שאלה מעניינת
שכמובן אין לה תשובה אחידה מכיוון שהתשובה של כל גבר תיהיה ספציפית למה שהוא מחפש. אני דיי קיצוני באישיותי ומכאן שגם התשובה שלי תיהיה (סביר להניח לפחות) אז אני לא בטוח עד כמה זה יתרום אבל אגיב בכל אופן. שכל/ראש על הכתפיים בעיניי זה הדבר הכי חשוב. לא משנה כמה יפה הבחורה כל עוד היא לא מישהי שאני יכול לדבר איתה, מישהי שיש לנו תחומי עניין משותפים הקשר פשוט לא יחזיק. זה לא אומר שאין למראה חיצוני חשיבות מאוד גדולה אצלי, אבל בחורה חכמה ואינטלגינטית זה בהחלט קודם כל. אני מאוד מעריך תכונות כמו עצמאות ואסטרטיביות, בחורה שיוזמת, בחורה שהולכת על מה שהיא רוצה (ומשיגה את זה), לא אחת שמוותרת, לא אחת שמרכינה ראש לאף אחד. מישהי עם שאיפות, חלומות, שמבצעת. מישהי שקולטת מהר דברים, מסוגלת לתקתק ולא נתקעת על דברים לא חשובים. אחת ש"מבינה עניין", ראייה רחבה לגבי מה שקורה, מסוגלת לראות קדימה. שומרת על ראש פתוח. השכלה זה אומנם חשוב, אבל מבחינתי לשמור על ראש פתוח חשוב הרבה יותר. אני לא אוהב אנשים שרואים את החיים בצרות עין. יש המון אנשים שאני אעריך אותם ואת הצורת חשיבה שלהם הרבה יותר מאשר אנשים אחרים עם תארים אקדמאיים מרובים אבל צרות מחשבה נוראית. בגדול הייתי אומר שזה התכונות שחשובות לי, לא רק אצל נשים אלא אצל אנשים באופן כללי. נתונים כמו חיי חברה ומשפחה, תחביבים, חנונית/מגניבה, הייתה במערכת יחסים או לא וכו' הם לא באמת רלוונטים כיוון שמשתנים עם הזמן אז אני נוטה לתת להם פחות חשיבות (לעומת מה שלא משתנה). וכן אני מודע לזה שמה שאני מחפש זה על גבול הלא הגיוני, אני מניח שככה זה אחרי שמישהי מציבה לך רף כל כך גבוה. בנוגע לדייטים באינטרנט, לא יצא לי לצאת לדייטים אבל יצא לי לשוטט מעט באתרי הכרויות שונים. מהר מאוד הבנתי שהיחס בין הגברים לנשים הוא נורא, איכות האנשים (שימו לב - האנשים, לא רק נשים) היא בדרך כלל מאוד נמוכה והנחתי שזה בזבוז זמן אחד גדול בשבילי אז ירדתי לגמרי מהעניין.