היי

maof

New member
אהה...

עדין מחפש ת'תשובה ללמה הנוסף
מעוף

my sunshine

New member
תראי,

את רק בת 29. אמנם יש לך כבר 2 ילדים משלך, אך עושה רושם שטרם התבגרת. אולי את מתלהבת מרעיון הנישואים, אך אם אינך מצליחה לקבל את ילדיו, את בבעיה רצינית. הילדים האלה יהיו מסכנים, את תהיי מסכנה, הוא יסבול. בעצם, כולכם תסבלו. כך שעדיין את יכולה להתחרט. חשבי טוב טוב על הצעד שאת עושה. נסי להבין מדוע אינך רוצה את ילדיו אצלך . האם זו אנוכיות לשמה, האם זה הפחד מלהיות כמעין אם בשבילם, האם זה הקנאה שהוא רוצה לראות את ילדיו ושלך לא הולכים לאביהם. או אולי זה הרצון להשאר צעירה ועם כמה שפחות מחויבות. כשתדעי את התשובה, יקל עליך להחליט מה הצעד הבא.

my sunshine

New member
נסי

לקרוא את הדברים שנאמרים לך כאן ולחשוב באמת לעומק. האם משהו ממה שכותבים כאן מדבר אליך. אם כאשר כתבת כאן, ציפית לקבל תגובות שאת רוצה לקבל, חבל. אם באת באמת להבין, אולי זו ההזדמנות שלך. אם היית רווקה שכותבת את מה שכתבת, אפשר היה אולי להבין אותך. אך את אם בעצמך. כאם, את צריכה להבין /לקבל/להתנהג אחרת לילדי בן זוגך. אם את לא, כאן נעוצה הבעיה.

MoRoSH11

New member
2 ימים בשבוע

זה בכלל לא הרבה, וגם לא כל שבת שניה חוץ מזה שדעת שהוא בא עם הילדים שלו למערכת היחסים הזאת, לא? תנסי להנות איתם, מה כבר יכול לקרות

את לא מוכנה פשוט

חבל על הזמן לי יש שנים מהאישה שאיתי ואני רואה אותם כשלי בצורה מוחלטת וזה כבר 13 שנה כך עצם המחשבה שלך ועוד את עוד לא איתו במערכת כולכם תהיו מסכנים תתבגרי

MilkShack

New member
את מפונקת וחסרת אחריות!

את צריכה לשמוח שהגבר שלך עוד מבין משהו מהחיים שלו!!!!!! תפסיקי להתבכיין!

הגעתי מהראשי

איש אחד הלך ברחוב ונפל לתוך בור! יצא אחרי 10 שעות ===========את עכשיו פה======== למחרת שוב נפל לבור, ויצא אחרי 4 שעות ביום השלישי נכנס לבור ויצא מייד ביום הרביעי עמד ליד הבור , הסתכל עליו והמשיך לדרכו ביום החמישי... הלך ברחוב אחר

john38

New member
כן, את הולכת לסבול, מאוד

אז תעשי לעצמך טובה ותעזבי אותו, בטלי הכל. לפחות הילדים שלו יוכלו להודות לך על ההחלטה הכי מוצלחת שלך. לקחת בגדול את תואר ה"אמא החורגת" מזו של אמא של שילגיה.

לסבול? שעווה במפשעה זה לסבול!!!

אמנם הגעתי מהשער אבל משום מה ההודעה שלך די... איך לומר זאת בעדינות - מגעילה! (אותי). אני מבינה שבגיל 25 התגלגל סיפור חייך דווקא לתוך מערכת יחסים די טעונה, אבל כל אחד עושה מה שטוב לו, מוזר לי שלא בחנת את יחסייך לפני שהחלטתם להתחתן, הרי ידעת שאת מקבלת חבילה. אני מרחמת על הילדות שנראה כאילו גורמות לך סבל רק משום שהם ממש "חוצפניות" ורוצות לראות את אבא לעיתים קרובות (לדעתי צריך לראות את אבא מידי יום אבל אני לא מכירה את הסיטואציה של גירושין אז קטונתי). אני מקווה בשביל הילדות שתעשי חושבים האם באמת את נכנסת לתוך נישואים בריאים.

