היי

TaAaLi

New member
אני שמחה שמישהו באמת משתמש

בבייסים של הפונים ששמתי כאן!

BaMbA babe

New member
זה בייס דווקא מאוד מפורסם של אנג´י

צ´אן.. אני א-והבת לבאס אנשים

TaAaLi

New member
אה זה היה אמור לבאס אותי?? טוב

בישבילך - <אני מבואסת כי הבייס ששמתי פה מפורסם!>

ניצו"ש חוזר

זה השרשור שלי אז תגיבו על הדוליז שלי על ה2 כאן וה3 בשרשור השני ועכשיו ה4 הבייס לא שלי אבל השאר כן

Shusho

New member
../images/Emo150.gif

אני לא מאמינה לך שזה אתה עשית... ואני גם אסביר לך למה- השיער והבגד לא באותה איכות. ואם את השיער עשית, את השמלה לא. ואם את השמלה עשית-לא היית עושה כזאת שיער. תדע לך אנחנו רואות שמשקרים לנו... והבייס
, אבל אם אתה אוהב אותו-סבבה...

Shusho

New member
ועוד משהו

מה גם שקפלים לא עושים על הדולי הרביעית... ואתה ממש לא ברמה לקפלים כאלה... זה לא יפה לשקר.

תשמעו

השמלה ההזאת שלי אבל חבר שלי שהוא מומחה בדוליז עשה לי את הקפלים ואת הנצנצים הבנתם?

Shusho

New member
שני דברים-

1. אני בת, לא בן, אז אם אתה כותב אלי תכתוב בלשון נקבה. 2. אני לא מאמינה לך. נקודה. אמרת שכל הדולי שלך. ועכשיו אתה אומר שעשו לך את הקפלים. ואת הנצנצים. אפשר להגיד שציירו לך את השמלה (למרות שלדעתי זה מדול מייקר, אני פשוט לא נכנסתי לאחד ה-מ-ו-ן זמן ואין לי שמץ איזה בגדים חדשים נוספו למאגר.) אולי אתה עשית את השיער, את השמלה לא. נקודה.

שושו

אני הכנתי שמלה רחבה סגולה וחבר שלי הוסיף את הקפלים אם היית שואלת ולא מתנפלת בהאשמות הייתי אמר לך את זה

Shusho

New member
כבר קלטתי

שאתה עשית את זה (ציירת קווי מתאר). אבל לא הכל בדוליז זה קווי מתאר. הצללה זה הדבר הכי חשוב. ואם את זה לא עשית - אז לדעתי אתה לא יכול לקרוא לדולי "שלך". ואם כבר הצללה טובה בשמלה, למה לא הצללה טובה בשיער? אגב קוראים לי מיכל. ומי זה החבר שלך שכל כך מוכשר בדוליז (ולא איתנו כאן בפורום?)?

הוא לא מפרסם את הדוליז שלו הוא מרא

ה רק לי וההצללה טובה כי הוא תיקן אותה בסדר אז השמלה כבר לא שלי אבל הראש כן אז תגיבי על הדוליז האחרות

TaAaLi

New member
נו נו נו!!!!../images/Emo46.gif

מה זה, לא לימדו אותך שאסור לשקר??
תשמע חמוד, השיער הזה הוא שיער שכ---ל מי שהיה אי-פעם בדולמייקר פרפז מכיר... אני יכולה להביא לך הוכחות אם אתה רוצה... והשמלה... טוב אל תשקר, גם אותה לקחת מדולמייקר... אפילו הקווי-מתאר הם לא ממש ברמה של דולי רביעית... זה עוד יכול להיות שעשית ת´קווי מתאר אבל אני ממש לא מאמינה...
אז אל תמציא לנו כאן ברגע שתפסיק לשקר - תחזור

TaAaLi

New member
נו נו נו!!!!../images/Emo46.gif

מה זה, לא לימדו אותך שאסור לשקר??
תשמע חמוד, השיער הזה הוא שיער שכ---ל מי שהיה אי-פעם בדולמייקר פרפז מכיר... אני יכולה להביא לך הוכחות אם אתה רוצה... והשמלה... טוב אל תשקר, גם אותה לקחת מדולמייקר... אפילו הקווי-מתאר הם לא ממש ברמה של דולי רביעית... זה עוד יכול להיות שעשית ת´קווי מתאר אבל אני ממש לא מאמינה...
אז אל תמציא לנו כאן ברגע שתפסיק לשקר - תחזור

BaMbA babe

New member
אני לא מוגבלת ולא אבטיח..

אבטיח?!.. אני יודעת שזה מדולמייקר בגלל זה אמרתי לא שיתן עוד דוגמא ש"כביכול" של חבר שלו

The Charmd One

New member
אוף איתךךךךךך את

פשוט מציירת מדהיייםםםםם את הפונים האלה
...את יודעת לעשות יוניקורנים
...אני מתה עליהם

למעלה