היי

אני מתאמנת בדברים שאני לא טובה בהם.

בנשימה אני מצויינת:) אבל- לו היתה לי בעיה בנשימה/אכילה/מה שלא יהיה הייתי מתאמנת כדי לשפר את זה. מכיוון אחר-מסי ורונאלדו עדיין מתאמנים אפילו שהם הכי טובים בעולם בכדורגל. אני לא מבינה ממתי אימון והתמדה הפכו להיות משהו שלילי...

מאז שהאמריקניזציה השתלטה עלינו

וכל דבר עמוק, בעל משמעות ושדורש התמדה ומשמעת עצמית הפך למגונה. לכן, לדוגמה, כשמישהו אומר או כותב מעל שני משפטים מכנים אותו "חופר"... עצוב, אבל השטחיות האמריקאית השתלטה על כל חלקה טובה

goldy

New member
שורה תחתונה אנשים מתחברים לזה

אילו תרבות זו הייתה זרה לחלוטין היא לא הייתה משיגה אחיזה בחברה. אני זוכר שפעם בתיכון השמיעו מוזיקה בתיכון. העזתי לזוז קצת, ומישהוא מייד אמר לי בטון דיבור רגיל "מה אתה רוקד?". חארות.

goldy

New member
כש*כל* הפידבקים הם *תמיד* שליליים../images/Emo14.gif

כשאני רואה חנון גמור שיש לו מישהיא שנראית בסדר, זה שובר אותי. כשאני רואה מקרה סעד של מייק-אובר שהולך יד ביד עם מישהיא, זה שובר אותי. פעם חשבתי ש"נשים לא שוכבות עם אינטילגנציה" זה חמור, עד שצפיתי באבא אמריקאי: רוג'ר אמר לסטן "ברור שהיא אוהבת אותך: אתה האבא של ילדיה"
. עוד לא קמתי מהנוקאאוט הזה. עוד לא קרה שקיבלתי משוב חיובי, אלא אם כן זו מישהיא שמכוונת לכולם או שחמור מכך: כ"כ לא מאמינה בעצמה עד כדי כך שהיא מנמיכה את הסטנדרטים שלה, כך שהיא מתפשרת עליי. (כשאני כותב "נושמת" אני מתכוון לכך שאת לא צריכה להתאמץ כדי להשיג גבר; כי ברור מאליו שמישהוא כבר יפנה אלייך רק כי את קיימת, וגם את תוכלי להרשות לעצמך לסרב לו בגלל <שקר כלשהו>)

אתה קצת חי בלהלה לנד.

"את לא צריכה להתאמץ כדי להכיר גבר"? איך לדעתך קורות היכרויות? בהוקוס פוקוס? אשה יושבת ותוך שניה, כמו זבובים מאות גברים מתנפלים עליה? זה לא ככה, וגםלרווקות קשה, וגם הן לא מצליחות למצוא קשר. תפסיק להישבר, ותתחיל להתאמן.

goldy

New member
את מתעקשת שמר מושלם יתחיל איתך?../images/Emo151.gif

ואם זה לא מר מושלם אז את אומרת לו לא? ""את לא צריכה להתאמץ כדי להכיר את מר מושלם"? איך לדעתך מתגשמות פנטזיות? בהוקוס פוקוס? אני יושבת ותוך שניה, כמו זבובים מאות מושלמים מתנפלים עליה? זה לא ככה, וגםלי קשה, וגם הן לא מצליחות למצוא קשר. תפסיק להישבר, ותתחיל להתאמן." כמו זבובים טורדניים? את יודעת מה אני חושב על זבובים טורדניים? שאם לא מוחצים אותם הם לא מסכימים להבין. זה מה שאת חושבת על גברים? נגיד שאת מעל 35. נגיד. צפי בנשים צעירות איך הן דוחות מחזרים. גברים שנראים בסדר לגמרי - שאת במקומן היית אומרת להם כן. אחרי שהנדחים מתרחקים מהן: גשי לנשים שהיית בגילן, ושאלי אותן למה הן דחו אותם. אם יש לך שכל; את לא תאמיני עד כמה היית מטומטמת.

די לחיות בסרט!

לא רוצה להתאמץ? רוצה שהכל יוגש לך על מגש כסף ושפתאום משמים תצנח עליך הבחורה, תראה אותך וישר תתאהב בך? סבבה, זכותך. רק אל תבוא בטענות אח"כ- ש- אוי אוי אוי, קשה לי, אף אחת לא רוצה אותי.... הבחור שאיתי הוא באמת מושלם, כפרעליו. אבל כשרק הכרנו, כולם היו בשוק שאנחנו יוצאים- הוא כ"כ רחוק ממה שהם תיארו בשבילי, וממה שבחרתי עד אז שלקח איזו דקת התרגלות עד שכולם התאהבו בו. במקרה שלו- הוא התחיל איתי. עם האקס- אני התחלתי. אין כללים אין חוקים. אתה מוזמן לעוות את הדברים שאמרתי כמה שרק תרצה כדי להוציא את עצמך צודק- ואל תשקיע בשיט- רק אל תתפלא אם לא תגיע רחוק...(ובסופו של דבר- כשבאמת תרגיש בצורך בקשר, אתה תעשה את זה. עד אז, אתה מוזמן להמשיך "להוכיח" לעצמך, איך כל הרצפות בעולם עקומות, וכוווולם נוסעים נגד כיוון התנועה)

goldy

New member
בואי נתחלף

באמת דקה?! אבל דקה זה יותר מרגע אחד! מה, הקליק שלך כזה ארוך?

