היי

הלומהX

New member
למי יש דכאון אחרי לידה

תופעות של דכאון אחרי לידה ודכאון אחרי חתונה (כלומר אחרי שעשתה את החיוב המעוות לחברה) - לאישה בלבד מי הן אלה שמתגרשות מי הם אלה שרוצים להשאר נשואים בכל מחיר (אפילו אם הם מאוהבים נואשות במישהי אחרת) מי הם אלה שמטיפים פוליטית לחתונה את מי עד לפני 2 דורות חיתונו בכח, בניגוד לרצונן מהי הסיבה הכי נפוצה להתאבדות גברים (חח כן מרוב שקל להם לחיות לבד)

Berethor

New member
מה הנה

בנתיים התגלה שאת חולת נפש וממציאת קונספירציות. את לא חייבת לי כלום, אישה שחיה עם גבר כן חייבת משהו, את נגד מחוייבות וכל דבר שפחות מאנרכיה והפקרות זה ישר אפגני, שרוטה לגמרי, לא פלא שאת סטוצריונרית. סקס מעניין אותך, עובדה שאת מתגעגת עליו ונמצאת בקשרים רק בשביל סקס חד פעמי. מונוגמיה פוגעת בנשים, קונספירציה של פמניסטית רדיקלית, לא אכפת לי איך המוח שלך בנוי, אני עוד לא סגור אם יש לך מוח. אני תמיד יכול להביא דוגמאות מהטבע וזה רק כדי להפריח תטענות על 'טבעיות' שלכם, מעניין שאף פעם לא מביאים דוגמאות של חיות עם מחוייבות, נאמנות ואינטליגנציה, להפך מביאים תדוגמה של החיות הטיפשות ומופקרות. הלא אני לא אחד שחייב זוגיות, אני יכול לחיות לנצח לבד, יש לי אופי של זאב בהקשר הזה לצורך העניין, זאב בודד או זאב בזוגיות, אבל את סטוציונרית שלא מסוגלת להיות בקשר ואת סתם רוצה להיות עם כמה שיותר אנשים. את מופקרת ושרוטה, אין לזה הסבר ביולוגי, זה בעיה פסיכולוגית, ביולוגית אין הבדל כזה גדול בין האנשים שאת כו נהנת להחליף. אני לא הופך אף אחת למשרתת, בני זוג מתחייבים מרצונם. את פשוט יצורה פרנואידית וקלוסטרופובית. "הגשמת המיניות" ככה קוראים להפקרות וסטוציות בימנו, ולמה אישה לא יכולה להגשים את עצמה עם בן זוג אחד, הגשמה עצמית זה לשכב עם כמה שיותר אנשים ולרדוף אחרי רגושים פיזיים, כמה שאת עלובה. את מסתכלת מהכוון של כמה שהיא מפסידה בקשר ולא מכמה היא מרוויחה, את מחפשת תדשא של השכן, חושבת "אם הייתי עושה את זה ואת זה הייתי מרוויחה יותר". למה שלא תגשים הכל במסגרת זוגית, למה שתהפוך לזונת ברים כמוך. מעניין שאת תמיד מדברת על אפגניסטן, במקום לדבר על נשים יהודיות דתיות או נוצריות, פרובוקציה עלובה ולא קשורה. תשארי סטוצרית מופקרת וחסרת בן זוג, אבל אל תטיפי לטפשות שלך. זה ידוע שאפילו הפרוצה הכי גדולה מעדיפה זוגיות.

אלון809

New member
טעות

"לגברים יותר קל עם חיים ללא מחוייבות" אני חייב לציין שזו טעות. ומעידות על זה רווקות צעירות, גרושות ואלמנות כמו כן גם רווקים גרושים ואלמנים. כנראה שגברים הם המין החלש, כי למרות שהם חזקים יותר פיזית והחברה מובנאת ברוב התחומים לתמוך בהם ולהקשות על נשים, כנראה שזוגיות מעורערת או העדרה פוגעת נואשות בגברים. מה שגובל בתמימות או טיפשות אצל נשים, זה שאפשר לעבוד עליהן ולספר להן שהן אלו שזקוקות לזה יותר. למרות הפערים העצומים והנואשות הגברית, חלקן קונות את זה. לגברים יש את כל המשפטים האלה כמו "אישה שלא התחתנה לא שווה כלום", הפוך על הפוך כדי לגרום להן להתחתן, בו בזמן שגבר בלי זוגיות הוא אחד שלא שווה כלום.

