היי

EverMan

New member
אני לא מתכוון לטרוח

ולהביא דוגמאות. וגם אם אינך אומר זאת ישירות - אתה אומר זאת בליקוקים מסביב. אז דיי עם הפורפליי, אנחנו רוצים אקשן. הם לא טיפשים , פשוט כל האמונות שלהם הם טיפשיות ובורות. אתה לא שונא ערבים , אתה רק חושב ש90% מהם תומכי טרור - והרי ידוע שתומכי טרור צריך לעצור במקרה הטוב ובמקרה הרע ... החרדים אתה מחבב .. רק שאתה אמרת אולי שהם חיים על חשבוננו ... אתה לא שונא משתמטים - רק את אלו שפועלים ממניעים מרושעים ... ובעינך להשמתט זאת פעולה מרושעת ... אז ... בקיצור , לא חידשת דבר ואף הוכחת את טענותיי.

EverMan

New member
אז תצחק

העולם עצוב את צוחקים ... וגם אנשים טיפשים צוחקים הרבה , אין להם דאגות ... צחק לך , זה מה שאתה טוב בו ...

EverMan

New member
שוב השמצות ? לא נמאס לך ?

אני יודע טוב מאוד מה זה מיליטנט וההשמצות שלך באמת שלא מובילות לשום מקום. אתה חולה על ארץ ישראל אולי , אבל ארץ ישראל חולה מאנשים כמוך כבר, היא לא יכולה לסבול יותר ממה שאתם מעוללים לה. אינך רוצה מלחמה עם מצרים ? סתם אמרת שאתה מעדיף את סיני ביד ולהילחם נגד מצרים ? אינך רוצה את ירדן ? רק אמרת שהיא חלק אינטגרלי מארץ ישראל ? וברור שאכפת לך מי גר ביו"ש , אתה רוצה לכבוש ולדכא כל מי שאינו יהודי שם , ובשביל לדעת מי לא יהודי אתה צריך לדעת מי גר שם לא ? ירושלים לא הייתה שלנו גם בתוכנית החלוקה ... כך שבכינו - בהחלט , אבל זה לא שהפסדנו אותה. איזה צורך בדיוק יש לנו ביו"ש הא ? בבקשה , תגיד ! ואני מודה , אני לא חולה על ערבים, אם זה היה תלוי בי , אף אחד מהם לא היה פה במקור , אבל מה לעשות , אני ריאלי להבדל מכמה אנשים פה , יש בעיה ומתמודדים איתה. אני לא מספיק לא אנושי בשביל להמשיך לכבוש לנצח , ובטח שלא לא אנושי לגמרי בשביל לעשות טרנספר , ואני מסתכל על פתרון ריאלי , לא על כיבוש ומיליטנטיות.

totony

New member
הרצל רצה לעשות מדינה יהודית באוגנדה

אז מה, זה אומר שהוא לא היה ציוני?!

Vendetta

New member
טעות עובדתית

הרצל מעולם לא רצה להקים מדינה יהודית באוגנדה. הרצל תמיד שאף לא"י, רק שמאמציו לא הניבו פירות, היות והסולטאן הטורקי דאז סירב בתכלית להפוך את א"י לאזור יהודי (גם אם אוטונומי). הרצל בתגובה ניסה להקים את המדינה במקומות קרובים לא"י, כמו קפריסין וסיני, בתקווה שיום אחד יהיה צ´אנס ליהודים להקים את מדינתם בא"י. נסיונות אלו נכשלו. כעבור זמן מה הציעה ממשלת בריטניה ליישב יהודים באוגנדה. חילוקי דעות קשים התגלו בעקבות הצעה זו, ולבסוף הרצל הצליח למנוע פילוג, כשהסכים לראות באוגנדה רק כפיתרון זמני.

La Gamba

New member
אז דוד בן גוריון טעה כשהסכים

לתוכנית החלוקה, כלומר, זה לא כל ירושלים.

.המוסד

New member
דוד בן גוריון לא טעה כשקיבל אותה

זה לא משנה אם הוא מקבל אותה או לא, כי זו לא החלטה של מועצת הביטחון, אין לה תוקף מחייב בכל מקרה, בשביל לשחרר את ירושלים צריך צבא, ובשביל צבא צריך מדינה

EverMan

New member
להחלטה של מועצת הביטחון

יש תוקף מחייב מאוד יקירי. ובשביל לשחרר את ירושלים היה צבא כבר , לא צבא של מדינה , אבל היה צבא.

EverMan

New member
לא שמתי לב.

מה עוד , שגם ההחלטה של האסיפה הכללית מחייבת.

EverMan

New member
לא ? אז בשביל מה הן ? בשביל היופי ?

המנדט על ישראל ניתן ע"י האסיפה , ותוכנית החלוקה ניתנה ע"י האסיפה. אל תדבר שטויות. דבר שעובר ברוב של האסיפה מחייב.

.המוסד

New member
החלטות האסיפה אינן מחייבות

אלא בגדר המלצה בלבד האו"ם החליט כמה וכמה פעמים שעלינו להחזיר את הפליטים האו"ם קבע שהציונות היא גזענות האו"ם הוא המלצה, ותו לא

EverMan

New member
אותן החלטות לא עברו

צריך רוב מוחלט באו"ם בשביל שהחלטה תעבור.

EverMan

New member
רוב מוחלט

הינו שני שליש מכלל המועצה. בדיוק כמו שבשביל חוק יסוד בכנסת צריך שני שליש מכלל חברי הכנסת שיצביעו בעדו.

.המוסד

New member
כהרגלך

בשביל חוק יסוד צריך 61 חברים, לא ציפיתי שתצליח לענות על משהו נכון לגבי מועצת הביטחון, דיברתי בכלל על האסיפה

EverMan

New member
נכון כהרגלי אני אומר דברים נכונים

ואתה חייב לכתוב "כהרגלך" , צריך רוב מוחלט בשביל להעביר חוק יסוד. שהאסיפה קובעת משהו ברוב מוחלט - יש לזה תוקף וחצי.

למעלה