היי

ספיר1992

New member
אני לא מסכימה עם זה.. גם אני גבוהה מאד,

לא כמותכן, אבל עדיין נחשבת לגבוהה ואני מאד אוהבת את זה ובכייף הייתי מוסיפה לעצמי עוד כמה ס''מ.. זה באמת בעייתי עם בנים אבל הפאק הוא בהם שהם נמוכים חח.. ו...- הכי יפה בחורה רזה (לא יתר על המידה) וגבוהה(!), זה ישר מושך תשומת לב. בכל מקום בו תמצאי, תמיד תבלטי יותר ותמיד ישאלו אותך אם את דוגמנית ותקצרי מחמאות רבות, וכשזה מתלווה למראה כללי טוב, יש בזה גם רווח כלכלי... אל תכחישי, זה אשכרה לעבור ברחוב ולחסוך לעצמך את הכסף לארוחת הצהריים או הערב ואת הכסף לבילוי נחמד (לצערי חלקנו עובדים מאד קשה בשביל הכסף הזה וזה אכן עוזר..).. מסקנה: כמה שיותר גבוה, יותר יפה. לגבי הרזון, זה תלוי.. אבל אחותך אכן רזה במידה יפה! =)

rap girl 15

New member
:)

אני 1.74 ומרוצה מאוד מהגובה שלי. לא הייתי רוצה לא יותר ולא פחות.

rap girl 15

New member
?!

1.80?! למה את צריכה גובה כזה? לדעתי בנות צריכות להיות בגובה סביר,ובנים גבוהים. אחרת עם גובה 1.80 למצוא בחור זה יהיה כבר אתגר,חחחח

ספיר1992

New member
לצערנו,

במיילא יש המון בנים שנהיה גבוהות מהם.. לפחות אני נתקלתי ברוב שהיה נמוך ממני/בגובה שלי.. ועוד אני לא כזו ג'ירפה.. חוץ מזה, באהבה לא חשוב הגובה ובכלל לא המראה החיצוני.. לא..?!

rap girl 15

New member
שאלה קשה.

הגובה כן חשוב.מבחינת נוחות. אני 1,74,לא הייתי יוצאת עם 1.65. אבל אין לי בעיה להיתפשר על כמה ס"מ בודדים כול עוד טוב לי איתו. ומראה חיצוני חשוב,צריך משיכה פיזית ונפשית,אי אפשר להגיד טוב לי עם הבנאדם אבל לא להימשך אליו,אחרת תמראה אני תמיד אחפש אצל אחרים. בקיצור לי חשוב הכול,ותמיד יש דברים שאפשר להיתפשר אצל אנשים מסוימים :))

ספיר1992

New member
אז אצלי בשונה ממך,

מראה אכן יכול להוות מעין ''בונוס'' אך הוא אפילו לא נחשב לקריטריון. אם מתחיל איתי בחור שאינו בדיוק מציאה מבחינה חיצונית, אני לא אשפוט אותו מראש ואני אתן לעצמי את ההזדמנות לצאת איתו ולהכיר אותו לעומק, ואם יש לו מעבר את מה שצריך- אינטיליגנציה, חכמת חיים ואופי מעניין- אז למה לא?! יופי זה דבר שחולף למול עיננו עם השנים, לעומת זאת שאר הדברים הם בסיס לכל שנות חיינו. ''לחפש אצל אחרים''? זה כבר עניין של אופי, אם את בוגדנית, גם במידה ויהיה לצידך דוגמן על, בר רפאלי ממין זכר, עדיין תרצי לראות מה יש בדשא של ה''שכן'', זאת למרות שהדשא שלך יכול להיות ''ירוק יותר''. כמו שאת יכולה להסתכל על מראה של אחרים שאטרקטיבים מהבחור שלך, ואין כל רע בלהסתכל בלבד, כך תמיד יהיו גם יפות ממך עליהן הוא יביט, אך זה לא באמת משנה משהו. אם את יפה כמו אחותך, יש לך מספיק יופי, למה את צריכה את שלו? יש לך בשביל שניכם.. חוץ מזה, יש המון בחורים יפים שנשמעים כמו נעליים.. אז מה אם יש להן (לנעליים) אחלה עקבים, הם (הבנים) עדיין סתומים ואין מקום לשיח משותף.. בנוסף לכך, בנים יותר מידי יפים ומושלמים, הן מבחינות אחרות, אצלי לפחות מעוררים המון פחדים וחששות, שם מה אולי אני לא ''טובה מספיק'' עבורם.. קיצר, יש לזרום עם הדברים, לא לחשוב מאיזה כיוון תגיע האהבה אלא פשוט לחכות שהיא תגיע.. זה הכי נכון.. ו.. לא לשפוט ע''פ העדפות אישיות, אלא ע''פ עקרונות.. Good luck =)

rap girl 15

New member
אממ

לדעתי אחותי לא כזאת כוסית. אני מעדיפה תיופי שלי,ולא להשוות תצמי אליה, אני הרי מכירה גם תאופי שלה . בר רפאלי לדעתי ממש לא יפה. ומה זה יופי לשנהם? זה כאילו למה שאני יפה יצא עם מכוער. והוא יהנה מהיופי? לדעתי יופי זה משיכה. אי אפשר להימשך למכוער בעיני למרות שיש אחלה אופי. צריך הכול,והמילה בוגדנות לא מדברת אלי :)

