היי

נו, נו, זה באינדוקציה..

הוכחנו שהוא אוהב אחת, הוכחנו שהוא אוהב את כולן

violaheap

New member
תודה

דווקא התגובות שלך עם מור ויאני לימדו אותי הרבה יותר מהפוסט. מה שכתבת שם יותר גרוע מ"לאישה"
העדפתי את התגובה של "אין לזה נוסחא מוגדרת". לילה טוב!

goldy

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo269.gif

וואי איזו טעות של מתחילים: שכחתי שאישה לא רוצה פיתרון אלא רק לדבר על המסביב.

violaheap

New member
הידע/נסיון שלך לגבי נשים מזעזע.

אתה מכליל על ימין ושמאל וזורק לאוויר כל כך הרבה סטיגמות שזה לא יאמן.. לא רציתי פתרון, באמת רציתי לדבר על המסביב. רציתי דיון כדי לשמוע דעות של אחרים (זה לא נובע מהניסוח? "מה דעתכם על.."). יותר מזה, כמה נקודות בקישור ששלחת לי הציקו לי. בעיקר העובדה שהוצאת את הגברים די טמבלים (מעדיפים לתת עיסוי במקום לדבר?), קצת קרדיט בחור. לא נראה לי שנשים מסובכות כל כך להבנה.

פנומן 72

New member
זה גולדי ואנחנו אוהבים אותו ככה ...

גולדי הוא הבחור שלכל פתרון יש לו בעיה ...

goldy

New member
אתה קורא לי פולניה?!

|אויש_שאני_אראה_אחרים_נהנים|

goldy

New member
"לא נראה לי שנשים מסובכות כל כך להבנה."../images/Emo269.gif

בגילגול הבא אנחנו מתחלפים.

xcalibur

New member
הבעיה באתרי הכרויות היא

היחס האסטרונומי בין המספרים של גברים ונשים. הבחורה הממוצעת מקבלת שם כול כך הרבה הודעות "שההיי" הזה עולה לה לראש. הבחורים הבאמת טובים מתפספסים כי הצד השני כול הזמן משלה את עצמו שהוא יכול למצוא יותר טוב.

wish2

New member
אתה יוצא תמיד תמיד מאותה נקודת הנחה

בנות מתנשאות וסנוביות ויש להן מבחן עצום . אולי הן פשוט חוששות יותר ובגלל זה הסינון? אולי עשר הצעות מגונות לימדו אותן לברור ?

פנומן 72

New member
בואי נהיה דוגריים

אתן פועלות יותר מדי מהרגש ושוכחות להפעיל את המעט שאלוהים נתן לכן בראש. כל החלאות האלה שמסתובבים באתרי ההכרויות ויש לא מעט כאלה, כך צריך להתייחס אליהם כמו לחלאות, לצואה של כלב באמצע המדרכה. אז נכון שיש רחובות שבהם יש יותר חרא מהרגיל, אבל זה לא אומר שצריך להישאר בבית, רק להיזהר יותר. הבעיה עם הבירורים האלה שאת שואפת לשם, גורמים לא פעם לפספס חלקת מדרכה טובה ולדרוך על החרא - צריך להפעיל את הראש. אבל מה לעשות, קל מדי להפיל אתכן ושוב את הטענות יש להפנות לאלוהים...

wish2

New member
מסכימה חלקית

אבל אין להאשים אישה על עודף הגנה . אם היא עונה מגעיל אז היא באמת אשפה אבל אם היא דוחה בנימוס או מתעלמת זה לא נורא.

goldy

New member
התכתבות + שיחות טלפון + החלפת מסרונים

+ גילוי מיקום מגורים.

השאלה מה אתה משדר בטלפון

בטלפון אסור להיות מדי. הכל במידה- לא נלהב, לא חופר ובטח שלא שותק. ולמה לדבר הרבה בטלפון? בטלפון מדברים 2-3 שיחות, ויאללה פגישה. אם ב2-3 שיחות מישהי מחליטה שאתה לא נראה לה, אז אתה צריך לעבוד על היכולות המילוליות שלך...

goldy

New member
איך אני אמור לעשות את זה?

זה כמו שמישהיא תפסול אותי רק כי אין קליק, ואני אמור לנחש שזה בגלל שאין קליק.

למעלה