכותך להאמין במה שתרצה. ``אני כאיש צבא`` - חובה או קבע? כל עוד לא תהיה בקבע אתה פשוט עושה את המוטל עליך, ואינך ``איש צבא`` כהגדרתך. גם חלק מאיתנו כבר היו בצבא, עדיין בצבא (מילואים למשל) או מתגייסים לצבא (טוב, כנראה יש גם כאלו שלא מתכוונים לעשות צבא מסיבות כאלה ואחרות). דעתך אינה משקפת את שאר ``אנשי הצבא``, אז הביטוי ``כאיש צבא המביט מבחוץ`` לא שייך, אם לא היית בצבא היית חושב אחרת? אני את שירותי הצבאי כבר סיימתי, וכעת אני בלימודים האקדמיים. בניגוד למה שאנשים עלולים לחשוב, אני בא מזרועות מדעי החיים. כל פעם אני נדהם מחדש עד כמה הדברים שנראים לנו פשוטים הם מורכבים, והמורכבים הם פשוטים והגיוניים. אם לאמר את האמת, דבר זה רק מגביר את האמונה שלי באיזשהו כוונון חשאי מאחורי הקלעים. תרשה לי לצטט את תגובתו של פרופ` איינשטיין לשרדינגר (מפתח תורת הקוונטים) - ``אלוהים לא משחק בקוביות``. בבדיקה קלה, ניתן למצוא כי חוקי ניוטון, העומדים בבסיס הפיזיקה מזה כ-300 שנים (בעיקר בתחום המכניקה), מקבילים לכמה חוקים הקיימים בעולם המטאפיסי - דבר שאינו מפליא, בהתחשב שניוטון בכבודו ובעצמו היה אלכימאי. מעניין גם מדוע סדר הצ`קרות המרכזיות, מהנמוכה לגבוהה, מסודרים בדיוק לפי סדר אורכי הגל והתדירות של הצבעים הללו. ניתן לומר כי כבר אז ראו את הקשת בענן והחליטו לפיה את הסדר הנ``ל, אך איך הם שייכו זאת לאנרגיות? גם המדענים בימינו זהירים מאוד. תגליות פיסיקליות חדשות מביאות למסקנה כי חוקי הפיסיקה המוכרים לנו הם מקומיים בלבד ויתכן כי במקום אחר ביקום ינהגו אחרת. תופעת האור מסובכת יותר ממה שחשבו לפני כ-50 שנה, כוחות גרביטציה, כוחות גרעין וחשמל נוהגים באופן אשר לא תואם את המשוואות. כיום מכירים במונח ``חומר אפל`` ו``אנרגיה אפלה``, אשר ביחד תופסים כ-95% מכל היקום כולו. אם נצטט מ-Scientific American ``המדענים כעת מנסים לחקור מהו אותו דבר אקזוטי אשר מרכיב את הואקום``. אך בסופו של דבר, הכל מוצא ביטוי בנסיון החיים של אדם. אם לפני כ-9 שנים היה אומר לי מישהו כי קיים דבר כזה כקסם, או אפילו משהו אלוהי, הייתי ממהר ל``העמידו על טעותו``. כיום, אם כי תמיד קיים בי ספק, נסיון חיי לימד אותי אחרת. תקרא לזה אשליה, נפש חלשה המחפשת במה להאמין, קרא לזה איך שתרצה, יהיה לך קשה מאוד לשכנע אותי ההיפך. אני מבטיחך, כי אם תחווה אתה חלק ממה שחוויתי, תקשה לבטל זאת. אני מתכוון לחוויה, לא לידע או למידה - על אלה תמיד ניתן לערער, אך על חוויה קשה לערער. גם אין טעם ל``רדת`` על אנשים על לדרך התבטאותם. אמנם היא לא חפה משגיאות כתיב, אך עד כה היא שמרה על תרבות דיון נאותה, בניגוד אליך. קל מאוד להתבטא כנגד אחרים. אני יכול לכתוב בשפה כזו אשר תשלח אותך למילון כמה וכמה פעמים, אך איני מוצא זאת לנכון. זה לא יוכיח את טפשותך או את חכמתי, רק אולי על זה שאני קורא יותר ספרים ממך. סמוך ובטוח אנכי כי לשנינו שגיאות לא מעטות בדקדוק העברי. ממה שנראה לי, אולי חוץ מדיסלקציה (שהינה בעיה מוכרת ולא נדירה), גם למהירות כתיבה ישנה השפעה על הנכתב וכן לכמות החומר הנכתב. בעוד אני ואתה כנראה שוקלים את אשר נכתוב מספר פעמים, משנים, מוחקים ואף אולי מהגים, ישנם אנשים ספונטנים יותר. שלך הנווד שלך הנווד

לעניין...

