היי

בעצם מה זה משנה אם יש לה שיער

ארוך או קצר. אשלי באשיום עדיין הכי מ-ד-ה-י-מ-ה! למה אתה תמיד מעדיף את התחליף על פני המקור?

מה שיש לי להגיד על הנאום הארוך שלך

סתמי
סתם מותק, ראול מודה לך מקרב לב על התמיכה. בזכותך הוא העכבר שהצליח לצאת מהצנצנת

pumiki25

New member
אורטל - Well said! *מצדיעה* ../images/Emo127.gif

מילים כדורבנות! בעת קשה זו, נתאחדה לנו כולנו סביב מיטת חוליים המשותפת של ראוליטו ואנוכי (מה? טיפת חיסכון, אנשים!), אחר נניח לשניים להתפלש האחד באדיי השיעול הטורדני של השנייה בפרטיות. או משהו. (...אבל אני באמת חולה!
) טוב, די עם השטויות. וזה רשמי - אוליביה הגיעה לשפל חדש. זוג טינאייג'רים מצויידים באינציקלופדיית בריטניקה (ועם כל הטינאייג'רים המצויידים באינציקלופדיית בריטניקה הסליחה) צריכים להדריך את הדוקטורית הנעלה כדי שזו האחרונה תצליח להגיע לאבחנה? נו, באמת. מה הלאה? מאק ממליצה על מינוני אינסולין?

יפעתי (ים כחול ../images/Emo8.gif) דווקא היתה כאן

לא מזמן. רותם עדיין בחזקת נעלם
. נעמה עושה גיחות קצרות ונעלמת (וחבל) וכך גם עם ירון שלנו. אבל תאמין לי שחר, מניסיון, בסוף כולם חוזרים!, גם אם זה לגיחות קצרות פה ושם. כל מי שאוהב את צח"מ באמת לא יכול בלי הפורום הזה...
ובקשר לראול, אז אתה אומר שזה הולך להימשך הרבה זמן? לפחות שיגלו בינתיים מה יש לו כי זה באמת מתחיל להעיק (עליו ועלינו). ובקשר למאק, אני בטוחה שבכל פעם כשאתם צופים בה עושה או אומרת משהו כמו בפרק האחרון לראול "שתוק ועזור לי להציע את המיטה" או שהיא עוקצת את בריטני ליד בילי, אתם אומרים לעצמכם: "הרמוני עכשיו מתמוגגת מאושר..." ובצדק!

מי זאת נעמה? ../images/Emo3.gif

מסתבר שאני לא מכיר כאן הרבה אנשים... oh well, לא מזיז לי במיוחד
אבל רותם חמודה, מחכה לה שתחזור

צהוב, אני קוראת אותך לסדר../images/Emo88.gif

אולי במקום שאלון צח"מ נערוך כאן שאלון "אדם וכינויו"?
נעמה זאת jollen, זאת שחולה על ג'י.טי.

ובוא נשאל אותך-אתה יודע מי זה ירון?

ותיזהר מאוד בתשובה שלך כי דווקא בסופ"ש הוא מופיע כאן!!

אור2221

New member
אני חייבת לציין שגם אני

תמיד מצליחה לבלבל בין הכינויים והשמות האמיתיים, אני נוראה בשמות גם ככה (שלא לדבר על פרצופים), תוסיפי כינוי ואני בצרות צרורות. אור.

dvd3434

New member
דווקא רותם

עשתה איזה הופעת אורח שבוע שעבר בכמה הודעות..

Jolleen

New member
../images/Emo6.gif

איי איי ריקי.. את כ"כ חמודה!
"גיחות קצרות"?
חחחח פשוט אני לא במחשב כל יום אז מתי שיש לי זמן אני נכנסת!
צהובון- אני בהלם שאתה לא מכיר אותי. מה זה הדבר הזה?! בושה וחרפה! אני נעמה, נעים מאוד!
ונחמד לדעת שמעוותים את הכינוי שלי כ"כ הרבה.. פעם jollen, פעם jolen.. מצחיק.
ולסיום: ג'ייטי

אור2221

New member
אז ככה (תשובה לשאלת הספוילר)

זה נראה כמו שבועיים בערך, מקסימום שלושה. בדקתי באתר בו יש תקצירים שבועיים, ראול מובהל לבית החולים, ובילי ומאק כנראה מחפשים מחלה שמתאימה לתסמינים ומביאים את הנתונים לאוליביה.

