היי

Blue Rose

New member
לא...אפשר גם מה שלא טבעי...

אבל כמחליפת טיטולים סדרתית ובן אדם - כמו שמדברים על אוכל ועל גוף ועל בריאות ועל יופי...אין כל מניעה מלדבר על קקי ופיפי...פשוט אין הרבה על מה ..בפורומי ההריון יש הרבה על מה...ופה גם קרה המקרה...

תתבגרי.....

זה לא נכון. את לא יודעת על מה את מדברת.

ועם זאת, לא התכוונתי לפגוע באף אחת.

אה,את כאן?

סליחה לא ראיתי ...את פשוט ככ קטנה ורזה

אני מצטערת,זה גיבוב של שטויות שאת אומרת לעצמך כדי שכולם יגידו לך כל הכבוד
אבל זה הפוך על הפוך על הפוך

את לא תיכנסי לפורום כוסיות על שאוהבות את עצמן ותגידי אני מידה 34 רוצה לאהוב את עצמי כמוכן
כי אף אחת לא תתן את התגובה הרצויה=את יפה את רזה,את חייבת להשמין מסכנה תאכלי משהו וואי איזה רזה
כי כולן נראות כמוך,לא תמצאי שם את ה"חברה המכוערת"(אביזר נחשק לכל אחת עם בעיות דימוי)

זה כמו שנניח,את סובלת מפחד קיומי שחלילה תחלי בסרטן...
ותכנסי לפורום של אנשים שאשכרה חולים בסרטן,ותגידי לי אין סרטן,אבל זה מה זה מפחיד...
גם תראי אשכרה איזה מסכנים המסורטנים,גם תהיה לך הקלה עצומה שאת לא שם,גם כולם יגידו לך וואי
איזה כיף לך וגם על הדרך יקנאו בך קצת וגם כמובן הנחמה והצפיה בדבר עצמו מקלה על הדאגה
המון רווח

והקטע זה...שזה הקטע...תראי קטע...אם תאכלי אוכל משמין -תשמיני....לא קיימת חייה כזאת
מאיפה הבאת את הנשים היפות שאוכלות אוכל משמין?זה פיזית בלתי אפשרי
הנשים היפות לא אוכלות אוכל משמין ואם זה קורה,הן לא בסבבה עם זה...בגלל זה הן נראות ככה
בגלל זה את נראית ככה וגם סבבה לך עם זה..שזה לגמרה סבבה

אבל הנה עשית וי על משבצת השיפור העצמי בלבכות לשמנות שאת מה זה רוצה להיות כמוהן
כל הכבוד!
בחיית,אם לא הית אוהבת את עצמך רזה,לא הית מפסיקה לאכול.

Blue Rose

New member
יש פעמים שאת ביצ' ויש את אלו

שבהם לא נותר לי אלא לרחם עליך.
ברור לי שזה לא מה שאת רוצה, או חושבת שאת צריכה....אבל זו ההרגשה שלי...

בנות, נראה לי שאתן טועות בזיהוי...

שוש'קה מהדואר בכל גילגוליה וכינוייה באה עם כזו גישה אנטי שמנית שהיא לעולם לא היתה אומרת למישהי שהיא לא סימפטית כלפי שמנות כמונו.

בנות,להרגע,אני לא שוש מהדואר

בחרתי בכינוי מאחר ואני מעריכה את האישה ופועלה

ובנוגע לשאר...
אני לא יודעת,אולי כשמשמינים משמינים גם במוח
אבל בנוגע לגברת מידה 34...אתן לא חדות אבחנה במיוחד לקרוא ולשער
ש it takes one to know one....

מה זה פועלה

ממש מאמא תרזה ופלורנס ניינטינגל ביחד
דפנטלי אותה הדמות.

אז מה בדיוק את מחפשת פה?

להרשים אותנו בכמה את רזה? כי לפי התגובות פה קל לראות שאת ממש לא מרשימה אותנו...

זה נותן לה את הלגיטימציה להתעלק עליך

לשפוט אותך ולבקר אותך. האם בחיים האמיתיים היית משאירה מישהו כזה בחיים שלך? התשובה ברורה.

עד שמנהלת הפורום לא תצמיח ביצים ותעיף את מחלקת הבקורת שהו כמה כה נוח לה/להן - להסתתר מאחורי המקלדת ומשם להשפריץ את הארס שלהן על יושבי הפורום, אז הפורום הזה ומי שעוד טורח להמשיך לכתוב בו מבלי להכנס לדכאון קיומי - ייראה איזוטרי, מסכן ודחוי כמו שהוא נראה היום.

האם את מתארת לך מצב בו לפורום הומוסקסואלים מישהו היה מסכים להכניס הומופובים, ששוללים את עצם קיומם, או שההמופובים היו מועפים החוצה עם בעיטה הגונה בתחת.

התשובה ברורה!

את יודעת מה שופעת?

יש פורום בפורטל אחר שיוצא לי להסתובב בו לא מעט, ויש שם טרול שכבר לדעתי נמצא שם מעל לשנה. המנהלת של הפורום התחילה בלמחוק אותו, והוא בכל פעם פשוט כתב מחדש. כשהיא התחילה לחסום אותו - הוא פשוט התחיל לחזור שוב ושוב מכתובות איי פי אחרות (כי כנראה החסימות באותו פורטל מתבססות על איי פי כדי לא לאפשר לטרולים פשוט לפתוח חשבונות עם שמות משתמשים חדשים ולהמשיך לזבל). ואת יודעת למה הוא חוזר? כי הוא מישהו מאותגר שכלית ורגשית שנהנה לראות כמה הוא מעצבן את המנהלת ושות' בשטויות שלו. לרוב טרולים שרואים שהם לא מעוררים מהומות - משעמם די מהר והם עוזבים כשהם קולטים שלא מתרגשים מהם (טוב, חוץ מאולי אותו טרול שלדעתי סובל מבעיות נפשיות קשות).

באותה מידה, בפורום של הומוסקסואלים אפשר למחוק כל דעה שהיא הומופובית כי הומופוביה היא דבר מגעיל, או שהם יכולים לענות לו. סביר להניח שהומופוב לא יהפוך מתשובה אחת לחובב הומוסקסואלים, אבל יצירת דיאלוג יכולה להראות לו שגם הומוסקסואלים הם בני אדם, והחומר בדיון יכול לשמש את ההומוסקסואלים בדיונים מול אנשים שלא חשופים לנושא וחוששים מהם בגלל כל מיני שמועות ודעות קדומות.

ולגבי שוש - את יודעת מה? בעיני היא מישהי שאולי לא אומללה, אבל כן מפסידה בחיים. היא משדרת החוצה שהיא מפחדת לא להיות רזה, ואני חושבת שבהרבה מקרים לחיות עם "הדבר האמיתי" (כמו למשל להיות שמנה) הוא הרבה יותר נעים, נוח ובריא מאשר לחיות בפחד.

ועוד משהו...

"תצמיח ביצים" בעיני לפחות זה ביטוי קצת שוביניסטי - אני חושבת שכיום הפמיניסטיות אומרות "תצמיח שחלות".

למעלה