היי

• פותח הנושא kity
  • פורסם בתאריך

yuli c

New member
כמה מילים לאנשים כאן...

מישהו כאן אמר "לדעתי מוזיקה שאין מאחוריה אמירה היא פשוט לא מוזיקה" מאיפה הבאת את ההכללה הזאת??? שאני אבין כולם צריכים להיות כמו אביב גפן "לבוא עם אמירה" כדי שהם יחשבו למוזיקה טובה??? לא נראה לי. ועכשיו מהתחלה אז נכון שבסגנונות המוזיקה רוק והיפ הופ מנסים לבוא עם אמירה חברתית פוליטית וכו. לדעתי זה בהחלט דבר מצויין כי בהחלט אפשר דרך המוזיקב להגיע להמון מקומות כמו אביב גפן. אבל קחו לדוגמא את היהודים באלבום האחרון שלהם הם ניסו להיות יותר מודעים למצב לבוא עם אמירה... והתוצאה לפי דעתי דיסק דיכאוני למדי שנמאס אחרי כמה שמיעות... לעומת זאתץ הדיסקים הקודמים שלהם בעיקר "היהודים" היו מצויינים. דבר שני אם אנחנו כבר בכיוון הישראלי (ה לא שאני מתה עליו) אני אוהבת לשמוע גם אומנים שהם לא ממש רוק ישראלי כמו שי עמר שאולי אנשים פה יגידו שהוא בנאלי וקיטשי שהוא שר על אהבה אבל לדעתי הדיסק שלו מצויין. ונכון הוא לא בא עם אמירה. אני גם מאוד אוהבת לשמוע את עמיר בניון השירים שלו ממש מקסימים ושוב הוא לא בא עם איזו אמירה. בקיצור מה שאני רוצה לאמר כאן שיש סגנונות שונים של מוזיקה שהם לא פחות טובים מרוק ישראלי והם לא באים עם אמירה. אז תפתחו תראש ואל תיכנסו להכללות. אני את שלי אמרתי.

kity

New member
למה?

למה מוזיקה לא צריכה להיות מעורבת בביוקרטיה או פוליטיקה? כל הקטע של מוזיקה הוא לבטא את עצמך,ואם זה משהו ש"זקוק" לביטוי אז למה לא?

N a V e

New member
דווקא מתאים לי

שיהיו מסרים פוליטיים בשירים. זה מעורר עניין. ועבורי,לפחות,זה לא ממש מזיז.אם אני אוהב את האומן אמשיך לאהוב אותו גם אם הוא נוגד את דעותי הפוליטיות. מנדלסון,לא מסביר את עצמו.לא הבנתי אם הוא שמאל או ימין.וחוצמזה,כדאי שהילדים יתבגרו ומהר ויתחילו לשיר יותר רציני.לטעמי.

למעלה