בת עולם

New member
סלחה על הבוטות

אבל לדעתי זו חוצפה מצידך את הולכת להתחתן בידיעה שזה המצב אם לא טוב לך עם זה ואת לא מקבלת את כל החבילה עדיף שלא תתחתני

YugiBoy

New member
אני חושב שהבעיה היא אצלך.

את ידעת לאן את נכנסת... לראות את הילדים זה צורך בסיסי של הורה, בדיוק כמו לאכול, לשתות ולקרוא עיתון
הוא רואה את הילדים שלו רק פעמיים בשבוע... בעיניי זה קצת. אני מאמין שאצל גבר אחר זה יכל להיות ממש חצי חצי...

סקסיית

New member
רצית פרובוקציה??? קיבלת!!

אני לא מכירה אותך אבל ממה שכתבת זה הדבר היחיד שעלה לי לראש לא נראה לי שאדם שפוי בדעתו ונפשו יכתוב כזו שטות גמורה. את הכרת ויוצאת מבחירה שלך עם גבר גרוש עם ילדים מן ההגיון לקחת בחשבון את הסדרי הראיה הנהוגים בכל גירושין ואם החלטת לעבור לגור איתו זה אומר שזה מצב שכבר היה ידוע ומוכר לך לא מתאים לך? תחתכי! גם ככה הוא בקושי רואה את הילדים... אל תקחי לו את מה שיש לו מהם ברגע שתבקשי ממנו להקטין את כמויות הביקור או ימי השינה, יש מצב שתמצאי את עצמך עם המזוודות בחוץ... בהצלחה

ה ב ז

New member
כמו שהוא מתייחס לילדים שלו

כך הוא יתייחס גם לילדים שלכם... וכמה שיהיו לו יותר נקיפות מצפון, המצב בתוך הבית שלכם יהיה פחות נסבל...

שרי58

New member
הייתי במצבך

מתוקה שלי את הולכת לסבול ובגדול. זכותך לרצות מישהו שיגדל איתך את ילדייך אבל קחי בחשבון שאת צריכה גם לגדל את ילדיו וזה קשההההההההההההההה, הם, כמו ילדינו הטבעיים, בדרך כלל אגואיסטים, אנוכיים, (רק כי הם ילדים וזו טבעם של ילדים בדרך כלל). עזבי, חכי כמה שנים. אל תמהרי. תאהבי, תפרגני, תסיעי, תקחי, תביאי, תרימי, תורידי, תבשלי תחייכי ועדיין שום דבר לא ישביע את רצונם.מה הוא יכול לעשות?? לומר להם לא לבוא? ההסדרים שלו דווקא לא מוגזמים אבל עליך זה יהיה כבד.

abs7

New member
רחלית יקרה (או במילים חלופיות אגואיסטית יקרה)

אני פה מדברת איתך מהצד השני, בתור ילדה להורים גרושים שחוותה את כל הכאב שבדבר. אני לא מבינה איך את מצפה שהוא יחייה עם ילדיך, יהיה להם כמו לדמות אבהית ואת הילדים שלו עצמו בקושי יראה? את היית רוצה לראות פעמיים בשבוע את ילדייך ? אני חושבת שאת צריכה להגיד תודה לאלוהים שבנאדם כמוהו יהיה האבא של הילדים שלך, כי הוא אבא במובן המילה רואה את הילדים שלו כמו שצריך! וזכרי שיהיו לכם ילדים משותפיםפ אז תוכלי לסמוך על אבא שכזה. אבל אם זו הגישה שלך וותרי על המערכת יחסים הזו וזכרי שילדים באים עם הגבר ואת לא רוצה להיות גורם לניתוק בינהם נכון ?

למעלה