היי

Orel ICE

New member
היי

אני בן 12 ולומד משפטים די בכוחות עצמי. האם האונ' הפתוחה תקבל אותי? ביום רביעי אלך לצפות שוב במשפטים בתחום האזרחי, למרות שכמובן פלילי יותר מעניין. יש לכם רעיון איפה אני יכול ללמוד באופן יותר פורמלי? תודה מראש
 

Atenolol

New member
המממ...

לא ברור עד הסוף למה אתה מתכוון כשאתה אומר "באופן פורמלי". לימודי משפטים הם בדרך כלל לתואר אקדמי, וקצת מוזר לחשוב על סטודנט מן המניין למשפטים בן 12, שמן הסתם גם תעודת בגרות עוד אין לו. יתר על כן, כפי שעולה מהדיונים פה, לימודי משפטים "מן המניין" הם מאד עמוסים, ברמה שיהפכו את כל שאר הדברים שאתה צריך לעשות בגיל 12 (כדורגל, צופים, וסתם לימודים בבית ספר) לבלתי אפשריים. באוניברסיטה הפתוחה אין לימודים לקראת תואר במשפטים. יתכן שיש שם קורסים בודדים בנושאים משפטיים, ואולי זה דווקא יתאים לך. יכול להיות שיש קורסים כאלה גם במקומות אחרים. צריך לברר. אני לא רואה סיבה מדוע לא תוכל לקחת קורסים באוניברסיטה הפתוחה. שמעתי שיש פה ושם בתי ספר תיכוניים שלומדים בהם נושאים משפטיים כחלק מתכנית הלימודים. תבדוק את זה. בהצלחה, ואל תזניח כדורגל וצופים!
 

sacrament

New member
ראשית כל- יפה שזה מעניין אותך (-:

מה זאת אומרת לומד משפטים בכוחות עצמך? לקחת ספר כלשהו והתחלת ללמוד? או סתם קראת חוק או שניים? ממה שידוע לי- בהרבה בתי ספר (לרוב תיכונים) יש מגמת משפטים- כדאי לבדוק את העניין. לגבי קורסים- צריך באמת לבדוק עם האוני' הפתוחה, רק קח בחשבון שזה קורסים שעולים אלפי שקלים והרמה בהם עלולה להסתמך על דברים שנלמדים בתיכון.
 

אמילקה

New member
לגבי הפתוחה ,,אני חושבת שאין לך אפשרות

ללמוד את הקורסים במשפטים מכיוון שיש להם תנאי קבלה , בדר"כ הקורסים הללו הם מתקדמים , הכוונה היא שצריך לעבור מספר קורסים לפני והוכחה מבחן ברמה A, באנגלית . ורק לאחר מכן , יש אפשרות להרשם.
 
למעלה