היי

לכי תסבירי לה את זה...

לזו שרואה בעין עקומה את זה שנשים כותבות כאן. אף פעם לא הבנתי את השנאה העצמית הזו שכל כך הרבה בחורות סובלות ממנה

Thumpers

New member
חמודה, תקשיבי ותקשיבי טוב

אני לא שונאת את המין הנשי, אני לא חושבת שאת צריכה לעוות את דבריי עד כדי כך. מה ש*כן* ניסיתי להגיד זה שהמקום נחמד (עובדה, אני ממשיכה לכתוב פה גם אחרי התגובות גסות הרוח שלך, גברת בת 40) והעובדה שנשים מגיבות פה יותר מגברים היא אירונית (עקב שם הפורום). לא אמרתי שאני ארוץ לנשיאות תפוז ואגרום לפורום הזה להימחק. Hell, אפילו לא אמרתי שאני אפסיק להגיב פה! פשוט אמרתי שזה מוזר שנשים מגיבות פה יותר מגברים. זה הכל. עכשיו, אני ממש אודה לך אם תפסיקי להתנהג כאילו את PMSing, כי סביר להניח שבגילך, את כבר יותר קרובה לגיל הבלות. (לא מנסה לתקוף, רק מציינת עובדות.) אם לא תפסיקי? Well, אני לא מפחדת מאף אחד.

זיקן

New member
מנהל
שדונית עזבי אותה .

את אוהבת לדבר לקיר? ממילא היא תעלם בעוד שבוע אז לא חבל לבזבז אנרגיות ולחטוף אזהרה מיותרת ?

אני לא התייחסתי אליה בכלל

זו היא שנטפלה למה שכתבתי בתגובה לפותחת הפוסט. ואתה שם לב שביקשתי שהיא לא תגיב לי יותר והיא התעלמה מבקשתי? אתה בטוח שהיא תעלם בעוד שבוע? אני סקפטית. יש לי הרגשה שהיא בכלל "מעודדת" של פנו ושהוא הנחה אותה להתסיס נגדי בפורום. שים לב לתגובות שלה.

אני חושבת שאת עושה לה עוול

היא לא כתבה שיש לה בעיה שנשים כותבות פה- היא אישה בעצמה. היא כתבה שזה שרוב התגובות בפורום שיחת *גברים* הן של נשים, זה קצת מוזר בהתחשב בשם הפורום, ואני לא חושבת שצריך לייחס את לשנאת נשים. לא היה נראה לך מוזר אם רוב התגובות בפורום צמחונים היו נכתבות ע"י אוכלי בשר, או אם רוב התגובות בפורום גאים היו נכתבות ע"י סטרייטים?

לא היה נראה לי מוזר

כי זה מה שקורה בפועל. ולא רק בפורומים שציינת. אני חושבת שלכל אדם יש זכות דמוקרטית לכתוב איפה שבא לו, בלי שום קשר למינו.

זה בכלל לא קשור למיגדר.

אני חושבת שאפשר לומר בבטחה שאני פמינסטית לא פחות ממך, ועדיין בלי קשר לגזע, דת או מין- זה מוזר. זה לא קשור לזכות- היא לא יצאה נגד הזכות של נשים לכתוב פה, רק הצביעה על העובדה שנשים כותבות כאן יותר מגברים שזה הפורום היעודי בשבילם. וליתר המחשה -בפורום שיחת נשים לדוג'- לא תראי כ"כ הרבה תג' של גברים, וגם לא בפורום חמותי ואני, ובאף פורום חרדי/דתי רוב המגיבים לא יהיו חילוניים, ולא בדקתי את כל הפורומים- אבל סביר להניח שבפורומי הכרויות רוב הכותבים לא יהיו נשואים. זה לא אומר שאין להם זכות לכתוב שם- רק שמטבע הדברים, כשפורום מיועד למשהו מסויים, את מצפה שמי שנמצא במצב היעודי המצוין (נשים/דתיים/הומואים/סינגלים) יכנס לשם יותר.

בפורום שלנו

הנשים מגיבות יותר מגברים. וזה צורם במיוחד כשמגיע מישהו או מישהי עם שאלה או סוגיה שמופנית במיוחד לכותבים הגברים. שכלל לא טורחים להתייחס אליו. זה מה שנראה מוזר בעיני. אז על מה היא מלינה בעצם? על זה שנשים כאן תופסות את הואקום שיצרו הגברים?

סוג של

היא בעצם מלינה על זה שהגברים בפורום יוצרים ואקום. (כי lets face it, לא הגיוני שתבוא מישהי, תשאל לדעת הגברים בפורום, ותקבל את מרבית התשובות מנשים, ורק אחרי שיתעורר ויכוח,פתאום גם איזה גבר יצטרף לדיון...)

מה זה היה נותן?

פנו אוהב אותן אסייתיות, אקס אוהב אוהד(ו)ת ביתר, תושב אוהב אותן בבית, המנהל אוהב את כווולם (בכ"ז ישו;)) וסימור אוהב אנאלי- מה היה נותן לה הפירוט? בסוף היה יוצא שאין נוסחא...

פנומן 72

New member
אם היא היתה בת 15 לא היו מצלמים אותה ל-FHM

אגב, גם לאגם רודברג יש מראה של בת 15 וגוף של בת 15 למרות שהיא אחרי 20., אז האם מי שמפנטז עליה הוא פדופיל ?

אז ממש כיף לה...:)

לפני שהזכרת את זה (ואז גיגלתי) לא היה לי שמץ של מושג מה זה FHM - כך שבאמת חשבתי שהיא בת 16-15 לכל היותר...

אקס אוהב אוהדות בית"ר?../images/Emo2.gif

את בטוחה? איך זה יכול להיות אם כולן שעירות,גברתניות ובהמות באופן כללי?

למעלה