שו שבועיים?

אולי שבועיים עד שיגלו מה יש לו, אבל הפרשה הזאת הולכת להיות ארוכה.... אנחנו נצפה בראול לא במיטבו עוד הרבה זמן...

לא אכפת לי כמה זמן העלילה עצמה

תימשך. אבל טוב לדעת שלפחות ידעו מה יש למסכן בזמן הקרוב. אני חושבת שהבחור התחיל עם ההתעטשויות שלו עוד לפני המפגש הראשון שלנו...
פלא בכלל שהוא חי עד עכשיו!!!

אור2221

New member
הרמוניקה שאלה (Spoiler)

על הגילוי - לא מתי העלילה הזאת תסתיים, זה באמת יקח זמן עד שנראה את ראולי שלנו מזריק לעצמו, בבטן, דרך החולצה, באמצע הבית קפה, לכל מחיאות כפיים ובלי לשטוף ידים לפני.

nimix

New member
נו ברור אולי ? ../images/Emo46.gif ../images/Emo58.gif

הרי תמיד צריך שאנשים שזה לא המקצוע שלהם -> שיעזרו לאנשים שזה המקצוע שלהם ... כמה שזה לא ברור זה דווקא די ברור מאליו... ע"ע מביאים תסמינים לאוליביה (שאגב אמא שלי אומרת שהיא דומה ל E.T אתם יודעים זה מה - ET PHONE HOOOOOOOMEEE - דווקא יש דימיון ..) כדי לעזור לה להבין איזה מחלה יש לראול??? היש דברים בגו? או -> ויקטור ALL MIGHTY ממשפחת סופר על שאומר לפול הבלש גשש (זה בלש זה? גם בעזרת מפה הוא לא ימצא את התחת של עצמו...) את התשובה לגבי מי הפליל את רוג'ר ראביט .. או במקרה הזה הבן שלו... (אולי הוא בן חורג?) ANYWAY..כבר שכחתי למעשה מה רציתי להגיד.. אה כן - איפה הם למדו ה"בעלי מקצועות" האלה ?? באוניברסיטת לטביה?? OH PLEASE.... טוב אז.. מזל טוב למיקי.. וחג שמח? ...כן חג שמח ! נ.ב. מעניין מה אומר הפרצוף הכועס בנושא...

ואין כמו אור ! ../images/Emo13.gif

תמיד אפשר לסמוך עליה! תודה! שלושה שבועות? נו טוב, שרדנו עד עכשיו...

pumiki25

New member
חוזה כריסטוס!!! ../images/Emo12.gif

*Gasping for air*!
אני חושבת שבקרוב יפוג תוקף ההשפעה של תרגילי הנשימה שלי - למישהו יש משאף מיותר?
ריקי! עוד לא ביקרתי באתר עם התמונות - אנסה להיכנס לאחר שאסיים לכתוב את 7,429 ההודעות שאני צופה שעתידות לצוץ כאן בקרוב (זאת, בהנחה שאף אחד לא ינסה לחבל ולהרוס לי את המשאף במטרה להשתיק אותי אחת ולתמיד *פלאשבקים מצמררים מ"היד שמנענעת את העריסה"*
) - והיי, אולי אפילו אחנוך את כניסתי ה, אממ, מנהלתית-משהו לגלריות הפורום ואצליח להגניב פנימה תמונות מבלי להפיל את השרת?!
(
בקרוב, לא שכחתי-לא שכחתי-לא שכחתי!
) אוקיי, והריי קריאת התפקדות רשמית: רותם! יפעת! השמיעו קול, קוקוריקו תרנגול!

מיקי, גם את אסמטית??? ../images/Emo178.gif

מצטערת לשמוע... וגם לי הסצנה ההיא מ"היד שמנענעת את העריסה" עשתה צמרמורת בכל פעם שצפיתי בה מחדש. רק מהפאניקה לצפות בה הייתי חוטפת התקף...
אני חושבת שמאז החלטתי להחביא משאף בכל חור בבית ובכל תיק לכל מקרה. (משאף מלא כמובן
)

למעלה