היי

abcd80

New member
בטח שתסבלי

כי את לא מוכנה לנישואין האלה. הסדרי הראייה שלו ממש מצויינים כי אני רואה שבעלך לעתיד משקיע מאוד בילדים שלו. אני במקומך הייתי גאה בו על שהוא משקיע בהם. אני מדברת בתור אחות של גרושה+ילד כך שהנושא הזה לא זר לי. אם את מתחתנת איתו, את צריכה לקחת את כל החבילה. יש לו ילדים שאי אפשר להתעלם מהם ותצטרכי להיות להם כאמא שנייה בימים שהם מבלים אצלך בבית. אבל אם את עושה את זה מתוך אילוץ, כדאי שתחשבי פעמיים לפני שתתחתני. בהצלחה בכל מה שתבחרי.

e1l1l1a

New member
הילדים במקום ראשון תמיד

ןעדיף שתעלמי צחייהם - נארה לי שלא תשרור הרמוניה

א ש לי

New member
מצחיקות אותי התגובות של יפיי הנפש:)

כמה מכם מגדלים ילדים של אחרים? שאתם לא מנסים כלל להבין את פחדיה? לאהוב ילדים של אחרים פתאום זה קל שלילדיכם שלכם לא פעם אין סבלנות. יש פה גברים שרואים את ילדיהם רק פעם או פעמיים בשבוע בשעה שהיא מגדלת את ילדיה בכל יום ולילה. אבל להשיב בזלזול מיהרו, טוב נו...יש לכם זמן :) נו באמת....

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo124.gif אשלייייייייייייייייייייי

תראי איזה גנון נפתח לנו כאן... רעש והמולה...ההיא בטח נכנסה לפינה מהלם
בעיניי היא שאלה שאלה טובה. זה אישיו אמיתי כשמחברים משפחות. מי אמר שהכל קל ופשוט?

א ש לי

New member
תודה עפרלה

אני מכירה משפחות מורכבות ומקסימות סביבי אין זה אומר שזה קל, ממש לא אין זה אומר שכולם אוהבים את כולם, אבל כולם מכבדים את כולם ונעים להם יחד. אכן שאלה אמיתית שבאה כאות הכרה במציאות ולא בריחה ממנה. והשבתי לך במסנג'ר ואת אינך:(

סקסיית

New member
למה לקרוא לאנשים יפיי נפש?

כי הם רואים דברים בצורה אמיתית??? מי אמר שאני לא מבינה את חששותיה ואת הלחץ ואולי החוסר סימפתיה לילדים??? אבל היא לא הכירה אותו אתמול - היא עומדת להינשא לו. ואם לה יש ילדים הוא בטח לא אמר לה תשאירי אותם אצל הגרוש שלך... כשמתחתנים עם גרוש לוקחים עסקת חבילה.. עם הטוב והרע... הילדים, המזונות, העבר.. הכל!!

נכון !

התייפיפות נפש לכנות אותנו יפי נפש... אבל זו אשלי...יש לה קיק כזה של...הפוך על הפוך. ותדיגי... איזו עוגה חנה'לה אופה ?

א ש לי

New member
מותק............

אני חופשי ימשוך לך בקוקיות אה? שמעתי צליל של זילזול?

את...

קודם תתהפכי ל...
אמשוך ואז אסובב לך קוקיה אחת...לחופשי
צליל... רק צליל של לביבה מס' 2,632...ניזרקת למחבת...שמעת. עד פורים...זה יגמר כבר???

א ש לי

New member
איזה ראש, איזה ראש...../images/Emo13.gif

לא לוקחת צ'אנס מורידה את הרגל עד לאונות בייבי....:)

סקסיית

New member
כל עוגה....../images/Emo9.gif

ולמרות נסיונך ל"הרגיע ".... זה ברור שזה לא הפוך על הפוך

vicz

New member
בבקשה

אני אמנע מלהביע דעה, אך יש לי בקשה אחת ממך, אם אפשר האם תוכלי למסור משהו לבעלך לעתיד? אבי התגרש עם אימי כשהייתי תינוקת ומאז לא ראה אותי ולא הביע שום רצון לראות אותי תגידי לבעלך לעתיד שאני מכבד אותו מאוד על היותו אבא טוב שאכפת לו מילדיו כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!

ניניששש

New member
סליחה?!

ההודעה שלך נורא מקוממת. הילדים הם במקום הראשון, זה ידוע. מה את רוצה להרחיק את הילדים שלו ממנו? אם זה הגבר שאת רוצה להתחתן איתו את אמורה לקבל את הילדים שלו! לך גם יש ילדים? אם כן את אמורה לדעת שאין כזה דבר להרחיק ילדיפם מהורה. אם האלה ההסדרי ראייה שלהם ככה זה צריך להישאר. הילדים קודמים לכל. ככה זה.

פרח 2 2

New member
ברור שאת עומדת לסבול.. זה מבעס.

אני גם נשואה לגרוש לשעבר פלוס 2, והילדים שלו ישנים אצלנו פעם בשבועיים ועדיין זה ממש לא כיף לי,הם באין אלינו פעמיים בשבוע וכל סופ"ש שני. היומיים זה רק מ2 עד 8 בערב, ועדיין מבעס, בקיצור זה הולך לשנות לך את החיים ולא לטובה. אני בכלל לא נהנית מזה, והם בכלל לא תינוקות, אחת בת 12 וחצי ואחד בן 9, אבל עדיין אני מעדיפה להיות עם בעלי לבד, בלי כאב ראש של ילדים.

למעלה