היי

היי

אני כותבת בפורומים של תפוז כבר הרבה זמן ואף פעם לא נתקלתי בפורום הזה וחבל כי לפי מה שאני רואה ממש נחמד פה. אז רציתי להגיד היי.... ושאני אשמח להיות חלק מהפורום, אני,

.המוסד

New member
שלום לך

מקווה שתהני, וכהקדמה, אתה משתייכת למחנה הציוני או למחנה ה"ציוני"?

EverMan

New member
אם היא שייכת למחנה כלשהו

זה למחנה הציוני שכולנו בפורום הזה שייכים אליו. אין בפורום הזה אדם שלא אוהב את המדינה הזו... כל אחד בדרכו שלו ... ואני רוצה לברך אותך בכניסה לפורום : ברוכה הבאה ומי ייתן ויהיו דיונים פורים בעזרתך.

.המוסד

New member
כולנו אוהבים את המדינה

אבל לא כל מי שאוהב את המדינה שלו הוא ציוני[ בשביל להיות ציוני צריך לאהוב את ארץ ישראל, ולא ללחום נגדה

EverMan

New member
בשביל להיות ציוני

צריך לאהוב את המדינה ולתרום לה. וצריך לאהוב את המדינה בשביל להיות ציוני , לא את הארץ.

.המוסד

New member
אם אדם אוהב את מדינתו הוא אינו

ציוני, מדינתו יכולה להיות ארה"ב, אז מה, הוא ציוני? ציוני הוא מי שאוהב את ציון, את ירושלים, את ארץ ישראל "אם אשכחך ירושלים, תישכח ימני.."

totony

New member
לא מדוייק

ציוני זהו אדם שבעד מדינה יהודית קיימת(ולא מדינה ערבית-יהודית כמו שעינבר רוצה).

.המוסד

New member
מאוד מדויק

מאי שאוהב את ארץ ישראל, ודרוש שתהיה ארץ ישראל, הוא ציוני, מדינה יהודית אפשר להקים גם בארגנטינה זו לא המטרה המטרה השבת העם לארצו, והשבת הארץ לעמה, בתמציתיות

EverMan

New member
ציוני הוא אדם

שאוהב את מדינת ישראל ורוצה אותה על שטח הארץ הזו. הציניות של פעם לא עדכנית , הציונות של פעם רצתה מדינה על שטח ארץ ישראל - היא קיבלה את זה. מאז היא השתנתה - מאז הציונות היא להפריח את המדינה ולשפר אותה. לא לכבוש שטחים שזה הדבר בו אתה דוגל.

.המוסד

New member
ציוני הוא מי שאוהב את ציון

בלי אינסוף פילפולים שמאלניים הציונות תמיד רצתה מדינה בארץ ציון, בשביל להעלות את כל יהודי העולם, או כפי שאמר ראש מפא"י דאז, "מטרתה של ישראל להתפשט ולקלוט את יהודי העולם" לוי אשכול הציונות לא השתנתה, המדינה היא אך כלי, ואני, לא דוגל בלכבוש שטחים אבל בטוח שהציונות אומרת לסגת מארץ ישראל...ועוד מיהודה ושומרון...

EverMan

New member
ציוני הוא מי שרוצה לפתח את הארץ

ציוני אוהב את ירושלים , ציוני רוצה לפתח את המדינה היהודית. ואין פה שום פלפול ושום בלבול. רק אצל מיליטנט חולה רוח כמוך , ציוני הוא אדם החולה על שטחים. אתה לא דוגל בלכבוש שטחים ? אתה רק אומר שעדיף מלחמה עם מצרים ושסיני תהיה בידנו , ואתה רק רוצה לכבוש את ירדן , ולא אכפת לך מי גר ביו"ש אתה רוצה שהיא תהיה שלנו... הציונות לא אומרת לסגת מארץ ישראל , היא אומרת לטפח את המדינה היהודית. וזה מה שהיא הייתה מעולם ומתמיד ! השטחים שלה צריכים להיות בא"י - (דבר שלא היה בבסיס הציוני מלחתחילה) אבל זה לא העקרון שלה. העיקרון הוא מדינה ליהודים על א"י , מדינה ! לא שטחים ! מדינה ! לא יו"ש , לא ירושלים , מדינה ! ואנחנו הסכמנו לקבל מדינה שירושלים לא ביידנו. וזאת עובדה. ואלו אנשים שאתה הגדרת ציונים. ירושלים בידנו - מצויין ! אין דבר יותר טוב מזה. אבל יו"ש - אין לנו צורך בהם , ורק מיליטנט כמוך ירצה אותם. לך תגנוב מאיזו ילד סוכריה , אתה לא יותר טוב מזה.

