היי....

סנדי32

New member
COCO אתה פה ?????

בעעעעעעעעע
עעעעעעעעעע
עעעעעעע עעעעע
עעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
עע עעעעעעעעעעע
עעעעעעעעעעע
עעעעעעעעעע עעעע
עעעעעעעע
עעעעעעעע ע
עעעעעעעעעעע
עעעעעעעע עעעעע
עעעע
עעעעעעע עעע
עעעעעע
עעע עעעעעעע
עעעעעעעעעעע
עעעעעע עעעעעע
עעעעעעעעע
עעעע
לאן נעלמת ???????? ומזת´ומרת שהלוואי עליך אישה כזאת ??? חחחחחחחחחחח,עד הבוקר הוא ימס לך
[URL='http://'] גמר חתימה טובה מואה[/URL]

שחר 33

New member
מגיע לך תשובה רצינית

מאחר ולא קיבלת תשובה , ואני רוצה להניח שאת מצפה לכזאת, להלן דעתי. כידוע ,האישה בנויה אחרת לחלוטין מבחינה פיזיולוגית מהגבר, בעצם באופן פרדוכסלי היא בנויה בדיוק ההפך בכל הקשור לסיפוק המיני שלה. הפעם הראשונה אצל הגבר תהיה הכי חזקה ובסופה הוא ירצה פשוט לישון, אם ממש יתאמץ הוא ימשיך לפעם הבאה שתהיה הרבה יותר ארוכה, פחות מהנה ובסיומה הוא יהיה עייף ביותר. הסיבה לכך היא ירידה חדה בכמויות ההורמונים שמפעילים את הנושא :" הטוטסטרון והאדרנלין ( כלומר אחרי שהוא גומר, הוא נהיה עייף ולא חרמן ). בכל מקרה משך הזמן שזקוק גבר לאורגזמה, בגלל החיכוך הישיר הוא קצר הרבה יותר מהאישה ( מחקרים מדברים על 7 דקות מול 30 אצל האישה). אצל האישה כאמור זה הפוך, הפעם הראשונה היא פחות חזקה מביחנת עוצמת האורגזמה והכי ארוכה להשגה , ואחר כך העוצמות יגדלו פלאים והזמנים יתקצרו עד לשיאים פנומליים של מולטי אורגזמות כל עשר שניות. פה ההורמון הנשי שאחראי לחרמנות גדל והאדרנלין גם כן ( ולכן היא יותר חרמנית עם עודף כוח) הפוך מהגברבר שלצידה שכבר מזמן מחפש כרית לישון. מה שקורה לך, הוא תופעה מוכרת של כל אישה שבעצם מסתיים האקט המיני בתהליך הפוך לפיזיולוגיה. כי הגבר גומר יותר מהר, ובעצם את עוד רק בהתחלה. מסקנה- שהגבר ימתין בסבלנות עד שתהיו באותה נקודת פתיחה פחות או יותר. ובמילים אחרות להלן הפתרון לכך והוא יחסית די פשוט. תדברו על זה וקבעו כלל שהוא לא מוריד את המכנסיים שלו לפני האורגזמה השלישית רביעית שלך !!! שימוש במשחק מקדים ארוך, מין אורלי ושימוש באביזרים אורגזמיים מתאימים יהפכו את העניין להרבה יותר חוויתי ממה שהוא נשמע… , ורק אז כשאת כבר בשיאים אליהם את זקוקה, יבוא אחר כבוד הבעל וייתן את הפינאלה, עד שתהיו מותשים יחד. זה כמו שחיין שרץ באופן טבעי למרחקים ארוכים (האישה) , נותנים לו פור ורק בסיום מצטרף השחיין למרחקים קצרים (הגבר), כדי שיגיעו יחד, ולא ישאיר אותך לשחות לבד רטובה וחמה כשהוא כבר יבש ונח. ואם לא תקיימו את הכלל הזה, יתכן ותלכי לנוח כשאת רטובה וזה קר ולא נעים. אני בטוח שאחרי היישום של הכלל הפשוט הזה תהיה לכם שינה מתוקה ומלאת סיפוק אחר כך. מקווה שעזרתי. שלך, שחר 33

אפרסק 28

New member
שחר נשארתי ללא מילים

פשוט כך צריך להתאים את שניכן לעבוד כצוות כגוף אחד.... וזה דורש הרבה פתיחות משני הצדדים כדי להגיע לכל זה..

שחר מגיעה לך נשיקה ../images/Emo25.gif

סליחה..אני מקוה שלא ברחת מרוב פחד חחחחחחה.. הבעיה היא שגם אם הוא יתיש אותי באורגזמות אז בבוקר אני שוב אתעורר חרמנית... זה לא נגמררררררררררר (אני מתחילה כבר לצחוק על עצמי
)

שחר 33

New member
כל פעם זה מתחיל מהתחלה

ולגבי הבוקר, עיצה מהחיים. מאחר ולא בטוח שישאר לכם זמן לכל המשחקים המקדימים של הלילה ( עבודה , ילדים וכו´) תקומי קצת לפני ותגלי שעם השופרפרת של הדוש את יכולה להגיע לשמיים. אחר כך קפצי עליו נקיה אל הפינאלה. עוד סיבוב בבוקר ישלח אותך לעבודה עם חיוך של מליון דולר, והוא יהיה קצת מטושטש וגמלוני, אבל יעבור לו...עד אחרי המקלחת שלו וכמובן עד הערב הבא עליך לטובה ( תרתי משמע). שלך, שחר 33

טאקילה~*

New member
בואי רגע חמה בלי הפסקה...תתקרבי פה.

