זה שזה מפריע ומתסכל בתפקוד היום-יומי ...מאשר. זה שרואים לכן בעיניים.... ועוד איך מאשר. העובדה שכמעט כל גבר הוא פוטנציאל בעינייך הופכת אותך למשהו קצת פחות אטרקטיבי... הורמונים משתוללים זה אחלה...אבל אין לך גבולות?? גבר בשבילך זה זין עם אריזה??
אם לדבר על אטרקטיביות כדי להביא עניין נוסף המקשה עליי את החיים: אני אטרקטיבית מאד במראה וזה רק מגדיל את עצמת המשיכה של גברים אליי ומן הסתם את ההתעוררות שלי כלפיהם. ולשאלתך..לא ! אם גברים היו בשבילי רק זין עם אריזה הייתי מיסתפקת בויברטור ובטח הייתי גם בוגדת בבעלי כבר מזמן ומזדיינת על ימין ועל שמאל.. צריך להבין שהעניינים קצת יותר מורכבים מאיך שהיית/ם רוצה לראות אותם. תודה.
הם יפים מאד לטעמי יש להם צבע מדהים עור חלק ומבריק כזה כתפיים רחבות וזאת הבעיה העיקרית חחחח גוף אתלטי כזה חיוך נבוך כזה הם לא מפונקים כמונו (הכוונה לכמוכם) ו... ארוך כזה
אם התאבון שלך גדול ממה שהוא מסוגל לספק (אמרת שלוש פעמים?) אז לבחור יש מה ללמוד. ארגנו ביקור בחנות אביזרי מין, שם ישמחו לעזור לכם. שמעתי שמקבלים גם תלושי חג.... פעם היתה פה פרסומת לאתר אינטרנט, אני חושבת: sexshop.co.il - נסי, מה יש לך להפסיד ? תגידי, על קומפרסים קרים - חשבת ?
אבל זה לא רק תאבה לחדירה.. זה להרבה יותר מזה זה לכל מעשה האהבה והתשוקה...הפוזות וההשתוללות... בקיצור ויברטור לא יכול לספק לי את כל אלה.. האמת שאני לא מבקשת אישור לבגידה למרות שאני ממש על הקצה בעניין הזה אבל מצד שני בעלי לא מספק אותי פשוט לא ! ניסיתי לשכנע את עצמי אינספור פעמים ותמיד כשהחשק עולה עולים איתו גם המצפון ורגשי האששמה.. מה עושים לעזאזל??