היי

ע פ ר ל ה

New member
איפה החמידות בדיוק?../images/Emo4.gif

נשבעת לך שחיפשתי... מצאתי רק חמיצות... וגם חמדנות...
מסקנה...? מסכנה

יערית

New member
מה זה חמידות?../images/Emo12.gif

התכוונת לנחמדות:)) היא יכולה להיות נחמדה בעלת חשיבה מעוותת, זכותה.

למה מסכנה?

זה לא לגיטימי? ולא שחסרים אבות שמאבדים את ילדיהם בפרק ב` זכותה זכותו זכותם

לרחלית 2../images/Emo124.gif

את מאוד צעירה. חכי קצת עם מיסוד הקשר. אולי כדאי לחיות ביחד עם הסכם ממון או כל הסכם אחר שימסד את הקשר בצורה כלשהי. למה לך הרבנות וכל הבלגן הזה. אחרי תקופה שתראי כי טוב לכם ביחד תוכלי לחשוב על מיסוד נוסף של הקשר.

זההה

בהשפעת מסיבת החנוכה בגן. נראה לי שאני בהרעלת ריבה.חוץ מזה צריך להעביר ת`זמן בפקק.לא?

בדד1

New member
אני בטוח

שאם בן הזוג שלך היה יודע על השאלה הזו שהעלית כאן היה שוקל שוב את המשך הזוגיות אתך השאלה מעלה כאן רמה מאוד גבוהה של אנוכיות ואני לא מאמין שמה שאת לא מרגישה באופן טבעי תוכלי לפתור בהתנהגות מעושה ובכלל אני לא מאמין בהמשך הזוגיות שלכם כי אם זה לא יתפוצץ על זה זה יתפורר בגלל משהו דומה ומה עם הגרוש שלך? כמה פעמים לתקופה נתונה הוא רואה את ילדיו?

בדד1

New member
ובכפוף להודעה

הזו ילדים סופגים מהוריהם דפוסי התנהגות ברור לי שילדי בן זוגך יהיו מאושרים יותר עם הרבה יותר אהבה ופחות תיסכולים

ע פ ר ל ה

New member
למה היא צריכה להרגיש בטבעיות?

לא טיבעי לאהוב ילדים לא שלנו. אבל רצוי מאוד ללמוד לקבל,לחבב,אולי בהמשך לאהוב... בכורו של אהובי מגיע אל ביתנו שהוא לגמרי ביתו,פעמיים בשבוע ללינה+כל שבת שניה. לי ולילדיי זה בסדר גמור,מאוד בסדר וכייף לכולנו איתו. הוא כמו אח לבן שלי. אבל לא לכולם זה מתאים,וגם את זה אני מסוגלת להבין באמת. אין ספק שהיא צריכה לברר עם עצמה ולהבין לקראת מה היא נכנסת...

בדד1

New member
אהבה

לא חייבת להיות אהבה של אם לבן אלא של אדם לאדם וכמו שאמרתי מה שלא בא בטבעיות יצוף מתי שהוא על פני השטח אני לפחות בבחירת בנות הזוג שלי לאורך השנים תמיד עמד לנגד עיני יחסן לילדי אם זה לא עמד במבחן לא היה לזה סיכוי

ע פ ר ל ה

New member
זה מורכב

יכולה להיות לה אהבה של אדם לאדם באופן עקרוני. אבל,אהבת אדם כשמדובר באירוח וטיפול בילדים לא שלה בביתה,זו בעייתה. אני מניחה שיש בה אהבת אדם בעבודה,ברחוב להעביר קשישה,לחלץ חתול מפי כלב טורף,ועוד ועוד... יש קושי גדול בקבלת ילדים שהם לא שלך מזרעך ופרי בטנך. בטבע,אנחנו בטבעיות אוהבים הכי...רק את שלנו. יש מקום של הבנה ולמידה,של הערכות נפשית ופיזית למאמץ הלא פשוט הזה. אני יכולה להבין את הקושי שלה ואת התסכול שלה,דרכה עוד ארוכה ואני מקווה בשבילה שהבחירה שלה לא מוטעית... בל לנו מלהתיפייף. זאת סוגייה שהרבה מאוד אנשים נתקלים בה וחווים אותה... איך מטפלים בסוגיה זו...? זה כבר עניין אישי ופרטי של כל אחד ואחת.

בת 25

למה למהר,למען השם? בגילך להתעסק עם 4 קטנטנים ... הסבל שלך כל כך ברור לעין,אז למה? למה? למה? למה? למה?

maof

New member
אוקי הבנתי ת'פאונטה...

אז באיזה גיל אפשר להתעסק עם 4 קטנטנים
דרך אגב... יש לך למה אחד יותר מדי
מעוף

אני

בעד להתעסק עם גדולדולים
מיי גאד....לחזור לטיטולים ....ללילות ללא שינה....ברררררררר....

למעלה