יאללה בוא ונתחלף../images/Emo3.gif

אני שוב אומר את זה- אתה חייב להתחיל לחיות בעולם האמיתי. לקח לי הרבה יותר מדקה להתאהב בחבר שלי. רק בסרטים רומנטיים הם רואים אחד את השניה, מבינים ישר שזה זה ומתחילים לחיות באושר ועושר. בדקה(לא צריך אפילו דקה, מספיק 15 שניות), את יודעת שבחור מושך אותך פיזית מה שמוביל למקסימום לילה סוער, במידה ואת במוד הנכון. את לא יודעת שהוא ה-בחור בשבילך, או שאת רוצה שהוא ישאר. אתה יודע למה כל הפרדיגמות הפסיכולוגיות (קוגניטיבית, פסיכואנליטית, מהשלאיהיה) מצליחות באותה מידה? כי ברגע שמישהו החליט לעזור לעצמו, זה לא משנה אם הוא ישנה את החשיבה שלו, או יעמוד על הגורמים לה- עצם ההבנה שאנחנו צריכים להשתנות, ושמה שכרגע לא מספיק לנו, הוא כבר 3/4 מהעבודה. בקיצור- מספיק עם הטיעונים המטופשים- ("בואי נתחלף",עלק- איך בדיוק אנחנו אמורים לעשות את זה?) - צא לעולם, ותתאמן. ...

goldy

New member
סבבה: אמשיך לכתוב לעצמי בציבור

מעניין מתי אבין את הרמז.

wish2

New member
תגידי ? את יכולה להתאמן להיות סקסית?

הוא לא צריך להתאמן . אני מאמינה שיש לו את המתיקות שלו ובסוף תבוא הבחורה שתגלה אותה . פשוט שלא יהיה בררן וחופרני ויהיה עצמו . והכי חשוב לא להיות קמצן .

זה נחמד לחיות בפנטזיה הזו

כולנו אנושיים וטובי לב, וכולנו אוהבים את כולנו, למרות הפאקים- אבל במציאות, מה לעשות שזה לא ככה? אם זה קורה לו הרבה- שבחורות מסננות אותו עוד בשלב הטלפון(!) אז הוא בהחלט צריך להתאמן ולעבוד על עצמו. סתם לחיות בלהלה לנד שלכל סיר יש מכסה וכולנו בלי להתאמץ נמצא את החצי השני שלנו- זה פשוט לא נכון לדעתי.. ובעוד שאני אף פעם לא אהיה סקסית כמו מייגן פוקס/ קים קרדשואן(או מישלאתהיה)- בעיות ביטחון עצמי, ויכולת ניהול שיחה אפשר לשפר. (וגם סקסיות אפשר לשפר אם רק רוצים...)

xcalibur

New member
אני מדבר מנסיון ואת מוזמנת לבדוק אותי

תשאלי חברות שנירשמו לדבר הזה ותראי שכולן מסננות לפי תמונה.

Thumpers

New member
שזה גם כן מגוחך, למדי

כי מי מבטיח להן שהתמונות של אותו בן אדם אותן הן מסננות (או לא) הן תמונות עדכניות, או בכלל של האדם המדובר? אבל אתה צודק, לצערי אתה צודק.

פנומן 72

New member
אתה מחפש עומק בשלולית מדרכה ?

כל אתרי ההכרויות האלה הפכו לבִּיצה סרוחה, כולם מסננים שם לפי תמונה וזה לגיטימי. מה שכן, מביך לראות את המסננים האלה מתבכיינים שמסננים אותם או את אותן הבנות שמייבבות שהחתיך ההורס חתך מוקדם לפקאצה אחרת. לא לומדות לקח.

violaheap

New member
נכון

יש בעיה יותר גדולה. גברים באתרי הכרויות לא משקיעים בכלל בכרטיס. איך בחורה יכולה לתת להם הזדמנות? היא תמחק אותם בלי להנעיד עפעף. הם כותבים בשגיאות כתיב, לא מעלים תמונה, או שמעלים תמונה שבה הם צילמו את עצמם במראה, שולחים קריצות במקום הודעה נחמדה (משהו כמו "היי, קראתי את הכרטיס שלך ומצאת חן בעיניי. בקשר למה שכתבת-" יעשה את העבודה, משהו שונה שבאמת יוכיח שהוא קרא את מה שכתבתי). שירשמו יותר על עצמם. מה בחורה רוצה? קצת יחס אישי. ברגע שמישהו באמת יקשיב לה, היא לא תשלה את עצמה שהיא יכולה למצוא יותר טוב.

למעלה