אני חיבת לך התנצלות.... על הדרך שבה התחלנו לדבר... הייתי גסת רוח סורי שלך מכל הלב מכשפה

DREKAR

New member
טוב אז בקשר למאגיה אדומה

הקטע שלך בקשר למאגיה אדומה מזכיר לי משהו בספר שקראתי אמנם ספר מד``ב (רומח הדרקון) אבל זה המקום היחידי ששמעתי על מאגיה אדומה שהיא נמצאת באמצע של המאגיות הלבנה והשחורה אז אולי תרחיבי קצת עם הסברים על זה?

בשימחה :)

טוב אז ככה כמו שכבר הספקתם להבין מאגיה אדומה היא מאגיה שמעורבת משחור ולבן יחדיו במאגיה אדומה צריכים לעשות על כל דבר הגנה מיוחדת ז``א שלכל דבר יש הגנה כפולה ואם לדוגמא במאגיה שחורה אתה עושה משהו כמו כישוף וודו , סיאנס הוא משהו כדומה וטועה אז זה חוזר אליך פי 3 במאגיה אדומה זה חוזר פי 4 כמו חן יש את העלה האדומה (כמו סיאנס רק שסיאנס זה שחור הקמת רוח מתה) ועלה אדומה אתם יכולים לתקשר גם אם בנאדם שחי במיקרה ואתם מתקשרים אם אותו בנאדם אז הבנאדם נירדם , מתעלף, או כל דבר שגורם לנשמה לצאת מהגוף. קטע של וודו במאגיה אדומה אני יכולה לשמש את הבובת וודו למרפא להפוך אותה מבובה רצחנית לבובת מרפא (כבר עשיתי זאת כמה פעמים) העוסקים במאגיה אדומה בדרך כלל מרגישים שדברים רעים קוראים (תיקחו אותי לדוגמא אני הודעתי לא פעם ולא פעמם על דברים שקרוא וכאן כולם כבר הספיקו להכיר אותי) כמו חן במאגיה אדומה א קוראים בקלפים אז צריך לעשות לפני זה המון מטידציה להדליק קטורת להרגיע את הנפש ובנוסף לעשות הגנה (למיקרה שאת/ה מדיום רצוי לא לעשות פעילות גופנית לפי) אמ.... זה בערך הרקע... אם תרצו לדעת משהו ספציפי תישאלו ואני ישמח לענות לכם מכל הלב...

morning star

New member
ברומח הדרקון

הצבעים נועדו להראות את ``נטיתו`` של המכשף, לאחר מבחן אותו עבר בידי מנהיגי המכשפים. אין כאן שימוש במאגיה שונה, אלא כי מקור הכח שונה: הקוסמים הלבנים - כוחם בא מהירח הלבן סולינרי. נטייתם ``טוב``. אדומים - כוחם בא מהירח האדום לוניטרי. נטייתם ``נטרליים``. שחורים - כוחם בא מהירח השחור נוטרי. נטייתם ``רשע``.

ברוך הבא........

שלום לך! את ההסברים למהי מאגיה לבנה תוכלי למצוא בדף ההסבר לאתר מאגיה לבנה. מאגיה שחורה בגדול היא כל מה שהאדם עושה על מנת לפגוע ולהזיק לאחר וברוב המקרים גם חוזרת לאדם בחזרה. את יכולה לקרוא גם כאן במה שהחבר`ה כותבים ולהבין תוך כדי הקריאה מהי המאגיה השחורה ...... לגבי גלגול נשמות, את זאת אפשר לדעת רק בתיקשור, מדיטציה שהאדם עושה וגם דרך עשיית מפה אסטרולוגית. מקווה שעניתי לך גם אם זה בקצרה כיוון שכל נושא ששאלת הוא למעשה ים של תשובות... בברכה צילה שיר-אל

למעלה