היי

Sensorium

New member
היי ../images/Emo54.gif

אני פלי, נושמת אוויר מזוהם קרוב ל16 שנה. מתגוררת ברחובות בי סקסואלית, הגדרתי את עצמי ככזו הרבה לפני שנמשכתי לאישה בפעם הראשונה. יש לי חבר (שגם כן דו מיני) כבר 7 חודשים
נראה מקום נחמד, התמונה קצת גדולה, אבל נו, שיהיה :$ לילה מקסים

sutul

New member
אוו נחמד שיש חברי פורום קרובים אלי

מזל טוב על החבר (מקנא) "פלי"!?.. כמו הגיטריסט מרד הוט צ'ילי פפר?

Blackice

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

מקום אכן נחמד (אני משוחד..).. ונחמד להכיר אותך.
את מוזמנת להשאר לשבת איתנו, לפטפט קצת, אולי איזו כוס
, ואולי אפילו לפגוש אותנו (בתקווה!) שבוע הבא..
סתם מעניין אותי- איך הגדרת את עצמך בתור בי לפני שהתחלת להמשך לנשים? ארז

Sensorium

New member
לא יודעת,

פשוט האמנתי שאין בזה שומדבר רע, שיכול להיות שאני אכן אמשך לאישה פעם ואני לא שוללת את האופציה. אך, ימי כיתה ד' המופלאים עשו לי שיחה עם המנהלת על זה
הייתי בבית ספר דתי, נו. שבוע הבא? מה יש?

נופרי151

New member
באמת אין בזה שום דבר רע.. =]

ברוכה הבאה נעים להכיר,אני בערך בגיל שלך ,גם אני בי. את תהני פה
ושאלה,איך הגיבו בבית ספר שלך לזה שאת אוהבת בנות?

Sensorium

New member
הם די חשבו שזה ניסיון להיות מאגניבה

ולא התייחסו ברצינות. זה היה בתקופת היסודי, נשארתי במסגרת הדתית עד אמצע השנה הזאת ככה שבאיזשהו שלב, בתחילת שנה שעברה, כש*כן* נמשכתי לבנות והייתה לי חברה
זה היה משעשע לגמריי! איימו להעיף אותי ערכתי דיונים שלמים בשיעורי חברה, ובתקופת המצעד בירושלים... היה כל כך מתיש
אבל לא נורא, התגברתי. המון חברות שלי כיום מתייחסות לנושא בהיגיון ובהבנה רבה יותר. ואני שמחה על זה. בכל אופן, יש לציין שהכיתה שלי, הבית ספר, קיבלו אותי כמו שאני. כמובן שהרושם הראשוני היה 'אה, היא פריקית, נוצריה, מתנגדת לצבא, לא מאמינה באלוהים לסבית וטבעונית
' אבל כשהכירו אותי, העריכו ואהבו אותי. הרגשתי טוב עם עצמי שם. חפרתי ^^"

נופרי151

New member
חח לא חפרת

האמת שזה דיי משעשע לדמיין את זה..
יש לך אומץ את:] וברור שבבית ספר חילוני יקבלו אותך יותר טוב מאשר בדתי,הערכים כ"כ שונים. טבעונית??לא הייתי שורדת יום,מה את אוכלת בדיוק? לילה טובב.

Blackice

New member
../images/Emo6.gif *מדמיין את השיחה עם המנהלת* ../images/Emo6.gif

חח איך זה היה? המ, ויותר מעניין- איך נודע לה? כלומר, אמרת את זה בשיעור או משהו? יצאת מהארון לפני שידעת שהוא קיים?

Sensorium

New member
'את לא יכולה להגיד לי שזה בסדר,

את אפילו לא יודעת מה זה' - 'אני כן יודעת מה זה' 'לא את לא, את רק חושבת שאת יודעת, כל הנוער חושב שהוא יודע. את ילדה קטנה, את לא מבינה.. אני לא רוצה להקשיב לך
' בכל אופן, היא בעיקר ציטטה מהתנ'ך. בכל בוקר, היה לנו שיעור אקטואליה, דיברנו על חדשות ודברים שקרו היום והיו כתובים בעיתון משם זה התגלגל XD וואי, זה כל כך הזוי ונוסטלגי להזכר בזה

shirco90

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ברוכה הבאה!

לבתינו החם והאוהב. הייתי מזמינה אותך לקפה ועוגה,אבל אני "קצת" רחוקה,אז נגיד שהזמנתי אותך. תהני אצלנו:)

ברוכה הבאה!!!!

(אוהד אני גונבת לך את התפקיד להודעה אחת) אני מאמינה שחבר שלך הוא ביסקסואל ולא דומיני (אלא יש באמת יש לו איבר מין זכרי ונקבי ואם כן אני מתנצלת
) תהני לך כאן!!

Sensorium

New member
אה, חחח נכון ../images/Emo54.gif

בפעם האחרונה שבדקתי הוא לא היה
אתקן את עצמי מעכשיו :)

rotemotek1988

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo129.gifה../images/Emo54.gif הזה מזכיר את טליה!

נכון? זוכרים? חמודה כזו מופיעה גם בתמונות של חברי הפורום זה היה האייקון הקבוע שלה! טוב בכל מקרה.. ברוכה הבאה!!!!!!!!!!

למעלה