היי

pumiki25

New member
ריק'וש! ../images/Emo24.gif

לא, לא - אסמטית אני (עוד..?!) לא - זו הייתה מן דרך-לא-דרך שלי לומר שאני נורא לחוצה, כך שאם תרגילי הנשימה המפורסמים שלי חדלו מלהשפיע - אולי כדאי שאשיג לי משאף
אחותי, לעומת זאת, אסמטית - אני לא מתמצאת בפרטים יתר על המידה, אבל לפני שנה לערך היא הייתה צריכה לעבור ניתוח להסרת המחיצות באף. מפה לשם הדברים הסתבכו, אני מניחה, כך שבסופו של דבר לא היה מנוס מהניתוח. מסכנונה, לא דיברה שבועיים, רק מההלם
תשמרי לי על עצמך!!! (*אמרה אמא אווזה*)

../images/Emo6.gif

אח... אפילו בנושאים ה*כבדים* את שופכת מצחוק. גם אני עברתי ניתוח לסידור המחיצות באף ואי אפשר לומר שזה עזר הרבה. לא נורא, זה לא כזה ביג-דיל, היום יש הרבה טיפולים מונעים וככל שגודלים לומדים איך להסתדר עם זה.
ואין בעיה אמא אווזה, אני אכן שומרת על עצמי!

pumiki25

New member
Oy vey! ../images/Emo12.gif

מקווה שעכשיו יותר טוב, ריק'וש!
(אמא אווזה פוקחת עין!
)

אור2221

New member
אני מורידה את הראש בהכנעה בפני

הWEBMASTER שלה, אני כל כך אוהבת את איך שהאתר שלה נראה והתכנים שלו, היא סופר מקצועית. יש שם פורום שאפשר לשאול את הת'ר שאלות והיא עונה בעצמה (אפשר לראות בקלות שזו היא, היא מנהלת ויכוחים פוליטיים עם מעריצים - עוד לא ראיתי דבר כזה במקום אחר ואצל שחקנים אחרים.

בטח הרגשות שהיו לו פעם למאק הפריעו

לו ונכנסו בינהם...
גם בין מאק לבילי היה פעם משהו ולפי מה שהבנתי זה לא נגמר יפה. אח... איך שהילדים האלה התערבבו להם מאחורי הקלעים...

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif

אם אני זוכר נכון דיוויד ואלקסיס נפרדו כידידים בסוף, ולגבי דיוויד ואשלי - נועה לא כתבה פעם שזו בסה"כ שמועה? בכל מקרה, יש בצח"מ טרנד כזה של ערבוב מערכות היחסים במציאות עם הסדרה, ונראה לי שדווקא איילין מובילה אותו, עם אקס אמיתי שהיא נשואה לו על המסך (בראד) ובעלה במציאות שהיה ידיד שלה בסדרה (כריסטיאן).

נכון. איילין באמת מובילה!

היה כתוב באיזה שהיא כתבה שהיה רומן בין באשיום לטום, ואני זוכרת בכתבה האחרונה על אשלי שהיא דיברה די בקרירות על דייויד. אני מקווה שאני טועה!

כן,הם גם כמעט התחתנו..

ולעומת זאת, לא היה שומדבר בין דייויד לאשלי.. לא זוג ובטח לא נישואין

pumiki25

New member
וייייייי! ../images/Emo99.gif

ריק'וש, סידרת לי הרבה עבודה למחר - גלריית ראוליטו שלנו, למשל (*כחכוח גרון קליל*), עומדת לתפוח לה למימדים מפלצתיים!

taish

New member
../images/Emo99.gif

ראוליטו נראה כל-כך מתוק, יש כמה תמונות שבהן הוא עושה פרצופים ממש מצחיקים...
ולגבי הרומן שלו עם אלקסיס ת'ורפ - דובר על זה כאן כבר כמה פעמים, וזו אחת מהן.

למעלה