היי

Dawn12

New member
היי Yourself! ../images/Emo24.gif

בקושי רואים אותך בפורום בזמן האחרון... ואין מי שיתלהב מהסצינות של מאק
אין לי תשובה מדוייקת לשאלת הספויילר שלך. מה שכן, זאת תהיה עלילה ארוכה. וספיקינג אוף אנשים שלא מבקרים כאן מספיק - לאן נעלמו רותם ויפעת?

taish

New member
לגבי רותם - גם אני לא יודעת

לגבי יפעת - סביר להניח שהיא נמצאת כרגע באחד הטיולים שלה או באחד מירידי האומנות שהיא משתתפת בהם.

taish

New member
אהלן-אהלן! ../images/Emo24.gif

באמת רצוי שתראי את פרצופך היפה כאן לעיתים קרובות יותר
. עברתי ברפרוף על חלק מהתמונות, ובאמת חבל שלא הצלחת להעלות אותן לגלריות... חלק מהתמונות הן ממש עדכניות, ולגלריות פה לא יזיק מעט רענון. לגבי ראול - אני מכירה באופן כללי את התפתחות העלילה הזו, אבל לא יודעת את הפרטים המדוייקים ולכן לא יכולה לענות לך. אבל אם כבר העלית שוב את הנושא - כיו"ר מחנה ראול (מיקי מינתה אותי
), אני רוצה לצאת בהודעה רשמית לכל חברי המחנה: חברים יקרים, אנחנו עוברים כעת תקופה לא קלה. ראול שלנו סובל מאוד, ואנחנו נאלצים לצפות בקטעים קשים ולסבול יחד איתו. אך אל תיפול רוחכם! אנחנו נעבור את התקופה הזו, ואנחנו נעבור אותה ביחד! מחנה ראול לא נועד רק כדי להלל, לשבח ולהעלות על נס את דמותו של גיבורנו (אם כי זוהי מטרתו העיקרית
), אלא גם לספק תמיכה נפשית לכל באי-המחנה בעתות מצוקה כגון זו! זכרו שאם באמת נאמין שראול שלנו יהיה בסדר ונתמוך זה בזה לאורך כל הדרך, שום דבר לא ימנע את החלמתו - אפילו לא התסריטאים!
(עד כאן מילות המוטיבציה
) וריקי - אני מאוד-מאוד אוהבת את החתימה החדשה שלך! (הייתכן שללא כוונה פתחתי כאן אופנה חדשה של הכנסת מילות שירים של Queen אל החתימות?
)

אורטלוש ../images/Emo140.gif

בקשר לראול, חשוב שתביני! זה לא שנמאס לי לראות אותו, אלא שנמאס לי לראות אותו סובל! (ומאמלל את שאר חבריו), הבחור בקושי ישן ואוכל ותסריטי צח"מ יושבים להם בשקט... ובקשר לחתימה שלי
זה השיר של קווין שאני הכי מכירה ואוהבת...ובחרתי אותו בזכות המילים החזקות שלו, חוץ ממנו אני מכירה עוד כמה שירים ספורים של הלהקה, בכל אופן אני שמחה שכולנו כאן הפכנו למאוד מוזיקלים בזמן האחרון.

אורטל... במחשבה שניה...../images/Emo4.gif

זה לא שכולנו כאן הפכנו למוזיקלים פתאום, אלא פשוט רובנו כאן סובלים מלב
שבור ! ממש צעירים חסרי מנוח

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אחלה רעיון.... אפילו כמה פתיחים שונים, כיאה לסבונייה שמכבדת את עצמה
וכמובן שאני, כמו אריק בריידן, אהיה חייב להופיע ראשון
עכשיו רק צריך ללהק מישהו לתפקיד בראדלי שיהיה מעניין... ומאחר שאני לא מוצא אף חבר פורום ראוי למשבצת הזו, אז... נעשה אודישנים להכנסת חדשים?

מוזר, ואני חשבתי שאני יהיה הראשונה

אבל זה בסדר! לא אכפת לי להיות אפילו בסוף, רק שההתמונה שלי תהיה יותר כמו של שרון וויקי מאשר נינה וכריס.

ראשון ואחרון זה הכי מכובד

אפילו הת'ר טום מופיעה באחת הפתיחות אחרונה, קורנת כולה... את צריכה להתלהב מהמשבצת הזו, ונסדר לך מאפרת ופן שתהיי לשרון ולא לתומאס...

גם בלחיות את החיים

תמיד היו נותנים לאריקה סלייזק (זוכת אמי 2005) את המשבצת האחרונה, עשו לה כבוד כי היא סמל בתוכנית - המון שנים. אז את נכנסת לנעליים גדולות, שאומר שאת צריכה שהחיים שלך יהיו בלתי שגרתיים בשנים הקרובות שתצדיקי את זה...

ואתה יודע מה הכי טוב בכל העניין?

לדעת שגם אם אני יעזוב את הסדרה (אופס... את הפורום) תמונתי עדיין תתנוסס לה בפתיח עוד כמה שנים טובות גם אחרי לכתי...

../images/Emo5.gif

אני מעדיפה כבר למות... אם זה יהיה בתקופת שילה היא כבר תסדר לי משהו...

תפסיק כבר...../images/Emo70.gif

למרות שהיא נראית ממש חמוד כאן! עכשיו בכלל בא לי להסתפר ככה, הפעם הראשונה שהיה בא לי זה כשראיתי את אשלי (המאק האמיתית) ככה

אני חושבת שהיא ניצחה אותי...../images/Emo4.gif

לקצץ שיער עד כדי כך בשביל תפקיד? מורידה בפניה את הכובע. אם הוא היה ממש ארוך אז זה באמת קצת קשה. טוב, בשביל תפקיד מקנזי בצח"מ זה שווה. אני חייבת להודות שיש לה עיניים מדהימות, (או שהם סתם נראות כחולות כאן
) אין לך תמונה עם השיער השופע שלה?

למעלה