היי

• פותח הנושא kity
  • פורסם בתאריך

kity

New member
היי ../images/Emo13.gif

היי אני חדשה פה זה נראה כמו פורום נחמד... ורציתי לשאול מה אתם חושבים פה על שייגעצ? תודה וביי

cloudy girl

New member
../images/Emo8.gif

קודם כל- ברוכה הבאה...
ועכשיו לשאלתך.. לדעתי, שייגעצ פסדר.. הם להקה טובה.. יש להם כמה שירים שאני מאוד אוהבת... אבל בוא נודה, הם לא חלק חשוב כל כך ברוק הישראלי... עדי sky girl

איז

New member
שייגעצ

יש לי את הדיסק של שייגעצ, וזאת דעתי: ההתחלה שלו טובה, שירים כמו ניו יורק רפיח, לב מפלסטיק ואת הולכת, שירים טובים שבאמת אהבתי. ואז מגיעים כל מיני שירים דפוקים, שזה נראה כאילו שהם עשו אותם כדי להצחיק. משהו כמו בלינק 182 למשל, שזה ממש דבילי. חבל, הם התחילו טוב ואז התדרדרו לסגנון של "להקה בצחוק". אם הם היו ממשיכים בכיוון של ההתחלה של השירים שאמרתי, הם היו ממש טובים. חבל שלא.

איז

New member
* תיקון קטן ../images/Emo13.gif

התכוונתי "רוצה ללכת", ולא "את הולכת", כמובן.

עטלף77

New member
מהמעט שיצא לי לשמוע ../images/Emo26.gif

סתם חבר´ה שצועקים. לא אהבתי. חוצמזה שגם יש לי דיעה קדומה עליהם אבל זה כבר דבר אחר

N a V e

New member
מצטער,ממש לא אוהב,

המילים נדושות הלחן בסיסי והנגינה חובבנית לטעמי

© Tweety ©

New member
שייגעצ ../images/Emo108.gif

אוהבת ואפילו מאוד. להקה מצוינת אומנם קצת ילדותית אבל הגיל שלהם יחסית צעיר

אור 1245

New member
מצטרף אליך...

חולה עליהם!! להקה מצוינת!! נכון שהם דיי חובבנים ....אבל מזה משנה? אני נהנה לשמוע אותם! יש להם כמה שירים ממש טובים!!!

שׁזִיף

New member
מצטרפת אליכם ../images/Emo13.gif

אני אישית גם מאוד אוהבת את הלהקה ואת הטקסטים של השירים. לדעתי להקה טובה ביותר

Superunknown1

New member
קקה בלבן,

וזאת עוד מחמאה. מצטער ילדוד´ס, אבל אינפקציה היו פה קודם

-אלה-

New member
שייגעצ...

כמה שירים טובים..... להקה נחמדה וגם זאת רק ההתחלה שלהם עושה רושם שהם עוד יהיו משהו... הם זקוקים קצת לשיפורים

אממ...

אני לא הייתי בניצנים, אבל ממה ששמעתי מכמה אנשים (ביניהם תמר-TKTK שכותבת כאן מדי פעם...) היתה אחלה הופעה, עד שהוא (מממ.. שחכתי איך קוראים לסולן) פתח תפה. הוא אמר משהו על זה שהוא מצטער שהוא שרת בצבא, ושזה היה בזבוז זמן... וקרא לאנשים להשתמט מהצבא!!
(אני לא מבינה את זה...הוא סותר את עצמו. כאילו, מצד אחד, בשיר שלו ´חייל של מאה שערים´, הוא יורד על החרדים בין השאר על זה שהם לא משרתים בצבא, ומצד שני קורא לקהל בניצנים להשתמט?!)

שייגעצ....

לא מי יודע מה אוהבת אותו
למרות שבאמת התכוונתי לקנות ת´דיסק שלו....... כי...מצד אחד הוא דווקא טוב... וזה.... אבל הוא גם מבולבל כזה ואחר.... ולא מובן ו.... כמו ששירה (אשת הגרביים בהכחשה) אמרה.... שהוא מביא כל הזמן משפטים אחרים.. אז כדאי לקנות דיסק שלו
{ד"א כמה דיסקים הוא הוציא...??}

למעלה