היי

היי../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אז איך עבר הצום?
אצלי קל יחסית ואני מפצה את עצמי עד רגע זה...
כמה דברים לי אליכם: דבר ראשון: אתמול אחרי הצום צפיתי בפרק האחרון של השבוע, וכשראיתי את ראול מתמוטט בביתן הבריכה של האבוטים, אני חייבת לשאול: מתי כבר יהיה סוף לסיפור הזה? שמישהו בבקשה כבר יגיד את מספר הימים המדוייק שבו כולם ידעו למה הנער עייף ועצבני ומוציא את זה כל הזמן על ברי!
דבר שני: יש אתר מסויים שבו ישנם תמונות חדשות של כוכבי צח"מ. לפני שבוע שמרתי בהתלהבות תמונות של שרון,ניקי,דרוסילה,בריאנה ועוד... אבל, לפתוח אותם ולשים אותם כאן זה לא נתן לי משום מה
אז אני מביאה לכם קישור לאתר, ושימו
שמתחת לכל כמה תמונות של שרון כתוב "all images from this group" ואז כמובן תלחצו על הכיתוב הזה ותוכלו לראות תמונות לא רק של שרון. לדוגמא בקבוצה לפני האחרונה יש תמונות של קתרין, מלקולם במשקפיים
ותיזהרו פן תתעוורו, יש שם גם תמונה של טיילור!
(מהיפים) בקבוצה האחרונה מצאתי תמונה של לילי. הקיצר, סרקו את כל הקבוצות ואני ינסה להביא קישור יותר ישיר לתמונות שמצאתי אז... הנה הקישור: כנסו לכאן. ואל תשכחו את הספויילריטו על ראוליטו שביקשתי!

הנה קישור לתמונות של בריאנה,פיליס

מקנזי, כריסטין (סליחה שחר) ועוד... כנסו בבקשה... שימו לב, בריאנה בשורה לפני האחרונה בצד שמאל, מקנזי למעלה בצד ימין. למטה יש לכם אפשרות לראות עוד תמונות מאותה הקבוצה.

בריטני../images/Emo26.gif

כאן. אני מניחה שכבר רובכם מכירים את האתר הזה, אבל בכל זאת לאלא שלא מכירים.

pumiki25

New member
ניסיתי, ניסיתי... ../images/Emo4.gif

אמנם פתחתי גלריה חדשה עבור התמונות מטקס ה - Soap Opera Digest (הגלריה כבר לא מופיעה ברשימה), אבל לצערי, התמונות לא מופיעות. מכיוון שאני בעצמי לא מסוגלת לצפות בהם עם תוכנת הצגת התמונות שלי, אני מניחה ש (לשם שינוי?
) הבעיה היא לא אצלי/איתי, אלא עם התמונות עצמן - אני מנחשת שהן מוגנות בזכויות יוצר - שחר? עמכם הסליחה

אור2221

New member
איך את עושה את זה?

אם את שומרת את התמונות אצלך ואז מעלה אותן, אני לא חושבת שצריכה להיות בעייה.

לא אור... יש בעיה עם התמונות האלה.

תנסי ותראי. אפשר לשמור אותן אבל כשמצרפים אותן להודעה לא מקבלים כלום. בכלל, אי אפשר לראות כלום גם אחרי ששומרים אותם במחשב. אולי הבעיה רק אצלי ואצל מיקי?

אור2221

New member
צודקות...

אלו שעשו את האתר השתמשו בפקודה מסויימת שמפריעה לשמירה, לא חושבת שזה פלאש (כי אפשר לשמור אבל לא רואים כלום בפתיחה) אבל יש שם איזה SCRIPT שמפריע, אולי אפשר לפתוח אותן בתוכנה כמו PHOTOSHOP ואז לשמור אותן כJPG (הן GIF) ואולי אז זה יעבוד, אבל בתכלס, בEBAY אפשר למצוא תמונות ביתר קלות.

מה? את מפרגנת לבריטני? ../images/Emo8.gif

לאאאאא.... ללורן בלבד
(האמת כשנותנים לה חומר טוב, היא באמת מראה יכולות משובחות)

תשמע../images/Emo70.gif

כשאני אומרת יפות אני מתכוונת יחסית לבריטני... אתה כבר אמור להבין את זה לבד
האמת היא שבפרקים אצלנו היא לא נראית מי יודע מה
כשמשקיעים בה היא יכולה לצאת נהדר (ושוב, הכל יחסי
)

Dawn12

New member
אני חושב ../images/Emo58.gif

שהיא שחקנית בינונית מאוד, וזה בסדר כי לא צריך כישרון גדול כדי לגלם את בריטני. צח"מ לא מפסידה הרבה עם ההסתלקות שלה, מלבד העובדה שהדור הצעיר שאנחנו צופים בו עכשיו כמעט ולא קיים כבר בארה"ב (די מצחיק שרק ג'יי טי שרד מהחבורה המקורית) וזה עלול ליצור להם בעיה.

דווקא לא

החומר שנכתב עבורה היה לא טוב ודחק אותה לפינה, אבל גם בסיפור הזוועתי העכשווי כשיש אקשן היא משחקת יפה, וגם במפגש האחרון אם אתה זוכר ראינו קטע דרמטי חזק שלה ששוחק בצורה "כשרה"....

מיקי, בקשר לתמונות ../images/Emo70.gif ../images/Emo4.gif

אומנם אפשר לשמור אותם אבל אח"כ הן לא נפתחות. אם אפשר היה לשים אותם בגלריה הייתי שמה אותן בשמחה מזמן. וחבל כי אלה תמונות ממש עדכניות. וגם אני רציתי לשאול את שחר למה זה ככה ואם יש דרך לשמור ולהשתמש בהם?!

pumiki25

New member
טוב - הריי "תוכנית הפעולה"... ../images/Emo8.gif

אור, אני חושבת שאת צודקת. אנסה לתחמן עם הפוטושופ שלי מחר! שמרתי את התמונות בפורמט המקורי שלהן (GIF) - אבל אני חושבת שאם אשמור מלכתחילה כ - JPEG, או, לחילופין, באמת אשמור כ - JPEG או ישירות אל הפוטושופ (כ - PSD, ואז אמיר ל - JPEG) - אני מקווה שאז, באמת, אצליח לפתוח ולהעלות כגלריה. מחזיקות לי אצבעות?
ריק'וש, אל תאמרי נואש!

pumiki25

New member
אממ...קצת הסתבכתי לי פה למעלה ../images/Emo4.gif

התכוונתי (ומתנצלת על הניסוח הרופף - אני 3/4 ישנה), או ש: 1). אשמור כ - JPEG 2). אשמור כ - GIF ואמיר ל - JEPG (נראית לי האפשרות בעלת הסיכוי הקלוש ביותר, אבל...) 3). אשמור כ - PSD ואמיר ל - JPEG זה רק נדמה לי, או שאני מתחילה להישמע כמישהי שבאמת מבינה משהו ממה שהיא כותבת? אברוך!

pumiki25

New member
אאוריקה! ../images/Emo2.gif

אני אמנם צופה שאשב כאן, מושכת באף ויורדת על מספר בלתי-מבוטל של גליליי נייר טואלט במשך היממה הבאה כולה (אם לא יותר?
), אבל, נו... יאללה, לעבודה!
(Bear with me!
)

למעלה