אני כריסטינה פ. בגירסת האינטרנט
אחד הדברים הראשונים שיצא לי להתקל בהם הוא האתר ROTTEN.COM. למי שלא מכיר, זה אתר שמציג תמונות אכזריות וקשות נורא לצפייה. גופות, אנשים מעוותים, מיתות שונות ומשונות. ישראל, אגב, מככבת באתר הזה עם תמונות של חיילים - ופלשתינאים - מרוטשים מדי שבוע. בקיצור, למה אני מספר לכם על זה - כי כשנכנסתי לאתר ההוא מזמן, היתה שם סריה של תמונות של בחורה צעירה שהגיעה לניו יורק בשנות השמונים. התמונות הם תמונות מהמעצרים שלה - בכל פעם שהיא נעצרה היא צולמה במצלמה המשטרתית, והתמונות האלו מצאו את דרכן לאתר. וזה פשוט מזעזע. בתמונה הראשונה היא היתה בחורה יפה וצעירה, עם מבט אופטימי מחוייך. היא נעצרה על סמים, אם אני לא טועה. ככל שהולכים קדימה בתמונות - ויש שם בערך 20, היא משתנה. מתבגרת, למרות שהתמונות מקיפות רק משהו כמו חמש שש שנים. השיער שלה הופך מארוך וחלק למוזנח. הפנים שלה מתנפחות, העיניים שלה נכבות. אני אפילו לא יכול להסביר את זה. בכל מקרה, את הספר עוד לא קראתי. אני גם לא חושב שאני רוצה לקרוא אותו. לא טוב לי עם סיפורי אכזריות ועצב. אפילו אוליבר טוויסט מדכא אותי מדי. אבל אני חושב שאת הרעיון הכללי קיבלתי מהתמונות האלו. בכל אופן - לא שמתי את הלינק. מי שרוצה יידע איך להגיע לשם. למקבץ התמונות קוראים SPIRAL OF LIFE, או משהו כזה. הכניסה על אחריותכם.