ספיר1992

New member
איש בדעותיו יחייה,

אני חושבת אחרת. לדעתי אחותך נראת ממש טוב, לא לדוגמנות, אבל בהחלט אחת שיכולה למשוך המון תשומת לב בקרבה. לדעתי בר רפאלי כמעט מושלמת חיצונית.. וביננו, גם את וגם אני היינו מתות להראות כמותה.. לדעתי, כשאת אוהבת מישהו אוטומטית הוא יפה בעינייך. ו.. למה לא? את יוצאת עם X הבנאדם, לא עם X הדוגמן.. ו.. ברור שאפשר להמשך למכוער.. אינטלקטואלית, שכלית, אופי, עקרונות, כישורים מיוחדים, דו- שיח משותף וכיו''ב.. אהבה זה לא אך ורק סקס וסקס זה לא בהכרח יופי, יש עוד דברים שאפשר להמשך אליהם..! מלבד זאת, המכוער יעריך אותך יותר, את תתפסי בעיניו כמשהו קשה להשגה שיש ברצונו לשמור עליו, לעומת החתיך ההורס, בעיניו תתפסי כמשהו שמובן מאליו, כתוצאה מהעובדה שהוא יכול להשיג לעצמו כל בחורה בה תחפוץ נפשו.. ונו באמת.. על מה תשוחחו כל הזמן? על הגוון ההורס של המייק- אפ?! כמובן ש- אין להכליל, ואם הכללתי (שאלה רטורית- כן, הכללתי), אי אמ סורי.. ו (שוב פעם..).. יפה שהמילה בוגדנות לא מדברת אליך. אני מאחלת לך (הלוואי) שתמצאי את הבחור המושלם (ותיידעי אותנו גם אם קיים אחד כזה, כן?! חח), שילוב של- מייקל לואיס (חיצונית), המלך שלמה (שכלית), אלירז מהאח הגדול (אופי) ושקספיר (דפוסי חשיבה וכישורים).. ואף מושלם מזה..

Slow Cheetah

New member
הבעיה היא שהיא צריכה שיראו הכל בתמונות ../images/Emo3.gif

היא מאוד יפה, ואני מאוד לא מבינה בדוגמנות, אבל אני דיי בטוחה שאמורים לצאת הכי טוב שיש בתמונות בשביל לדגמן.

rap girl 15

New member
אממ

אני העלתי סתם תמונות סתם לשמוע דעה עליה. ממש לא מעניין אותי עם היא יכולה לדגמן או לא. גם לא אמרתי לה שהעליתי תתמונות. ודוגמנות לא בראש שלה. לי פשוט היה מעניין לשמוע דעה.

IndigoChild1

New member
לפי דעתי המקצועית - בהחלט כן

לא כל אחת שרוצה לדגמן צריכה להיות כמו דוגמאנית ברמה בנלאומית ע"פ התמונה הביתית שנתת פה ניתן לראות שאחותך נראת לא רע בכלל אז עם קצת איפור, מצלמה מקצועית ונגיעות קלות של פוטושופ ניתן בקלות לתת לה מראה של דוגמאנית מקצועית כמו שמוכיחות פה תמונות הסטודיו באופן חלקי לפחות . אם היא חושבת לעסוק בזה ברצינות אז כדאי שתתחיל קצת לעבוד על חיטוב הגוף ולהתחיל ברגליים כי נראה שזה האזור הכי בעייתי אצלה

rap girl 15

New member
לא

היא לא חושבת בכלל על לעסוק בזה אני אישית סתם רציתי לדעת עם היא יכולה. ומה חושבים עליה. ואין לה שום בעיות ברגלים,זה שאתה או אחרים בתחום אוהבים אנורקסיות זה בעיה שלכם. אני לא יעודד את אחותי להיות אנורקסית כי איזה תחום דוגמנות אוהב אותן ככה.

IndigoChild1

New member
אם את לא יודעת לקבל ביקורת....

אל תבקשי חוות דעת את לחלוטין פירשת את מה שאמרתי בצורה לא נכונה אני אמרתי שהיא זקוקה לחיטוב ושכדאי להתחיל ברגליים בסך הכל הרגליים שלה בסדר גמור אבל אם היא רוצה לעסוק בתחום הדוגמאנות באופן מקצועי היא צריכה רגליים יותר מבסדר גמור ואם את לא יודע מה הפירוש של המילה חיטוב פיתחי מילון

למעלה