inbardaf

New member
שניכם ירדתם מהפסים

ואתה מצדיק פושעים בזה שאתה אומר שבחורה שנאנסה ולא התנגדה - דמה בראשה. כבר אמרתי לך את זה וכבר התווכחנו על זה וזה עצוב שיש אנשים בעולם שחושבים ככה, אבל הסיכוי לגרום לך לשנות משהו בדעתיך (לא חשוב באיזה תחום) קטן יותר מאפס, לכן אין כל הגיון בוויכוחים איתך. כי כמו שאמרתי, אתה מסתובב עם סימני קריאה ולא משאיר מקום ולו לסימן שאלה אחד... (למרות שאמרת שיש בזה משהו וחשבתי לתומי שזה ישנה משהו..) תרצה או לא, ברגע ש'דמה בראשה' - היא אשמה (שזה בעיני אמירה נוראית בפני עצמה), והצד השני אשם פחות. ככה זה. כשיש צד שני לזרוק עליו חלק מהאשמה, זה תמיד יותר קל.. אולי, פעם הבאה, במקום לקרוא כתבות על נשים שמזייפות אורגזמה, תקרא קצת על עולמם של נפגעות תקיפה מינית. על החוויות האישיות שלהם את האירוע, ועל ההגדרות הפסיכולוגיות לכל התנהגות. וסתם שתדע שיש מושג כזה בפסיכולוגיה שנקרא שלושת ה-F: Fly, Freeze, Fight שזה אומר שהתגובה של כל יצור חי (בני אדם וחיות) למצבי סכנה, יכולה להיות אחת משלושת ה-F: קיפאון, התקפה, בריחה. רואים את זה אצל חיות ורואים את זה אצל אנשים. לרוב, אלו שקופאים, הם אלו שמאמינים שאין להם סיכוי להלחם או לברוח ולכן יש בהם אמונה שאם הם יקפאו הסכנה תחלוף (למשל, במקרה של חיות שמרגישות שטורף לידם יפספס אותם) או שזה יגמר מהר יותר ובפחות נזקים (במקרה של אונס למשל) ולפעמים זה סתם ממקום שאין להם יכולת לעשות כלום והם משותקים מחוסר ברירה. ואין בדברים האלה 'הגיון עמוק'. אלו פעולות אינסטנקטיביות שיש להם הגיון טבעי, גם אם אצל בני אדם הם באים לידי ביטוי בצורה לא תמיד הגיונית.

Berethor

New member
את מצדיקה את אלה שלא עושים כלום

אני לא הצדקתי פושעים, למרות שתמיד אתן מנסות להדביק לי את זה, הפושע תמיד אשם, הקורבן לפעמיים גם. זה שהטורף יפספס אותם לא רלוונטי לתקיפה מינית. זה שרוצות שיגמר מהר יותר ובפחות נזקים , מראה על הסכמה וכניעה. ולא יעזור לך כלום אישה כזאת אשמה גם כן, היא הסכימה לאונס כדי שזה יגמר מהר וכדי שלא היה לה נזק אחר. פתחה את שערי העיר. אונס זה יהרג ובל יעבור, אם נשים היו נלחמות ולא נכנעות, לפחות עושות משהו אז זה היה מפחית את התופעה. לא דברתי על מקרה שאישה לא יכולה לעשות כלום ונסתה, מדובר פה במקרה שהיא יכולה ולא עושה, שותקת מסכימה העיקר שלא יפגע בא, כנראה אונס זה לא נחשב לפגיעה מספקת. אחרת היא הייתה עושה הכל כדי למנוע אותו, זה לא כמו אדם לפני רצח.

inbardaf

New member
טוב, נהיה לי כבר יותר מידי כאב עיניים

מלקרוא את החשיבה ה'פושעת' שלך על בנות שעוברות אונס. מיציתי. תחשוב מה שאתה רוצה. הייתי מאחלת לך שתעבור חוויה דומה ללא יכולת להגיב - אבל זה רע מידי ואני לא מסוגלת לאחל את זה לאף אחד. גם לא לשונאים הכי גדולים שלי. יש כ"כ הרבה סיבות לא להגיב שנובעות בסופו של דבר כולם מהצורך להגן על עצמך. אבל עושה רושם שהדיון הזה עקר מתוכן, כי כמו שכבר אמרתי, יש לך חשיבה מאוד החלטית ומקובעת בלי פתח לשום דבר שונה ממה שאתה כבר חושב.

inbardaf

New member
את רק מחזקת את טיעונו בשאלתך..

לא צריך להצמיד סכין לגרון כדי שבחורה לא תתצעק. וזה מה שקשה לאנשים כ"כ להבין (כן, גם לבנות...) אונס זו חוויה משתקת גם כשניראה שהאישה יכולה להתנגד. חולשה היא לא רק דבר פיזי שנמדד בשרירים ומסת גוף או כלי נשק כזה או אחר. חולשה מורכבת מהרבה דברים ורבים מהם פסיכולוגים. כמו שאי-אפשר להאשים אישה על חולשתה הפיזית באונס, כך אי אפשר להאשים אותה על חולשתה הנפשית. כי אז, גם כל ילדה קטנה או אישה מבוגרת עם בעיות פיגור כאלה ואחרות תהיה אשמה האונס שלה.
אונס, זה אונס - נקודה! ואף אחת שעברה אונס לא צריכה להרגיש אשמה ובטח שלא להענש על זה!!!

inbardaf

New member
וכשחושבים על זה, הוא יגיד:

שיהרוג אותה. היא חייבת להתנגד, כי אונס גרוע ממוות. ע"פ התיאוריה שלו, היא צריכה לבחור במוות באותו רגע. מה 'שמצחיק' שכל הספור, זו העובדה לאחר מעשה, אותה בת באמת תעדיף למות ותשאל את עצמה למה היא לא נתנה לו להרוג אותה..
בסופו של דבר, יצר ההשרדות שלנו גובר בכל אותם מצבים וזה מה ש-berethor לא מסוגל להבין...

