היי

BiRd Of PrEy

New member
היי../images/Emo9.gif

יש איזה אתרי אינטרנט על הספר "אני כריסטיאנה פ."? ושמעתי שיש את זה גם בוידיאו.. אפשרי להשיג את זה בארץ? אם כן איפה?

Mנטה

New member
זה סרט נוראי, נורא קשה לצפיה

לא בגלל איכות הסרט, אלא בגלל התוכן. משהו מזעזע. אני לא הצלחתי לראות אותו עד סופו. מדי פעם יש אותו בטלויזיה ומן הסתם אפשר להשיג בכל ספרית וידאו. בנוגע לאתר, הקש בגוגל ומצא לבד.

Guy K

New member
מה זה בכלל? בחיים לא שמעתי על זה

(טוב, אני מודה, שמעתי - אבל שכחתי)

ILet

New member
אני כריסטיאן פ.

אמנם אני פסולה לעדות כי זו עדות שמיעה, אך בכל זאת: מסופר על נערה גרמנייה מכורה לסמים. כנראה שזה יומן אישי שלה.

savion78

New member
נכון...

וגם הספר די קשה לקריאה מבחינת התוכן- כל הפרטים הקשים על התמכרות לסמים קשים,ירידה לזנות,הומלסיות וכל הסיפורים הנלווים...

Rivendell

New member
הספר מאוד חזק

וכך גם הסרט. אני זוכרת שראיתי וקראתי את שניהם בגיל הנעורים, ומאוד הזדעזעתי.

BiRd Of PrEy

New member
לא מצאתי אתרים על הספר

חוץ מכמה אתרים שיש על זה תקציר קטן וזהו. זה לא מה שאני מחפשת..
ואין את הסרט בספריות הוידיאו שבדקתי..

Guy K

New member
אני כריסטינה פ. בגירסת האינטרנט

אחד הדברים הראשונים שיצא לי להתקל בהם הוא האתר ROTTEN.COM. למי שלא מכיר, זה אתר שמציג תמונות אכזריות וקשות נורא לצפייה. גופות, אנשים מעוותים, מיתות שונות ומשונות. ישראל, אגב, מככבת באתר הזה עם תמונות של חיילים - ופלשתינאים - מרוטשים מדי שבוע. בקיצור, למה אני מספר לכם על זה - כי כשנכנסתי לאתר ההוא מזמן, היתה שם סריה של תמונות של בחורה צעירה שהגיעה לניו יורק בשנות השמונים. התמונות הם תמונות מהמעצרים שלה - בכל פעם שהיא נעצרה היא צולמה במצלמה המשטרתית, והתמונות האלו מצאו את דרכן לאתר. וזה פשוט מזעזע. בתמונה הראשונה היא היתה בחורה יפה וצעירה, עם מבט אופטימי מחוייך. היא נעצרה על סמים, אם אני לא טועה. ככל שהולכים קדימה בתמונות - ויש שם בערך 20, היא משתנה. מתבגרת, למרות שהתמונות מקיפות רק משהו כמו חמש שש שנים. השיער שלה הופך מארוך וחלק למוזנח. הפנים שלה מתנפחות, העיניים שלה נכבות. אני אפילו לא יכול להסביר את זה. בכל מקרה, את הספר עוד לא קראתי. אני גם לא חושב שאני רוצה לקרוא אותו. לא טוב לי עם סיפורי אכזריות ועצב. אפילו אוליבר טוויסט מדכא אותי מדי. אבל אני חושב שאת הרעיון הכללי קיבלתי מהתמונות האלו. בכל אופן - לא שמתי את הלינק. מי שרוצה יידע איך להגיע לשם. למקבץ התמונות קוראים SPIRAL OF LIFE, או משהו כזה. הכניסה על אחריותכם.

JUstMeAndMe

New member
היי

אני סתם מסתכלת פה וראיתי את הודעה זו קראתי את הספר כבר די הרבה פעמים, הוא קשה אך כל כך יפה זה לא שאני מזדהה איתו אלא שהוא פשוט מראה כל כך יפה את חייה ואת המצוקה הוא לא היה לי כל כך קשה לקורא אותו וקראתי אותו די ממזמן כבר, אני עכשיו עוד מעט בת 15 וזה לפני כמה שנים. הייתי רוצה לראות את הסרט, זה אחד מהספרים הכי מתרקים אותי שאני פשוט יכולה לקרוא אותם שוב ושוב.

Crazy_Bitch

New member
בקשר לסרט..

יש אותו בדי.וי.די, לפחות איפה שאני עובדת. אם את מאיזור הרצליה...

Mנטה

New member
גם אני בגיל העשרה היתי קוראת אותו

שוב ושוב ושוב. ספר מצוין ויש משהו ממש מושך במורבידיות של התהליך שכריסטיאנה עוברת. לפעמים לקרוא את הספר הזה מרגיש כל כך אמיתי בחוויה שזה ממש כאילו עוברים את זה איתה. מצד שני לראות את הסרט, לראות בעיניים ממש את כל מה שהם עוברים ואיך שהם נראים, זה כבר עולם אחר וזה קשה ומזעזע הרבה יותר. (ובעצם מה אני יודעת, אני את הסרט לא הצלחתי לראות מרוב אימה).

למעלה