היי

הלשינו לי בפרטי שקמה לי חקיינית

אז בלי להיכנס לעומק השרשור הזה (שאין לי כוח לקרוא אותו עכשיו), רק שתדעו, שוש יש רק אחת ואני לא יודעת מי זאת הוורדה הזאת

ניסיתי להסביר,השומן כנראה מאלחש גם את האמונה

כמו שאמרתי,אני מאוד מעריכה את פועלך
ולכן בחרתי בשם
וכי למה חקיינית?
את שוש,אני וורדה
הלא נוכל להתקיים באותו מרחב ציבורי בו זמנית?

ברור שנוכל להתקיים זו לצד זו!

האמת, אני לא יודעת למה חשבו שאת אני. אבל יאללה בסדר... כולה פורום
חזרתי עכשיו ממסעדה הודית שבה התנפלנו על מגוון מזונות מטוגנים שוחים ברטבי קוקוס ובשמן. אם אני אמשיך ככה בסוף אני אקנה את השמלת חתונה במתאים לי נשבעת לך
יאללה מחר דיאטה

וואו, את אכלת משהו טעים?

בסוף עוד תספרי לנו שאכלת המבורגר וצ'יפס או פיצה, והמשיח יגיע.

וחוץ מזה, ב"לא מתאים לי" יש להם רק בגדים סינטטיים מכוערים ומוכרות פושריות. עדיף שתלכי לקנות בעונות או בקרייזי ליין.

אני אוכלת דברים כאלו הרבה פעמים

רק לא כל יום, ולא בכמויות מסחריות, וזה לא מרכז עולמי.
וחוץ מזה, אני אוכלת רק דברים טעימים כל הזמן. ירקות ודגים בתנור זה דברים מאד מאד טעימים.

טעים זה עניין של טעם

אני למשל לא אוהבת דגים, ובעיני אוכל הודי זה בכלל משהו מעבר ל"לא אוהבת" (אבל אותי חינכו שלא אומרים איכס על אוכל). אבל ירקות אני דווקא אוכלת הרבה, ואני מודה שאני מרגישה מוזר אם אני אוכלת ארוחת צהרים בלי סלט בצד.

אז אם רק אוכל משמין טעים לך

שאי בתוצאות (הכבדות תרתי משמע).
זה שאוכלים סלט בנוסף לדברים המשמינים לא מפחית מהערך הקלורי שלהם, את זה את בטח יודעת

נורא קל לך להאמין...

שאנחנו פה אוכלות כל יום מטוגן ומשמין, נכון? לא מסתדר לך לחשוב שאני לא אוכלת המבורגר ענק עם צ'יפס לארוחת צהרים, אלא חזה עוף או גבינה בולגרית דלת שומן על הסלט, נכון?

כפי שכבר אמרתי לך אינספור פעמים

רוב האנשים לא מגיעים למשקלים תלת ספרתיים מרוב ירקות מאודים וספרי מתח

שוש, בואי ואסביר לך את זה פעם אחת ולתמיד

גם השנים מגלים שהשמנה זה לא רק מי ש"בולס" אוכל משמין (ובינינו, שוש'קה, בואי ונגיד שלאורך השנים שמעתי ממך הרבה מאוד "עובדות" לא נכונות על תזונה נכונה, ואת זה אני כותבת פה בניסוח מאוד עדין), אלא יש הרבה גורמים אחרים, כמו למשל בעיות רפואיות שזה לא המקום לפרט אותן. בנוסף, יש לכל אחד חילוף חומרים משלו, ויש רגישויות מסוימות לחומרי מזון שיכולות להשפיע על הרזיה או השמנה (למשל יש כאלו עם רגישות לאינסולין כך שאכילת פחמימות גם במידה שעליך לא תשפיע - להם תגרום השמנה).

אז שיהיה לך לבריאות עם הדגים והירקות המאודים שלך, רק אל תגזימי עם היין (ידעת שבגרם אלכוהול יש 7 קלוריות?).

חחחחחחחח

את יכולה להמציא איזה תאוריות ואיזה תירוצים שאת רוצה, לא יעזור לך: דגים בתנור וירקות זה פחות משמין (ויותר בריא) מבשר שמן, בצקים, מטוגנים וממתקים. כמה שלא תנסי לסובב את זה, זה ככה וכל דיאטנית גם תגיד לך את זה.
ובעניין היין אל דאגה, אני שותה רק בסופי שבוע ועובדה שזה לא משפיע על המשקל (כשזה כן השפיע ועליתי קילו, עשיתי סדר והפחתתי דרסטית ביין).
בקיצור, אני מבינה את הצורך לעוות את המציאות ולהמציא "עובדות" נוחות לעיכול על תזונה נכונה, אבל מה לעשות, המשקל הוא זה שמדבר ואני מאמינה במבחן התוצאה.

