היי

violaheap

New member
היי

תגידו, מה גבר מחפש באישה? באופן כללי אני יודעת שמראה חיצוני, שכל ואופי נוח כולם משחקים תפקיד חשוב, אבל מה מעבר? מה העמדה שלכם לגבי נשים עם תכונות כמו עצמאות אישית וכלכלית, ביטחון עצמי, השכלה, חיי חברה ומשפחה, תחביבים, ובכלל, בחורה שכבר היתה במערכות יחסים ארוכות או מישהי לא מנוסה? פטפטנית או שקטה? "חנונית" או "מגניבה"? ונניח שיש מישהי יפה מאוד אבל חנונית בטירוף- עם מעט חברים, לא יוצאת הרבה מהספרייה ומסתגרת בבית, לעומת בחורה לא יפה במיוחד אבל נעים להיות בחברתה והיא אשת שיחה מדהימה- את מי תעדיפו? ובעניין אחר, דייטים שהכרתם באינטרנט (ספציפית אתרי הכרויות)- בעד או נגד? אחרי התנסות לא רבה אני אישית נגד העניין. בעיניי זו דרך מעולה למי שרוצה להכיר אנשים מסובכים עם אישיות בעייתית. יש מעטים שהם באמת מקסימים והבעיה היחידה שלהם שהם ביישנים או שאין להם הזדמנויות להתחיל עם בנות, ואולי יש להם הזדמנויות אבל חסרים להם הכלים והאומץ לעשות צעד כזה, אז עבורם האינטרנט הוא פתרון מושלם. אבל בנות מקבלת כל כך הרבה הודעות כשהן נרשמות לאתר כזה שזה פשוט בלתי אפשרי לאתר את הבחורים האלה בין כל הזבל שנמצאים שם. בכל אופן, אשמח לשמוע את דעתכם :)

פנומן 72

New member
אין נוסחה לדברים כאלה

לא ניתן לעשות חלוקה דיכוטומית או מוגדרת בדיוק כמו שלא ניתן להגדיר שום קבוצה ב-100%. גם כשמדברים על מראה חיצוני זה די כוללני ואמורפי כי מדובר על טעם סובייקטיבי. אני יכול להגיד לך מה עמדתי האישית אבל זה לא אומר בהכרח שכולם חושבים כמוני וייתכן אף שאני בעמדת מיעוט - אז איזה כלי לחיים זה נותן לך ? לכן קשה להיכנס ולשאול "את מי תעדיפו" - כל אחד יעדיף משהו אחר. מבלי להכיר אותך, אני יכול לקרוא מבין השורות שלך שאת בחורה טובה, אבל גם את נופלת במקום ששם את צריכה להפגין את כושר העמידה שלך: לכנות את הבחורים שפונים אליך באתר הכרויות כ"זבל" - הוא קצת מרחיק לכת. בסדר, לא כולם גאונים או בעלי טאקט, אפשר לומר שחלקם הגדול מאוד יירצה להכיר אותך רק למטרה אחת, אבל לא צריך להכליל ולומר שמדובר ב"זבל".

כמה חבל

שפוסט על נושא כזה רציני נשאר ללא תגובות בכלל. זה מעיד משהו על הגברים הכותבים כאן?

אבל הכותבת לא ביקשה נוסחה

היא רצתה לשמוע דעות שונות ומגוונות. העובדה שלא ענו לה עושה שירות גרוע מאוד לפורום הזה, שתדעי

Thumpers

New member
לדעתי

העובדה שהפורום קרוי "שיחת גברים" והמשתמשים הכי פעילים פה, לפחות ב-24 השעות האחרונות הן בכלל נשים - *זה* עושה לפורום שירות גרוע.

הבנתי טוב מאוד

פותחת הפוסט נשארה עם השאלה תלויה באוויר כי אף "גבר" לא טרח לענות לה ואני בטוחה שהיא מאוד התאכזבה. מה זה קשור לעובדה שכותבות בפורום הזה גם נשים? לכן הצעתי לך להפסיק לכתוב פה, אם זה כל כך מעיק עלייך.

Thumpers

New member
זה לא מעיק עליי.

אבל אם מעדיפה להמשיך לתקוף, אין שום בעיה.

אם זה לא היה מעיק עלייך

לא היית כותבת שלדעתך מה שעושה שירות רע לפורום זאת העובדה שכותבות כאן גם נשים. אגב, אני חושבת שבתור ילדה בת 20 את באמת לא תורמת פה כלום לאף אחד. זה פורום שנועד לאנשים בוגרים ולא לילדות.

Thumpers

New member
התשובה ההולמת תהיה

'אז מה את עושה פה, לעזאזל?', אבל אני ילדה קטנה, אימא לא מסכימה לי להגיד מילים גסות.

את שמה לב

שכמעט כל מישהי חדשה את מתנפלת עליה? בצורה כזו או אחרת? מה יש, מפחדת לאבד טריטוריה? תפסי פינה, תשתיני שם ותשארי שם. מה יש לך אחותי, ברגוע.

פנומן 72

New member
לא נכון, אם לא יהיו נשים, נלך לזונות *

* עכשיו נראה לכמה אנשים לא ייפול האסימון

למעלה