היי

Berethor

New member
זה עוות של דבריי

אני את כל אלו כאפשריות לבעיה וכן זה אפשריות מאוד ריאליות לבעיות מהסוג הזה, עדיין לא אמרתי שזה בטוח הסיבה או שמאה אחוז לא ניתן לשנות את זה. היה פה מספיק נתונים על הבעיה כדי לראות שאכן מדובר בבעיה מאוד גדולה בנושא המיני ככל הנאה. שמישהי מתארת בעיה ורוצה עזרה, המטרה היא לא לעודד אותה אלא לעזור לה, וכדי לעזור לה צריך קודם כל לגלות מה הבעיה ולא להתכחש עליה, וכל האופציות שנתתי לה יכולות להיות הסיבה לבעיה, בנוסף נתתי לה גם פתרונות כגון עם המרחיבי נרתיק ודברים נוספים, עזרתי לה מעל ומעבר, ואם לא היה פה אווירה כזאת שלילית לאנשים שאשכרה עוזרים ולא כותבים לה שטויות, אז אולי אפילו הייתי עוזר לה יותר. שוב עזרה שניתנה לה פה לא הייתה לרעתה, מה שכן היה לרעתה זה התעלמות מהבעיות שלה. היא לא באה לפה במטרה שיגידו לה הכל בסדר אלא כדי שיעזרו לה מי שיכול.

דוזורם

New member
כי אתה לא שם לב לעצמך

אולי לא אמרת שזה 100%
אבל אמרת שהיא א מינית, שכנראה יש לה בעיה פסיכולוגית או רפואית
כשכל הסיפור זה פשוט שאין לה ניסיון מיני ובן זוג שכנראה לא מבין איך לגעת בה כמו שצריך
זה הכל, היא נחרדת מהכאב ומבקשת שהוא יפסיק.

אז
א. היא לא א מינית כי היא מאוד נהנהת לבד וגם עם החבר לצורך העניין
רק שכואב לה והכאב זה מה שמרתיע אותה
ב. בעיה פסיכולוגית, אתה לא פסיכולוג אז עדיף לשתוק ולא לפלוט כל מה שהמוח שלך חושב
ג. בעיה רפואית, אולי, אופציה אפשרית אבל גם אז אתה רופא
אתה כבר אבחנת אותה כסובלת מוגיניסמוס

כולם פה ייעצו לה על החוסר ניסיון באופן כללי, אבל שאלו הרבה שאלות כדי לנסות להבין מה קורה שם
אתה בניגוד לאחרים קורא 2-3 שורות וזורק אבחנה
תקרא מה שאחרים רשמו ומה שאתה רשמת ועל הצורת כתיבה והמשמעות ואולי תבין על מה כולם מעירים לך פה..

אפילו התשובות שלך לא עקביות..
סקסולוג עולה כסף אבל ערכה עם 9000 ויברטורים להרחבת הנרתיק לא, נכון?
נשמע כמו סט בוקסות עם ראצ'ט לאוטו

אתה חושב שאתה יודע הכל ובפועל ה"מלא מקורות ידע" שלך זה פורמים על תוכניות טלויזיה או מעריב לנוער
צא מהסרט שאתה יודע הכל, תלמד גם אתה מאנשים שיש פה שהרבה אבל הרבה יותר מנוסים ממך
וזהו
אצלך כולם מעוותים את הדברים שלך אבל בפועל אתה קובע דברים ולא חושב מה הבחורה שחסרת ניסיות בצד השני חושבת

ובטח תענה גם על הפוסט הזה כי אתה חייב להגיד את המילה האחרונה

Berethor

New member

קטניפ

New member
להכניס מישהי לסרטים שהיא א מינית

שיש לה בעיה רפואית, וכל זה בלי שאתה מכיר אותה, בלי שיש לך מושג ירוק מי היא ומה היא - זה נזק.
אפשר לומר הכל - צריך לדעת איך
אולי ידע יש לך - אבל דרך ארץ וקצת אינטליגנציה רגשית עוד לא הרגה אף אחד.

תפסקי חזק שידר לך המון

אם הגבר שלך יצליח ללקק אותך באיטיות ולגרום לך להרטיב ולהתחרמן ולא רק לחדור כמו סוס אז תהני . אשמח ללמד אותך

מה פתאום הרבה יותר גרוע.... וחוץ מזה מה ההנאה

אני ממש לא רוצה לסבול... הכול אצלי קטן ופי הטבעת בכלל.... שאני מנסה אפילו.

Berethor

New member
צודקת

לא ממליץ לך על זה, את יכולה להשאיר את זה לקהילה הגאווה ואלו שבקטע. איבר מין נשי עדיף מתחת..

בסדר, החזרת לי.

שים לב שלא ייעצתי בשרשור הזה אפילו פעם אחת.
אני טיפה מרחם עליך. באמת.
אבל רק טיפה.

אני תורם

אני מזהיר מהעיצות שלך.
אני לא יודע אם אתה בתול או לא, אבל אתה לא נהנה ממין.
האמת אני מפסיק.
אתה מעייף אותי.
עכשיו אתה יכול לענות לי, להיות זה שאמר את המילה האחרונה.
וכן,
לך יש יותר גדול!

קטניפ

New member
אמנם לא רלוונטי כרגע

אבל תאמיני לי שעם הפרטנר הנכון וההכנה
המתאימה סקס אנאלי הוא תענוג גדול

למעלה