היי

אני בת להורים גרושים - נפגעתי מדברייך

תסתכלי על העניין מהצד של הילדים, ותביני............

abs7

New member
איזה מוזר זה לא לראות אותך באדום

בפורום ילדים להורים פרודים

צלף

New member
שאלי את עצמך אם יש לך כוח לזה

אם אין לך ילדים ואת מרגישה שקשה לך לטפל בילדים שלו - ובקיצור לקבל אותו כמות שהוא - אז לא חייבים להתחתן - אינך אוגואיסטית פשוט לא צריך ללכת לנישואין שהן למעלה מכוחך. ואם את אוהבת אותו ומרגישה שיש לך כוח גם לילדים לא ילדת אותם - אז לכי על זה. שתי הגישות הללו הן נורמליות...

solico27

New member
רחלית,אני מקווה בשבילך....

שכשילדיו יגדלו,אם תשארו עדיין יחד(ולא נראה לי שתשארו כי את חושבת על עצמך בעיקר)שהם לא ישמעו או ידעו ששאלת את השאלה הזו בכלל....... "סייג לחכמה שתיקה" "שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו" "מוות וחיים ביד הלשון" שמעת פעם את המושגים הללו? יש דברים שלא שואלים!!!!!

pilpeletbm

New member
ידעת מראש שיש לו ילדים

ועל הסדרי הראייה שלו היית צריכה לחשוב על זה מלכתחילה דבר שני , הם הילדים שלו מה את מצפה שיזרוק אותם בגללך ? "סוף מעשה במחשבה תחילה...."

הקפצת אותי אחורה לאותה סיטואציה,

שהיתה לי עם בעלי לשעבר. אני הייתי רווקה והוא היה גרוש עם שתי בנות. אני חושבת שהיום ממרומי גילי ונסיוני אני מבינה שהכל תלוי באיך שבן זוגך יידע לתמרן עם הענין (בכוונה לא כתבתי בעיה כי זו יכולה לא להיות בעיה כלל). אני חושבת שאם הוא יידע להתייחס אליך וללמד את ילדיו להתייחס אליך ולשים אותך במקום שבו את אמורה להיות בסולם העדיפויות זו לא תהווה בעיה כלל. הלשעבר שלי פשוט התייחס אלי זמן קצר לאחר נישואינו כבייבי סיטר לבנותיו בימי הסדרי הראיה שלו איתן. הוא גרם לי לשנוא אותן ולשנוא כל רגע שהוא איתן אבל הוא היווה את הבעיה ולא הן. הייתי צעירה והגבתי כצעירה כי הרגשתי מנוצלת בענין זה. בן זוגך ואת צריכים לגבש תוכנית ולדבוק בה וכך כל הצדדים יהיו מרוצים. אם כבר היום יש בעיות בקשר לכך כדאי לפנות לטיפול משפחתי על מנת לדעת ללמוד לקבל את המצב שהוא מורכב במקצת. אני מאמינה שיש לך ולו רצון טוב לחיות יחדיו באווירה טובה ולכן אני מאחלת לשניכם ולילדכם המשך חיים משותפים ונעימים וזיכרי הם בסך הכל ילדים ולא אשמים בהסכם שהוריהם קבעו לגביהם. אני מאחלת לך כל טוב ואין סוף של אהבה והנאה בחייכם המשותפים. לולי.

לכל אלה שלא מפרגנים ואפילו כועסים על רחלית,

זיכרו שהיא בחורה צעירה שעומדת לפני נישואין שניים ובסך הכל שאלה שאלה רלוונטית לפחדים שלה וזה טבעי. אין צורך לכעוס עליה ו"לרדת" עליה והלאשים אותה בהאשמות חסרות בסיס. הבחורה שאלה שאלה לגיטימית ושיתפה אתכם לא כדי שתישפטו אותה אלא כדי שתכוונו אותה. אפשר להצטייד בסבלנות ואורח רוח כשעונים לשאלה כזו. לולי.

sharonBir

New member
זה סוג של מתיחה, נכון?

את בת 25 עם שני ילדים. כך גם בן זוגך. במצב הזה את אמורה לגדל ארבעה ילדים, תרצי או לא. על שניים מארבעת הילדים שיהיו לכם את לא ממש משתגעת, אבל את נורא רוצה להתחתן. מה בוער? בגילך המופלג, כמה זמן את כבר גרושה שאת צריכה להתחתן שוב? ואם עד כדי כך לא בא לך עכשיו על עוד ילדים, למה לא לוותר על כל התענוג ולחכות ששלך יגדלו לפני פרק ב'? מי בכלל צריך פרק ב' בגיל 25?! אני באמת מתקשה להבין את הראש.

רחליתתתתתת../images/Emo46.gif

תראי מה עשית ?! מלאן אורחים היבית פה... עכשיו אני צכה ללבב יותר לביבות... סאמקקקקקקקקק....כל שנה משו אחר מאלץ לי להגביר ת'קצב של הליבוב. מותק בדרך לליבוב הלביבה ה-2,569

הקץ לבטלה

חוצמזה למה לא לעצןר אצל משה? לביבות הן הצד החזק והנשי שלו, ובכלל,אין לי ספק שלו זה עולה יותר. והגשם הזה,נראה לי,ישבש את התוכניה של הפנטהאוס.

עפיפון שכמותך...

שאני לא אלבב בעצמוני בחג המשפחתי הזה ?! כשכולם מתכנסים להם יחדיו ?! וזו הזדמנותית של פלטינה עבורי...להראות כמה אני
,בלי להוציא אף מילה בקשר לכך,רק להראות ?! שאני אפספסת כזה אוקייז'ן ?! נו...תקשרי לעצמונך ת'חוט לורשה...ותביני
פנטהאוס?...אפילו ארמון של סיזר רומנוב לא יוציא לי מהבית היום

כמה עצוב

נראה לי שמי שעומד לסבול הם ילדיו האומללים.. הוא מארגן להם יופי של ''אמא חורגת ''..

Angel Of Moon

New member
אני גם בת להורים גרושים

ואומנם צעירה אבל לא רחוקה מהגיל שלך.. אבא שלי גם התחתן עם בחורה רווקה וצעירה והיא ומשפחתה קיבלו אותי כמו בת ונכדה. בשביל זה צריך בגרות מסויימת, ואם את חושבת שזה מוגזם שהילדים של בעלך יבואו כל כך הרבה אז כמו שהרבה אמרו פה - הם אלו שייסבלו ולא את. אם את אוהבת את בעלך את צריכה לאהוב גם את ילדיו. נקודה. כל החבילה - או כלום.. תחשבי על זה.

למעלה