היי

רחלית2

New member
היי

אני עומדת להנשא בשנית לגבר גרוש כמוני עים 2 ילדים אני בת 25 הוא גם כן השאלה שלי היא ההסדרי ראיה שלו שנראה לי מוגזם מידי הימים שלו זה שני וחמישי כולל לינה וכל שבת שניה ! תגידו זה נורמלי או שאני עומדת לסבול ?.???

אם את חושבת שאת הולכת לסבול

בגלל הילדים שלו אז חבל לך על הזמן זה לא הרבה בכלל פעמים בשבוע איך אצל הילדים שלך? איך היית מרגישה אם אשתו של הגרוש שלך לא הייתה מוכנה לקבל אותם? או שלוקחים את כל החבילה או שלא לוקחים בכלל!

יערית

New member
לא מרשה לו?

אז אם האקס שלך סמרטוט, אל תהפכי את בעלך לעתיד לכזה, או יותר נכון, אל תתחקי למכשפה של האקס שלך.

את צריכה לחשוב על האם את אוהבת אותו באמת

כדי לקבל את כל החבילה צריך לחשוב שיש אדם שאת אוהבת וטוב לך איתו,ובגישה חיובית יהיה לך טוב עם כל מה שהוא מביא איתו. וזה הרבה דברים-לא רק ילדים מנישואים קודמים. ובהצלחה.

את בת 25 ועומדת להנשא בשנית

מכאן שגזירת מסקנה שאת נוהגת לעשות דברים מהר ומוקדם לא תהיה מוגזמת. מתוכן דברייך הנוספים מלקבל החיזוק שאצה לך הדרך בעוד שאת עצמך (ואל תעלבי) לא ממש התבגרת לגמרי. מה כל כך בוער לך? אנשים היום לא נישאים בפעם הראשונה הבגילך ואת כבר נחפזת להנשא בפעם השניה ועוד לתוך משפחה מורכבת בעוד שספק אם יש לך הבשלות והבגרות להינשא בכלל, אף ללא ילדים. לאט לאט גברת צעירה. קיים חשש שאת עומדת בפני טעות לא קלה. שווה בדיקה, לא?

my sunshine

New member
את בטוח עומדת לסבול

כי את לא מוכנה לנישואים האלה. הסדרי הראיה שלו סבירים לחלוטין. הלוואי וכל האבות היו כך. וללא קשר להסדרי הראיה, אם זה מפריע לך, סימן שאת לא מוכנה. נקודה

לדעתי הן עומדות לסבול

הזוגי שלך עומד לסבול וגם את עומדת לסבול עכשיו...כשכולם עומדים מציעה לך לשבת ולשקול שנית את מיסוד הקשר.

ע פ ר ל ה

New member
שלום רחלית

טבעי שתרצי ותרגישי הכי נח בעולם במחיצת ילדייך יום יום...ילדת אותם והם בשר מבשרך. לא טבעי לאהוב ולטפל בילדים שהם לא שלך,ועוד לאהוב את נוכחותם. ועכשיו... מעצם חיבורך לאיש גרוש עם ילדים,לא נותרת לך ברירה,אלא לקבל את נוכחותם. כפי שקודמי אמרו... זוהי עיסקת חבילה שלמה שלא ניתנת להפרדה. את תהיי חייבת ללמוד לקבל את הנוהל הזה,ואולי אף ללמוד לאהוב אותו עם הזמן... אז שבוע אחד ישרצו אצלך יומיים,ושבוע אחר ארבעה ימים. תשאלי את עצמך האם את מסוגלת לזה באמת כי אם לא,לדעתי הקשר יתפרק דיי מהר. בהצלחה לך,ותני מחשבה עמוקה לנושא.

יערית

New member
הסדרי ראייה סטנדרטיים ביותר

מאחר ואת ללא ילדים, אז את לא ממש בעיניינים, הוא אמור לראות אותם בכל יום ויום, אבל מה לעשות שהגורל רצה אחרת? מקווה שלא תצטרכי לעמוד במעמד הזה שמישהי "תסבול" מהסדרי ראייה של ילדייך:)) בכל אופן, אתם שניכם עוד צעירים ושיא הבשלות והבגרות שלכם עוד לפניכם, אם את מרגישה שלא תוכלי הכיל אותו עם ילדיו + האקסית שלו מרחפת באויר+ משפחתו+עברו... כדאי מאד שתשקלי בשנית את הצעת הנישואים. אני הייתי ממליצה על משמורת משותפת, כך בטוח לא תסבלי

יערית

New member
חחחחח

אדרבא מותק...מה קרה, אבא של ילדייך לא רואה אותם "נורמלי"? מאמייייייייייייייייייייייי......נראה לו שהקייס שלו לוחץ לך על יבלת שהיא, כדאי מאד ששם לא תיגעי, איך אומרים, עד הילדים שלו!!

ע פ ר ל ה

New member
שרשר מעיק...../images/Emo46.gif

בואי ל"מנורה"... יותר מעניין... אני עדיין מתנועעת...

חמודה

את מחפשת גבר שיגדל איתך את ילדיך ועל שלו יוותר `קצת`. הוא כנראה לא כזה.אבל יש כאלו בשפע. בהצלחה

למעלה