היי

הלך על הלסביות

או - יותר טוב - הן פשוט לא עושות סקס

redredhead

New member
זה דווקא מאד הגיוני

והסיבה היא שכנראה את מכירה את גופך ואת הנקודות שעושות לך טוב הרבה יותר טוב ממנו. זה לא משהו חריג ולדעתי זה קרה כמעט לכל אחד בתחילת דרכו.
אם יש בו נכונות ללמוד והעונג שלו חשוב לך, הכי טוב זה לנסות להראות לו. את מתביישת במילים? קחי את היד שלו ותכוויני אותו או שתראי לו איך את מאוננת למשל.
רוב העצות שנתנו לך פה טובות, אבל אני חושבת שאת בעיקר צריכה להבין שיש הרבה בידיים שלך, את פשוט צריכה לאפשר לעצמך לנסות, חבל לסבול...

redredhead

New member
בהצלחה!

הכי חשוב זה לא להתייאש ולחשוב על זה בגישה חיובית - חיפוש "הפתרון" או יותר נכון הדרך שנכונה לכם, יכול להיות מאד מהנה כשלעצמו.
תחשבי על זה, כל ערב לנסות משהו חדש ומרגש...

כאבים בסקס

קודם כל, חשוב להבין שכאבים מחדירה זה לא בסדר.

כל זמן שכואב לך - אל תעשי את זה! את עלולה ליצור אצלך קישור בין סקס לכאב וסבל - וזה הדבר האחרון שאת רוצה...

לכאבים האלו יכולות להיות כמה סיבות - כמו פטריה או בעיה רפואית אחרת. כמו כן זה יכול לקרות בגלל כיווץ של השרירים כתוצאה מלחץ או חרדה. במקרים קיצוניים קוראים לזה וגניסימוס.

בהחלט יתכן והדבר הנכון הוא להתיעץ עם סקסולוג, בינתיים, אולי שווה "להוריד הילוך" - ז"א, להמנע מכל דבר שקשור לכאב.

למען האמת, עולה המין הוא ענק והרבה פעמים דווקא הריצה לחדירה אינה מוסיפה אלא גורעת - כי במקום להשקיע בכל מה מסביב - החל ממסאג'ים דרך עינוג אוראלי, באמצעות הידיים, צעצועים וכו' רצים לחדירה עצמה...

אגב, מה עם החדרת אצבעות? האם גם זה כואב לך? האם כשאת מאוננת ניסית להחדיר משהו פנימה? גם אז יש כאב?

קודם תודה.

זהו אני עכשיו אבדוק כמה כיוונים ....
אני מחדירה אצבעות לעצמי וזה לא כואב.
ולא ניסיתי להחדיר לעצמי.
תודה רבה.

Berethor

New member
שמעת על מרחיבי נרתיק?

"סט של מרחיבי נרתיק לשיפור גמישות הנרתיק. מתאים במיוחד לסובלות מכאבים בעת קיום יחסי מין וגיניסמוס". למעשה זה דומה לדלדואים בגדלים שונים, ככה את עוברת מהכי קטנים ליותר גדולים, כמובן שכאלה שמעבר לגודל של האיבר של הבן זוג אין צורך כבר, אבל מתחילים עם כאלה שמתחת. את יכולה לקנות סט כזה ולנסות לבד עם עצמך, הרי עם עצמך הכל יותר קל לך במלא מאשר עם הבן זוג, וזה יכול לעזור גם עם הבן זוג אחר כך כי העיקרון פה הוא כמובן דומה.

סייג

עם כל הכבוד לבחור הצעיר, אני לא בטוח שזה הכיוון.

הרבה פעמים הבעיה בכלל לא קשורה לגודל הפיזי.

אני מאוד ממליץ לך ללכת עם/בלי בן הזוג שלך לסקסולוג. עם כל הכבוד לי ולשאר החכמים שבפורום, זו בדיוק העבודה שלו והוא עבר הכשרה מתאימה - כדי לעזור לאנשים כמוני וכמוך לשפר את חיי המין שלנו ולהתגבר על הקשיים שלנו בתחום.

Berethor

New member
לסקסולוג צריך לשלם כסף

אני ועוד כמה אנשים פה עזרנו לה בחינם. חוץ מזה אני לא נגד כך שתלך גם לסקסולוג לחוות דעת נוספת על מצבה.

תקשיב חביבי

אתה לא עזרת לה - אתה הבעת את דעתך, בדיוק כמוני וכמו אחרים.

כל פעם שאני "מייעץ" כאן לאנשים אני מחזיק אצבעות שאני לא עושה להם נזק. בהנחה שאתה ואני בערך חכמים אותו הדבר, יש לי מקדמה עליך של 20 שנה ואתה יודע מה? אני עדיין לומד דברים חדשים. גם בסקס.

אז עם כל הכבוד לך ולי ולכולנו, אם היא באמת סובלת, אולי עדיף שהיא תקבל עיצה ממומחה

Berethor

New member
נשמע פרנואידי משהו

איזה נזק אתה חושב שהעצות שלך יעשו? לא היו פה שום עצות עם פוטנציאל כזה אפילו. הנזק האמיתי פה הוא המצב הנוכחי, שהיא סובלת ממין, ואלו שמשכנעים אותה שהכל בסדר ולהתכחש לזה הם אלו שעושים לה הכי הרבה נזק. חוץ מזה הגיל שלי לא קשור לנושא, אני יודע הרבה מאוד לגילי, הרבה יותר מכמה "מזקני השבט" פה אפילו, שחושבים שרק בגלל הגיל הם יודעים או מבינים יותר. לגבך עשית רושם של אדם שבאמת מבין בנושא אז אני בסדר איתך, לא יודע אם הייתה ככה גם בגילי אבל, בכל אופן לא משנה.

redredhead

New member
אף אחד לא מנסה לשכנע אותה

בשום דבר, חוץ ממך.
אני מציעה לסיים את הדיון הזה כאן, נאמר כבר מספיק.

למעלה