אויש נו. התנפלתם עליה כל כך סתם, זה לגיטימי
לגמרי שתהיה לה סלידה ממקום לימודים שיש בו רוב ערבי, וכל התגובות האלה שלכם זה רק בשביל להראות איזה יפי נפש אתם, ואתם לא ממש עוזרים לה עם התגובות האלה, אז עדיף שתחסכו. בתור אחת שבעבר בחרה ללמוד במוסד לימודים ברמה גבוהה , ובפקולטה יחסית נחשבת, מהשיקולים "הנכונים", אני יכולה להגיד שכשהגעתי לשם, והייתי צריכה לבוא יום יום לכיתה שיותר מחצי ממנה ערבים- זה ממש לא תרם לחשק שלי להמשיך את הלימודים. ערבים זה לא סתם עוד אנשים שיושבים לידך ואתה לא מחליף איתם מילה. זה סטודנטים שמאוד מתחברים זה עם זה, מדברים ערבית בינם לבין עצמם כל הזמן [חזק ובצעקות, ובטון שנשמע לך כמו קללות כל הזמן, עזבי שזה הרגשה של ללמוד בירדן ולא להבין מילה ממה שהולך, הם גם ממש לא יטרחו להתחבר איתך, אבל תמיד יבואו לבקש סיכומים ועזרה לימודית], עושים המון רעש, מאוד דואגים לעזור לך לפתח חוסר חיבה כלפיהם, ומאוד הורסים אוירה נעימה, ועכשיו כשיש לי את אפשרות להשוות עם את"א, אז כן הסנוביזם שלה [שאגב לא ברור לי איפה הוא כל כך בא לידי ביטוי] ממש עדיף לי על ה70% ערבים שלמדו איתי שנה שעברה, וזה כן קריטי, כי זה ההרגשה שאתה בא איתה כל יום ללימודים, וזה האוירה ששוררת בשייעורים ובכלל, ועושה לך חשק לבוא מדי יום לשיעורים, או לחילופין הורסת את החשק הזה. מטרת ההודעה היא רק להסביר שיש קשר בין שביעות רצון מהלימודים לכמות הערבים שלומדים איתך, ושהשאלה פה לגיטימית לגמרי. אין לי שום מושג מה הולך מהבחינה הזאת באחווה.