היי....

היי....../images/Emo20.gif

שלום לכם הייתי רוצה לשאול שאלה רצינית ולקבל עליה תשובה רצינית כי באמת כבר אינני יודעת מה לעשות. אני נשואה כבר 8 שנים ובעלי מאד משתדל לספק אותי, תמיד הוא עובד קשה כדי שאגיע לאורגזמה וביכולתי להגיע ליותר משתיים שלוש בלילה.. האמת שאין לי גבולות בעניין הזה אני מסוגלת להגיע לאינספור אורגזמות וקשה מאד להשביע את תאבוני.( הייתי רוצה לדעת אם יש עוד נשים כמוני דרך כאן כי אני מתביישת לשאול את מי שמכיר אותי.) שתבינו.. תמיד אחרי המשגל ואחרי שהוא גומר אני מנצלת את ההזדמנות הריאשונה ומאוננת כדי להגיע לאורגזמה נוספת... חחחחחחחחח אתם בטח צוחקים עכשיו... לאחרונה אני כל הזמן רוצה להזדין וכמעט כל גבר ניראה לי כפוטנציאל.., זאת בעיה כי זה מוציא אותי משיווי משקל ומהריכוז שמאד חשוב בתחום בו אני עוסקת. האם אתם מכירים מקרים כאלה ומה יש לכם לומר בעניין? כל עזרה תיתקבל בברכה ושוב אני מבקשת לכתוב שזאת לא פרובוקציה..זה אמיתי
תודה.

מרי-לו

New member
אל תחשוב יותר מידי...

זה עושה מיגרנות
הייתי בטוחה שתוך 5 דקות יש לה 300 תגובות לפחות חחחחח .... נראה לי כולם חושבים

נשית~37

New member
על מה יש לחשוב?

אם זה מפריע לה....צריך לבדוק לעומק...אולי טיפול יעזור אם זה לא מפריע לה...אז סבבי חחחחח ... לה בטוח אין מגרנות.

מרי-לו

New member
../images/Emo6.gif

יה נכון... בטוח אין לה... "צריך לבדוק לעומק" חחחחחחחחח הרגת אותי

את פשוט נימפומנית ולכן אני ממליצה

לך דחוף ללכת לפסיכיטר שיתן לך כדורים להרגעה. זה כמובן אחרי שתנסי אולי את הביצים הסיניות או ויברטור על תקן מנוי קבוע.

חמודה שלי

האגרסיביות הזאת שאת מבטאת בתגובתך ראויה להחקר אצל בובושית .. קודם כל אני לא נימפומנית, רק העלתי כאן את מה שעובר עליי בתקופה האחרונה ולא מדובר בסגנון חיים.. מלבד זאת טיפול בכדורים נראה לי קיצוני מדי. מכל מקום אני מודה גם לך.

נו אז מה אם זה לאחרונה?

כתבת שכל הזמן יש לך צורך... זה נקרא נמפוניות וזה לא צריך לפגוע בך. כמו שיש אנשים עם אכילה כפייתית והם הרי לא נולדו כאלה וזה לא סגנון חייהם? כל אחד והחולשות והתשוקות שלו. למטרות כאלה המציא המדע כדורים וזה לא קיצוני ולא ממכר. קחי את זה איך רוצה זה הפתרון שלי.

sahr12

New member
רק שלא תבנה עליי......קליאו..

היא תישאר עם הלשון בחוץ.......חחחחחחח

נעמי 1

New member
../images/Emo12.gif יו אני לא מאמינה...

קראתי כל שורה ממה שכתבת... ואופס... קיבלתי אורגזמה... עכשיו אני הולכת לספור את המילים... איזה יום שמח לי היום... איזה יום...

יקירתי, האם אני שומעת בקולך הזדהות?

ואשכרה בא לי לרצוח את זו שהתקשרה לשאול אם זאת אני !!!!!

נעמי 1

New member
זו לא הייתי אני...

כי אני באמצע אורגזמה.. אני קוראת את זה שוב ושוב...חחחחחחחחחחחחח

תגידי... את יכולה אולי ....

למכור לסער כמה אורגזמות ..??? שיהיה לו ככה בכיס , לשעת הצורך . כי עד כמה שידוע לי , הוא דואג רק לעצמו . לפחות , אם יהיה לו בכיס , הוא יוכל לעשות בהן שימוש עם כל חברותיו .

סער ....

אין לי בעיה שיילך לי האוטו הרי אם תיסתכל קצת למטה ... ותראה את ההודעה שלי על המצאה גאונית ... תבין לבד.

יש לך המצאה גאונית אחת גם בשבילי??

אולי??? סחתיקה אתה תמיד כותב בלי חשבון ואתה גם לא נשוי למיטב ידיעתי אז קדימה מה דעתך? בתודה מראש (השם שכתוב למעלה משו משו אהה?)

למעלה