היי

תגובה למודעה שלך רחלית

היי רחלית אני סתם אחד שעבר גירושין אבל חי עם הילדים 13 שנה יחד ואני אומר לך שאין כמו ילדים והאבא לא יוותר על לראות או לגור איתם יחד פעמיים בשבוע לפחות.לא קראתי את התגובות שרשמו לך אבל סיקרן אותי רק הפתיחה שלך ואיך יש לך ספק שהם צריכים לחיות איתו ואיתך כמובן פעמיים בשבוע .אבל אם כבר העילת את זה באינטרנט אז ברור שיש לך ספקות לגבי היחסים שלכם או שאת לא יכולה לקבל את זה שיש לו ילדים משלו ובמקרה הזה הייתי מציע לך חמודה לומר לו את האמת ולהתנתק עכשיו ולא אחר כך מפי שאחרי כן יהיה מאוחר מידי תפגעי בו ובילדים שלו . אז בבקשה חמודונת תגידי לו בלשון יפה שאת אנוכית ולא מסוגלת לקבל ילדים לא שלך לביתך .ושיהיה לך בהצלחה וחג חנוכה שמח

Elle Woods

New member
ואוו ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ממש בריטני ספירס

את בת 25, גרושה עם שני ילדים, ובנוסף לכל את עומדת להינשא בשנית??? מה את פאקינג פסיכית?????? אנשים בגילך לא התחתנו פעם אחת. מה החיפזון לנישואים ולטיפול בארבעה(!!!) ילדים בגיל כזה? אלוהים ישמור...שיהיה לך בהצלחה, כי תצטרכי אותה...

kamrashhalural

New member
רבקום !!! זה הילדים שלו ! מבחינתו לראות אותם

כל יום ! אז פעמיים בשבוע זה הרבה ? היית מוכנה לראות את הילדים שלך "רק" פעמיים בשבוע ? מפריע לך ? תחפשי מישהו ללא ילדים או שתשארי גלמודה כל חייך ! וכן -- נכנסתי לפה מהעמוד הראשי !

m i n i m a u s

New member
לי זה נראה ממש ,אבל ממש מוגזם.

זה לא נורמלי שהגבר שלך הוא אבא טוב לילדיו , ורואה אותם פעמיים בשבוע ,שלא נדבר על הפעם השלישית. מציעה שתדאגי לזה שיראה פחות את הילדים שלו ,ע"מ שלא תסבלי. מענין אם היית רוצה שהגרוש שלך יישם את אותם נורמות.

למעלה