מה הנה
בנתיים התגלה שאת חולת נפש וממציאת קונספירציות. את לא חייבת לי כלום, אישה שחיה עם גבר כן חייבת משהו, את נגד מחוייבות וכל דבר שפחות מאנרכיה והפקרות זה ישר אפגני, שרוטה לגמרי, לא פלא שאת סטוצריונרית. סקס מעניין אותך, עובדה שאת מתגעגת עליו ונמצאת בקשרים רק בשביל סקס חד פעמי. מונוגמיה פוגעת בנשים, קונספירציה של פמניסטית רדיקלית, לא אכפת לי איך המוח שלך בנוי, אני עוד לא סגור אם יש לך מוח. אני תמיד יכול להביא דוגמאות מהטבע וזה רק כדי להפריח תטענות על 'טבעיות' שלכם, מעניין שאף פעם לא מביאים דוגמאות של חיות עם מחוייבות, נאמנות ואינטליגנציה, להפך מביאים תדוגמה של החיות הטיפשות ומופקרות. הלא אני לא אחד שחייב זוגיות, אני יכול לחיות לנצח לבד, יש לי אופי של זאב בהקשר הזה לצורך העניין, זאב בודד או זאב בזוגיות, אבל את סטוציונרית שלא מסוגלת להיות בקשר ואת סתם רוצה להיות עם כמה שיותר אנשים. את מופקרת ושרוטה, אין לזה הסבר ביולוגי, זה בעיה פסיכולוגית, ביולוגית אין הבדל כזה גדול בין האנשים שאת כו נהנת להחליף. אני לא הופך אף אחת למשרתת, בני זוג מתחייבים מרצונם. את פשוט יצורה פרנואידית וקלוסטרופובית. "הגשמת המיניות" ככה קוראים להפקרות וסטוציות בימנו, ולמה אישה לא יכולה להגשים את עצמה עם בן זוג אחד, הגשמה עצמית זה לשכב עם כמה שיותר אנשים ולרדוף אחרי רגושים פיזיים, כמה שאת עלובה. את מסתכלת מהכוון של כמה שהיא מפסידה בקשר ולא מכמה היא מרוויחה, את מחפשת תדשא של השכן, חושבת "אם הייתי עושה את זה ואת זה הייתי מרוויחה יותר". למה שלא תגשים הכל במסגרת זוגית, למה שתהפוך לזונת ברים כמוך. מעניין שאת תמיד מדברת על אפגניסטן, במקום לדבר על נשים יהודיות דתיות או נוצריות, פרובוקציה עלובה ולא קשורה. תשארי סטוצרית מופקרת וחסרת בן זוג, אבל אל תטיפי לטפשות שלך. זה ידוע שאפילו הפרוצה הכי גדולה מעדיפה זוגיות.