inbardaf

New member
טוב, לפעמים, אתה מחליא גם אותי ../images/Emo5.gif

רואים שאין לך הבנה במיל בתחום וחבל שכך. בנושא הזה, דעותיך תמיד זיעזעו אותי והפריעו לי. אבל אני את שלי כבר אמרתי...

inbardaf

New member
כי הוא א-מיני

וכי יש פה אנשים שכן מתחברים לדיעותיו. ולא חייבים להסכים תמיד על ה-כ-ל. יש דברים שאני מסכימה בהם איתו ויש דברים שלא. ככה זה עם כל אחד... ולגבי ההתלהמות שלו - ניסו להרגיע אותו פה יותר מפעם. אנשים לא משתנים כ"כ מהר. אז את יכולה לבחור: להתעלם מזה ולראות את מה שמאחורי זה. להכנס איתו ראש בראש לוויכוחים, ואז הכל נהיה תת רמה. (מנסיון כואב..)

Xylophone

New member
אני מסכימה עם חלק מדעותיו

ברור שהיו א-מיניים שישנאו סקס. גם כתבתי על זה פעם הסבר, ועוד מישהו פה כתב על זה הסבר. אין לי כוח לחזור על כול זה. הרי גם את לא אוהבת את איבר המין הזכרי- הנה, עוד אספקט קטן של שנאת סקס, כי הרי איבר המין הזכרי הכרחי לסקס.

הלומהX

New member
ברור שיש א-מיניים

ששונאים סקס, ויש גם מיניים ששונאים סקס בהרבה מובנים (למשל במובן הסטנדרטי שלו), אבל זה שמישהו שונא סקס ומתעב אנשים שעושים סקס/מאחל להם למות, או חושב שהם נחותים ממנו - לא הופך אותו ל א-מיני. גם הרבה דתיים מתנגדים לסקס, למיניות, לעצם הקיום החשוף של זה בתקשורת, ותכלס הם עצמם חרמנים כפייתיים וסוטי מין במשרה מלאה, הרי האידיאולוגיה שלהם דתית ואין לזה קשר לא-מיניות, אלא שנאה לחופש בחירה ובעיקר שנאת נשים ואיום מנשים.

AL212

New member
לא חושב שאיברים

הכרחיים לסקס. סקס לפי ההגדרה שלי הוא עם בגדים, והוא לא כולל מגע בין איברי מין. כל אחד והגדרתו, דוקא כאן כדאי להרחיב את ההגדרות.

queen helen

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo135.gif

גם אני מרגישה כמוך לגבי חלק מהדברים, לגבי דברים אחרים ממש לא. בכל מקרה - היה מעניין לקרוא על הצד הזה של הא-מיניות. :) ולגבי ברטחור (או בקיצור - חור), האיש טיפש, גזען, אטום ודי דוחה באופן כללי! בשהות ~הקצרה שלו~ בפורום הוא הספיק להבריח הרבה מאד אנשים שלא חשבו בדיוק כמותו (ואני מבינהם). אבל ברגע שהבנתי שלדבר איתו זה כמו לדבר אל בלטה (זה קרה כשהוא ניסה להסביר לי שדארווין אמר שמוצא האדם מהקוף, ושכל השמאלנים שונאי יהודים ומחבקי ערבים
) החלטתי להתעלם. אחרי הכל - כל עוד אין לי ואליום (להרגעה) או פראמין (לבחילה) לידי, אני לא רואה סיבה לקרוא את ההודעות שלו, שיעשו לי רק רע. אין לי ספק שגם למה שכתבתי הוא יגיב בהודעה מלאה ארס ושטנה (חור - אתה צריך תרגום למילים האלה?), אבל אני מתכננת פשוט לא לקרוא. בברכת >עצבים עושים אולקוס< שהות נעימה! נ.ב אם אני נמצאת שנתיים יותר מחור בפורום, מותר לי ללכלך עליו, להיות מגעילה ומרושעת, כי הפז"ם דופק. נכון? נ.ב.2 פעם זה היה בית לא-מיניים מבולבלים, היום זאת זירת קרב. לא חבל?

snoopytush

New member
ברוך הבא!

את הסוג שלך בהחלט עוד לא יצא לי לפגוש מעניין זה מראה איך שום דבר לא מוחלט לאף צד.... את לא חייבת להסכים עם ברייזר אבל יש דרך להביע את הדברים אחרי הכל הוא חלק מהקבוצה ולמרות שמדי פעם הוא יורה ברקים הוא גם עוזר המון פעמים ואומר דברים נכונים לפעמים לדעתי... קיצר לא היה לעניין

Berethor

New member
אני מודה לכם על התמיכה חברים

לא ניתן לטימטום, ההפקרות והצביעות לנצח!
מוות לסטוצרים

amb2

New member
מוות לסטוציונרים ובעעע לסקס!!../images/Emo13.gif

למעלה