.המוסד

New member
הרמה המאוד גבוהה שלך

מתקדמת בכל פעם, אז הבהרה איני בעל בעיות נפשיות כלשהן, איני מיליטנט(אם אתה יודע בכלל את משמעות המילה) אני חולה על ארץ ישראל, אני מודה אני לא רוצה לכבוש את ירדן(נתפסת בשטות אחת), איני רוצה במלחמה עם המצרים, והאמת דווקא כן איכפת לי מי גר ביהודה ושומרון אנחנו נאלצנו לקבל מדינה בלי ירושלים, לאיבוד ירושלים במלחמת העצמאות קראו "בכיה לדורות", לא לכל כך הרבה דורות, למזלנו יש לנו צורך ביהודה ושומרון, זה שיש שם ערבים, לא אומר שאין השומרון שלנו, אנחנו לא צריכים לוותר על ארצנו בגלל כמה שונאי ערבים מודחקים כמוך

EverMan

New member
שוב השמצות ? למה אני לא מתפלא ?

וכן , אני יודע טוב מאוד מה זה מיליטנט , אדם שמאמין בכוחו של הצבא במקום בכוחו של המוח וההיגיון. אתה חולה על ארץ ישראל , אבל ארץ ישראל חולה כבר מאנשים כמוך. "והאמת דווקא כן איכפת לי מי גר ביהודה ושומרון" אתה בעצמך אמרת שאתה מעדיף את סיני ביד בזמן מלחמה עם מצרים. ואתה אמרת שאתה מוצא את ירדן חלק אינטגרלי מישראל. וברור שאכפת לך מי גר שם , מי שלא נראה לך אז צריך לכבוש אותו ולדכא אותו , אז ברור שאכפת לך. לא איבדנו את ירושלים במלחמת העצמאות , לא קיבלנו אותה מלחתחילה. בנוסף לכך אתה לא התייחסת לעוד דברים שכתבתי על הציונים הישנים. הטיעונים שלך מתיישנים ואתה פשוט לא עונה , רק חוזר על התוכן המקורי של ההודעה שלך. "יש לנו צורך ביהודה ושומרון" מה בדיוק ? בבקשה , תגיד ... ואני מודה , אני לא מת על ערבים , אם זה היה תלוי בי , הם כלל לא היו פה. אבל הם כן פה , אז מתמודדים. בנוסף לזה , אני לא הופך אותם למפלצות ולא עושה להם תהליך די-הומאניזציה. הם גם בני אדם ואני מבין את זה , ואני לא מספיק לא אנושי בשביל לטרנספר אותם.

.המוסד

New member
מליטנט הוא אחד שמבכר את הפעילות

הצבאית תמיד על פני הפעילות המדינית כי בד"כ הצבא הוא תוצר של ההגיון ארץ ישראל עוד עלולה להעזב ללא אנשים כמוני(ועם עוד כמה קנדים כמוך) אני מתנגד להסכם בידעבד, אבל בגלל רמת הבנת הנקרא שלך, אסביר זאת שוב, זאת הייתה טועת לוותר על סיני, אבל ברגע שחתמנו איתם על הסכם, יש לעמוד בו אמרתי שעבר הירדן הוא חלק מארץ-ישראל, אבל כיוון שאין לנו תכניות לכבוש אותו, ואין לנו מלחמה עם ירדן, על כן, התשובה ברורה יהודה ושומרון חשובים לנו כי הם לב ארץ ישראל, נמצאות שם ערים כמו בית לחם, חברון, ירושלים, בדיוק כמו שהנגב חשוב

EverMan

New member
ואתה לא מעדיף פתרונות צבאיים ?