ודיאטנית גם תגיד לך...

שבשר רזה שהוא לא דגים (כמו למשל חזה עוף או נתחים רזים של בקר) או גבינות דלות שומן הן לא משמינות ממש כמו דגים. וגם לא טופו. ואלו מקורות החלבון שאני באופן אישי אוכלת ברוב הזמן.

ולגבי טיגון - לי בבית יש כבר שנים ספריי שמן.

ומבחן התוצאה שלך לא אומר הרבה על תזונה. הוא כן אומר הרבה יותר על סדרי עדיפויות שונים.

בשר רזה ומוצרי חלב רזים זה כמובן בסדר גמור

וגם אני מחליפה לפעמים את הדג בחזה עוף, למשל
עדיין, אם נבדוק את התזונה שלך ושלי, אין לי ספק שנבין דיוק למה את הגעת למשקל של מעל 100 קילו ואני לא

שוש, אני חושבת שכבר דיברנו בעבר...

על זה שיש לי בעיות רפואיות שקשורות לזה. אני יכולה לספר על עצמי שבתקופות שונות כתלות במצבי אני יכולה להעלות או לרדת במשקל בדיוק עם אותה תזונה ועם אותה כמות התעמלות.

OK, מודה ששכחתי שיש לך ספציפית בעיה רפואית

עדיין, את לא יכולה לטעון שמי שאין לה בעיות רפואיות תשמין אם תאכל כמוני (ולרוב בעלי המשקל העודף אין בעיות כאלו שעשויות להביא אותם למשקל תלת ספרתי גם אם הם אוכלים בתבונה).
מה לעשות, 90 אחוז מבני האדם לא יגיעו למשקלים כאלו אם הם יימנעו ממתוקים, יגבילו מאד צריכת פחמימות ויאכלו בתבונה.

Blue Rose

New member
מה זה משנה?

אני עולה קילו בכל ארוחה כמעט ויורדת אותו אח"כ בחירבון. (כן.. אמרתי חירבון!)
התחלתי ריטאלין וירדתי לארוחה ביום במקום 3. אני פשוט לא רעבה...ואני עדיין לא יורדת במשקל. לא שאכפת לי.. הפסקתי בגלל שאני לא רעבה.. לא כדי לרדת במשקל...

כל אדם בנוי אחרת- אין לאחד DNA זהה לשני. ב- DNA הזה שאנחנו (בואו נודה) לא מבינים הרבה ממנו....כי גם על גוף האדם אנחנו לא יודעים הרבה ומשנים את דעתנו על ימין ועל שמאל (ע"ע הויכוח התמידי של מרגרינה/חמאה)....יש הרבה יותר מ- 1+1=2, כי מה לעשות- אנחנו לא מחשבון אלא בני אדם.

אז לא משנה מה אומרים, לא משנה מה נכון לכווווולם...זה לא הופך את זה נכון לאדם שלידך. לכל כלל יש לא רק יוצאים מהכלל אלא גם כאלו שבכלל הוא לא תקף לגביהם.

די להכללות, כולנו פה מומחים בדיאטות ולא צריכים הנחיות מאדם שדואג בקשר לעליה של ק"ג כשהפלוס שלי הוא, אני מניחה, יותר מהמשקל הכולל שלך אפילו עם הק"ג הנוסף...

רוזי! ששונאת יין ואלכוהול וקפה וקולה וכל דבר מוגז, וכל דבר שהוא לא המיץ שלה (אל תדאגי- זה דיאטטי לסוכרתיים- התמכרתי לזה בהריון), מים קצת ואולי לעיתים רחוקות שוקו (לא עושה טוב לבטן אבל טעים!).

שוש ורוזי

פה בפורום אין בהמות, אלא בני אדם. אבל יש בני אדם שרגישים לניסוחים בוטים, אז אפשר להתחשב בהם.

Blue Rose

New member
חירבון זה דבר טבעי...

כמעט כל דבר חי מחרבן, עושה קקי, יציאות, הולך לשירותים או מה שלא...אם את בן אדם- גם את.
אפשר לחשוב שהגוף שלי מנקה את עצמו במטאטא ומשאיר אחריו ניחוח לבנדר....או הגוף שלך....או של כל אחד ואחת אחר/ת.....

אין פה שום דבר שאמור להיות מוגזם או מה שלא....

רוזי! שחושבת שבענייני "יציאות" אני אומנם די דומה לבהמות אבל בואי נודה שגם את. אבל שתינו יכולות להתנהג כמו בני אדם....

נו, וכל מה שטבעי ראוי גם למרוח בפורום?

אני חוזרת, את בהמה גסה וזה מתבטא לא רק בהודעה הזאת.
אני בדרך כלל נמנעת מלקרוא הודעות שלך בגלל זה, כי את מגעילה לי את התחת

למעלה