היי

rap girl 15

New member
היי

אני שמה פה תמונה של אחותי התאומה,מה דעתכם? היא יכולה להיות דוגמנית?

המממ נאי חושב שיש לה עיניים קטנות מידי

ופנים קצת רחבות יחסית אולי תשימי תמונות רגילות שלה בלי צילומי סטודיו הצילומים האלו על הפנים וגורעים ממנה לדעתי

המממ אז לא - אני לא חושב שהיא יכולה לדגמן

היא בחורה שנראית ממוצעת לחלוטין שיער יפה עיניים בסדר יש לה מבנה עגלגל מידי בפנים ולא רואים עצמות לחיים כמו שצריך זה לא מצטלם טוב

rap girl 15

New member
אממ

יש לה יותר מידי תמונות. אני סתם בחרתי מה שניראה לי יפה בעין. :) וברור שבתור אחותה,לדעתי אחותי יפה :)

rap girl 15

New member
יש מצב

אבל אנחנו לא תאומות זהות. יש פשוט דמיון. כמו התמונה ששם היא ואחותי הגדולה,אז יש בנהן דמיון אבל לא ממש דומות,אז אני דומה לשנהן.לפחות ממה שאומרים.אז לכול אחת טיפה.

ספיר1992

New member
ראשית כל, היא בחורה מאד יפה לדעתי.

למרות זאת, לדוגמנות היא איננה מתאימה לעניות דעתי. יש לה פנים יפות, גוף יפה, אך משהו חסר. בנוסף לכך, העיניים שלה קטנות מידי, השפתיים העליונות דקות ובאופן כללי אין לה שפתיים בשרניות, לטעמי בלבד היא בהירה מידי (לא שצבע בהיר אינו יפה, יש לי הרגשה שיתאים לה טיפה שיזוף) ואין כ''כ פרופורציה נכונה בין החזה לפלג הגוף העליון באופן כללי, לדעתי. אבל אל תתאכזבי, יש לך אחות באמת מדהימה ולא אגזים אם ארשום שאפילו הייתי חוששת לעבור לידה ברחוב (חחח.. איזו שטחיות מצידי.. סתם.. אבל באמת היא ממש ממש יפה..)..

rap girl 15

New member
לעלב?

מה פיתאום! יש לה שפתיים מלאות,פשוט בתמונות לא רואים. והיא מישתזפת , פשוט מחכה לקיץ. כול פעם שאני הולכת איתה לאנשהו כולם מסתכלים אליה. וכול הבנים חושבים שהיא יפה. אז רציתי לשמוע עוד דעות. את יודעת,מאז שהיא קטנה אומרים לה מה היא יפה,אז קצת לשמוע דעה אחרת לי ממש לא מזיקה (בלי להישמע אחות מגעילה)

ספיר1992

New member
איך לא יסתכלו עלייה? היא מהממת..!

כבר רשמתי, היא מאד מאד מרשימה ובעלת נוכחות, פשוט.. לא באופן מספיק בשביל דוגמנות.. בת כמה היא? מה הגובה שלה?

ספיר1992

New member
ואהה, הלוואי עלי!

אחלה גובה. בנוגע לשאר, כבר הבהרתי את עמדתי.

rap girl 15

New member
חחחחח

לא כזה כייף להיות גבוהה כמו שזה ניראה לך. היא לובשת עקבים היא ניראת ממש ממש גבוהה. וצריך לחפש בחורים תמיד יותר גבוהים. גם שמתי לב שרוב הבנים החמודים הם יותר נמוחים ממני וממנה. לדעתי כשהבחורה מאוד רזה וגבוה כזה,זה ניראה ממש לא משהו:)

למעלה