את שמעת פעם שאישה מסוגלת להיות מאופקת?? ואפילו לחיות בלי סקס ביכלל? זה שאת אישה חמה זה יופי,זה מוסיף מלא חינניות וככה הבעל שלך נהנה.. תביני שהכל בראש הכללללללל אם תשכנעי את עצמך שעכשיו אין סקס אז יעבור לך כל הגל תשוקה שעולה ממך,ואם תרבי רק לחשוב על עוד ועוד סקס אף גבר גם לא מאה גברים לא יספקו אותך כל יום,מותק יש כביסה ,כלים,ילדים, בישולים,אפילו קניות,תפסיקי להיות עסוקה כל היום ביצרים של עצמך,בעלך נותן לך סקס טוב,האמיני לו שזה המקסימום שהוא יכול,ואם את לא מצליחה אז קטונתי,הבנתי שויברטור לא מסייע לך,אז אין לי רעיון מוצלח יותר,אולי אולי נסי לקרר את החום שעולה ממך עם קוביות קרח,קומפרסים כאילה...בהצלחה.

../images/Emo24.gifיש לי...

יש לי את אותה הבעיה ,פשוט אצלי זה הפוך....האשה קרירה לעומתי. מה עושים???לומדים לחיות עם זה,יש פתרון אחר?(אם אשתך לא לידך,תן לידך להיות אשתך....

../images/Emo9.gif

אני חושבת שאני צריכה להפגיש אותך עם בעלי , הוא כבר יספר לך על אורגזמות שלי, ועל האין סופיות שלו.... והוא תמיד רעב

אפרסק 28

New member
--ט א ק י ל ה --מה את עושה

ואני בניתי על זה.... מה את עושה עוד רציתי להציע את שירותי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טאקילה~*

New member
פרסק כפרה אני לא מרשה לך..../images/Emo25.gif

אתה לא הולך לשום חמה שמעת.. מה אתה נער ליווי ראבקקקקקקק

מקסיקני

New member
יש לי יש לי....

אולי פשוט תתחברי ל 2000 וואט ? אם זה לא יעצור את רצף האורגזמות שלך .. לא יודע כבר מה יעצור.. מה שבטוח אחרי זה כבר לא תרצי יותר כלוםםםםםםםםםםםם... סתם רעיון..

ישבתי לקרוא לבעלי את כל השירשור הזה

והוא פשוט נחנק פה מצחוק!!!!!! גדולללללל!!!!!!!! ההונגרי שלי פשוט הזיל דמעה מרוב שצחק, ואמר שהרעיון האחרון עם ה2000 ואט הוא הכי ממולץ. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סנדי32

New member
ואני מציעה לך ................

תשימי רטיות לחות וחמימות תרגיעי את המקום קחי טיפול פסיכולוגי ותתחילי לעשות פעמיים ביום (גם יותר מדיי מה זה את מכונה ?) חחחחחחחחחח שיגעת את הגברים פה

הצופה.

New member
סאמקקקקק זה בעיה זה???

גם אני רוצה כל הזמן אבל לא עומד לי
ואת כולה צריכה.....) (...... דא מכיר מישהי כזו הפכה את זה למקצוע עובדת בתור טורבינה בחברת חשמל
ועכשיו ברצינות פשוט לכי תזדייני

היי...../images/Emo20.gif

שלום לכם הייתי רוצה לשאול שאלה רצינית ולקבל עליה תשובה רצינית כי באמת כבר אינני יודעת מה לעשות. אני נשואה כבר 8 שנים ומאז אני בשרותים כל הזמן... חחחחחחחחח אתם בטח צוחקים עכשיו... לאחרונה אני כל הזמן רוצה לחרבן וכל בית שימוש ניראה לי כפוטנציאל.., זאת בעיה כי זה מוציא אותי משיווי משקל ומהריכוז שמאד חשוב בתחום בו אני עוסקת. האם אתם מכירים מקרים כאלה ומה יש לכם לומר בעניין? כל עזרה תיתקבל בברכה ושוב אני מבקשת לכתוב שזאת לא פרובוקציה..זה אמיתי תודה

סנדי32

New member
ילהההההההה ימתחזה ../images/Emo128.gifסאאאמק

סאאאאאאאאאאמק אל תעלי לי על העצבים היום שמעת ??????? מה את חושבת שאנחנו סתומים ??????. שמים עלייך קצוץ את והשירותים המסריחים שלך בגלל שאמרת שזאת לא פרובוקציה אנחנו דווקא לא מאמינים לך ולא עונים יותר למסרים שלך תעופי מפה כי את גורמת לאנשים פה לדבר לא לעיניין מגעילולהההההה ולכם חבר´ה אני מציעה באמת לא להתיחס אולי היא זאת שמציקה לטאקוש סאאאאאאאאאאאאמה

למעלה