לפני שאתה דורש ממני
לכתוב דברים הקשורים אליך, דרוש מעצמך לכתוב דברים הקשורים אלי. שום דבר ממה שכתבת שם, לא קשור אלי! אתה חייב לעבוד על הבנת הנקרא שלך בדחיפות, אם אתה מעוניין להגיב קוהרנטית. כתבתי במפורש שאני לא עונה להגדרה המכלילה על א-מיניות, אלא למטה למטה בסקאלת המיניות. כתבתי במפורש שאין לי צורך "להשתייך לקהילה" של א-מיניים ושאני רק מזדהה עם זה יותר מאשר עם מיניים שהכרתי. אבל אתה חייב "להוכיח" ע"י הזיות ביזריות שאני לא א-מינית. למרות שלדעתי אני הרבה יותר א-מינית ממך, ואם יורשה לי לנחש, אתה שונא סקס ורוצה לרצוח את כל האנשים שעושים סקס או מסוגלים ביולוגית/פסיכולוגית/פיזיולוגית להנות מסקס. אין לזה שום קשר ל א-מיניות. אצלי לעומת זאת זה לגמרי טבעי (בניגוד לכך שרשמת שזה לא טבעי אצלי), כי עשיתי מעט סקס בחיי, ובכל זאת לומדת על עצמי דברים משנה לשנה ומגיעה למסקנות חותכות יותר ומנוסות יותר בהקשר לדברים אליהם אני נמשככת ולא נמשכת. רוב העמדות שאני מחזיקה בהם היום, הן אותן עמדות מלפני 5 ו10 שנים, אולם בעניין הנסיון המיני, היו כמה תובנות מאוחרות יותר. אצלי זה טבעי, מכיוון שאני באמת לא חשה בחרמנות רוב השעות-שבועות-חודשים, באופן פיזיולוגי לחלוטין, לעומת זאת אתה מתעב אנשים שעושים סקס ועוד מאשים את החברה החילונית, בכך שנותנת לאנשים את החופש להגשים את עצמם בצורה שבא להם ובקצב שבא להם, הרי שנובע מכך כי אתה מעדיף שמרנות נוסח אירן, כפי שכתבת לפני מס' עמודים. ואין קשר בין סלידה מאיבר מסוים בגוף, לבין סלידה מקבוצה או מגדר מסוים. הסיבה היחידה שאני יכולה לשנוא גברים, היא סיבה היסטורית/קדמונית, או סיבת סנרום נהגי מוניות-פועלי בניין-חברים בפורום אנטי פמיניסטי. אין שום סיבה מהותית שאשנא גבר הגון-ישר-חמוד ועדין! בלי שום קשר, יתכן ויש הדרדרות נקודתית בתחומים מסוימים בעולם, ואם תרבות האסלם/בורות חסרת רסן תשתלט על העולם, המצב ימשיך להדרדר, אבל בינתיים אם מסתכלים לאורך ההיסטוריה, יש התקדמות אומנם איטית, אבל ראויה בכל התחומים. זה בינתיים לגבי חלק ממה שכתבת שם, תוך כדי התעקשות שאני זו שלא מבינה אותך.. נו באמת.