אתה תמיד מעדיף כוח על פני מוח. ללא אנשים כמוך הארץ הייתה מושלמת , לא היו אנסים , לא היו רוצחים , לא היו שונאי אדם... ובטח שלא עוכרי ישראל ששונאים את העם שלהם. "אני מתנגד להסכם בידעבד, אבל בגלל רמת הבנת הנקרא שלך, אסביר זאת שוב, זאת הייתה טועת לוותר על סיני, אבל ברגע שחתמנו איתם על הסכם, יש לעמוד בו" שוב - לפי מה שאתה כותב פה , אם היית אז , אתה היית מעדיף מלחמה עם מצרים מאשר שלום. ואתה אומר זאת שוב !

.המוסד

New member
פעולה צבאית ופעולה מדינית אינן

נשענות על חוכמה בדרגות שונות, לכן הסיסמה שלך מתאימה לילדים שרבים בגן אני אזרח שומר חוק, מעולם לא פשעתי, איני שונא את האדם, ואני אוהב, ב´ה´ מודגשת את העם שלי איני רוצה לתקוף את מצרים, ולא הייתה כל מלחמה ביננו ובינם גם אם לא היה הסכם, וכן, אני הייתי מתנגד בכל כוחי להסכם כזה או אחר

EverMan

New member
פעולות צבאיות ומדיניות

אין להם קנה מידה שונה , אבל הן מושפעות אחת משניה , ואתה תמיד תעדיף את הראשונה. מעולם לא פשעת מלבד בשנאה ובהטפה אליה , אתה שונא ערבים ושמאלנים , ואתה אוהב את העם שלך מלבד שמאלנים , חרדים , משתמטים ... והרשימה עוד ארוכה. אינך רוצה לתקוף את מצרים , אבל בטח שלא אכפת לך שתהיה שנאה בינינו ושימותו לנו חיילים כל יום בגבול , כל עוד יש לנו שטח. וכן , הייתה מלחמה אם לא היה הסכם ... כי מצרים היא המדינה שהכי דחפה למלחמה נגד ישראל.

.המוסד

New member
האם באמת העדיף אחת על השנייה?

טועה אתה(כמווו תמיד...) מעולם לא פשעתי בשנאה או בהטפה לה, איני שונא שמאלנים, איני שונא ערבים(בניגוד אלייך דרך אגב), איני שונא חרדים, ואיני שונא משתמטים אני לא אוהב חלק ממעשיהם, אבל איני שונא אותם, יש לי חבר חצי-משתמט, אז מה, אני שונא אותו? אני לא רוצה לתקוף את מצרים נקודה. אני לא מוכן לתת את הגולן לסוריה תמורת שלום, מודה, ומצהיר על כך בגלוי ובחורצ´יק אחד אמר לי, שהיה לנו הסכם עם מצרים לפני הסכם השלום, מבטיח לבדוק

EverMan

New member
אני טועה ?

אתה לא שונא שמאלנים ? סתם אומר שכולם טיפשים ולא יודעים על מה הם מדברים. אתה לא שונא ערבים ? רק אומר שכולם טרוריסטים ושצריך לזרוק את כולם לים. אינך שונא חרדים ? רק אומר שהם חיים על חשבוננו. אתה לא שונא משתמטים ? רק אומר שהם חארות של בני אדם. וממתי אני בדיוק שונא ערבים ? הא ? מותר לדעת ? תפסיק עם השקרים שלך כבר , אתה מתנהג כמו מטומטם...

.המוסד

New member
לא אני לא שונא שמאלנים

ולא אמרתי שכולם טיפשים(אך הם מגלים טיפשות או בורות באמונתם הפוליטית) לא אמרתי שכל הערבים מחבלים, רק הזכרתי ש90 אחוז מהם תומכים ברצח ישראלים, ולא, איני רוצה לזרוק אותם לים דווקא את החרדים אני מחבב, ואולי אמרתי שהם חיים על חשבוננו(לא שזכור לי), ואני לא שונא משתמטים(אני שונא חלק מהם, כיוון שחלקם מונעים ע"י מניעים מרושעים באמת) אבל אני שונא את מעשיהם אז לגאון הגדול, אני מצפה לדוגמאות לגבי כל ההכפשות שלך

למעלה