היי

היי

קוראים לי קובי ואני בן 12 אני חולה על הארי פוטר ואני דיי חדש בדוליז הנה הדולי הראשונה שלי את הבייס מצאתי באתר כלשהו וההשראה שלי הייתה משרשור הדוליז של רוח אדמה ואש אז זאת היא דולי אדמה שלי

HoRsEs

New member
../images/Emo5.gifפרפז../images/Emo5.gif../images/Emo54.gif

אני שונאת פרפז...

totsade

New member
זה הסוג דולי שעשית..../images/Emo80.gif

כאילו הסוג שעליה עשית דולי... אתה לקחת בייס של פרפז והלבשת אותה

totsade

New member
יש ממש אבל ממש המון,../images/Emo80.gif

אי אפשר אפילו לתת מספר כי כל הזמן יש חדשים. המומלצים למתחילים הם מאנגות ואמו קיסים. אני לא שמרתי לעצמי את הבייסים האלה אבל אני בטוחה שיביאו לך אותם

ובגלל שאני נחמדה

ורחומה היום (עאאאלק, בכוונה עם ה-א´), אני אשרשר לפה כמה מהבייסים הכי פופולריים בקרב בני/ות הפורום.. הבייסים הראשונים די שנואים עלי, אבל הוא טוב למתחילים.. אמו-קיס שמו... כמובן בגלל הפה, הקיס שלו... אלה רק אמו-קיס רגילות, יש הרבה תנוחות של אמו-קיס, אלה--> רק הרגילים..

ומנגה

זהו סוג שאני מאוד מאוד אוהבת ושמו בישראל הוא שרה... סתאאאם, כמובן שקוראים לו מנגההההההההההההה

ועוד מנגה

ומנגה בויססס

(בויס=בנים, מי שקרא את מה שיש בסוגרים הוא פשוט אדיוט הרי כל העולם ואחותו יודעים שבויס באנגלית זה בנים בעברית, לא?)

ומנגה כאפלוס

(אני צריכה להסביר? טוב, אז לסנילים capoules, נראה לי שרושמים את זה ככה, נראה לי, אנגלית זה לא הצד החזק שלי)

אמממ...פלירטז

באנגלית צחה - flirtz... אפילו צבעתי את הפלירטיז האילו בצבעים שונים לשם שינוי..

וזה סתם..

הנה פוני שעשיתי לפני כמה ימים... הוא אמור להיות בצבע כסוף כחול, אבל זה לא ממש יצא.. אני אשמח לשמוע את דעתכן/ם...

עדיין לא הבנתי

למה אתם שונאים פרפז לפי דעתי זה הכי יפה אז ביקורת רבותיי עוד מעט עוד

קבלו דולי חדשה

לקח לי שעות להכין אותה היא השנייה שלי והיא פרפז אז ביקורת

pooh שולט

New member
קודם כל ברוך הבא

דבר שני אני איתך אני גם אוהבת פרפז אני מעדיפה אותם על המנגות והאמו קיס

TaAaLi

New member
ממש חמודה בשביל דולי שנייה!../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

ההצללה לא משהו אבל אתה רק מתחיל והרעיון מקורי ויפה! ו...סליחה על הניצול אבל שיפרתי בפיינט-שופ את שני הפונים שלי, קבלו!!--> תפתחו בגדול ות-ג-י-ב-ו!!!

totsade

New member
אממ...../images/Emo80.gif

הקטע הוא שאתה אמור לצייר הכל לבד, ולא רק לצבוע....

למעלה