היי

• פותח הנושא kity
  • פורסם בתאריך
מה שהיה בניצנים......

מה שקרה זה לא בדיוק שהוא קרא לקהל להשתמט (ותאמינו ליייי אצלי זה דבר בלתי נסלח!!!!)..... הוא דיבר על חוק טל, שפותר את החרדים משירות חובה , ואמר שהחוק עושה הבדלה בין דם לדם.... המטרה בקריאה שלו לא להתגייס (שהייתה דבר גועלי בפני עצמה) לא היתה לגרום לנו להשתמט כמו שהיתה לגרום לנו "לפקוח עיניים אל מול האפליה" (בולשיט!!!) הסולן (ותסלחו לי שאיני יודעת את שמו) רק רצה לעשות השוואה בינינו לבין החרדים והשתמש אולי במילים הלא נכונות..... לדעתי לא צריך לקחת את מה שנאמר שם בדיוק כפי שהוא נאמר.... נו , אני לא מצליחה להסביר, רק שאני חושבת שמי שהיה שם ולא חושב בדרך מקובעת יותר מדי יכול להבין לי מה אני מתכוונת... זה יצא מבולבל לגמרי, סליחה

אוף אוף, ממש חשוב לי להגיד

שאם יצא שאני תומכת בדעות השמאלניותה משתמטות שלו אני ממש לא. הצצבא זהה בשבילי הדבר הכי חשוב בעולם!!!!

לא, הוא בטח אמר

שהחרדים לא מתגייסים אז בואו גם לא נתגייס... והוא לא מתכוון לזה ברצינות.. ואינפקציה שולטים..

kranves

New member
ככה, אני מכיר את יובל אישית

הבן אדם טיפה דפוק. הוא ימיני מאוד(יש לו תמונה של בגין בארנק שלו). הוא קרא להם להשתמט כדי ליצור סנסציות, בלאגן, הוא רוצה לעשות רעש.

kranves

New member
אגב, פנקייק(שגם אותם אני מכיר אישית

) הרבה יותר טובים, גם מוזיקלית וגם במילים.

-אלה-

New member
טוב... אז אני חוזרת בי...

מאיפה אתה מכיר אותם אישית??? ועוד את הארנק של יובל?!!?!?!????

kranves

New member
הוא ישב עם אחותי באותו שולחן

בבליך. פנקייק- היו עם אחותי ביסודי ובתיכון. פנקייק(רועי ויהונתן) חברים טובים של אחותי עד היום. יובל מנדלסון קצת השתגע...

BIG wannabe

New member
לילך?

לילללךךךךךךךךךךך!
ומה יש לכולם עם האחיות? תשיגו קשרים בעצמכם (מה אני מדברת אין לי אפילו קשר דרך הסבתא של דוד של אמ´אמא של החתולה של השכנים
)

BIG wannabe

New member
בע

שמעתי אתמול (או שזה היה שלשום?
) משו עלייך שמאוד, אבל מאוד הרגיז אותיייייייי

yuli c

New member
תסלחו לי...

נראה לי שאני פה בדעת מיעוט אבל ממש אבל ממש לא התלהבתי משייגעץ כולה ילד שמנסה לחקות את אביב גפן ועושה את זה בצורה אומללה ביותר. טוב... זאת דעתי!

Zed Man

New member
שייגעצ

סותרים את עצמם בצורה דפוקה מאוד... אבל לדעתי מוזיקה לא צריכה להיות מעורבת בביוקרטיה או פולטיקה...

מורלו

New member
אתה באמת חושב ככה?

לדעתי מוזיקה שאין מאחוריה אמירה היא פשוט לא מוזיקה. מוזיקה היא הכלי האולטימטיבי להבעת דעה ושינוי דעת קהל - היא קצרה, לעניין, לא מתפשרת, בעלת קהל רחוב ומגוון וקליטה. בגלל זה אני מרגיש היום שסצינת הרוק העברי היא פיקציה ולא יותר. כמה אפשר לשיר על יחסים בינו לבינה?! איך אפשר לשיר על יחסים בינו לבינה בימים שאוטובוסים מתפוצצים ברחובות, שחיתויות כל כך רבות מתגלות במדינה והמצב הכלכלי כל כך מקשה? במקום להביע מחאה 90 אחוז מהאומנים הישראלים מחברים מילים שאם לא היו בעברית הייתי מניח שמדובר באומנים משוויץ או נורווגיה. איך הם לא מבינים שבידיים שלהם יש כלי כל כך עוצמתי?! כנראה שככה זה שמנסים לא להרגיז אף אחד ומתעסקים בעיקר בלהיות בסדר עם כולם. השיר שאני כרגע שומע הוא "הוריקן" של בוב דילן, שיר מחאה פשוט טוב. ואם כבר דילן, נחתום את היותר מדי מילים ששפכתי כאן במשפט שהוא אמר: "תמיד האמנתי שאדם עם גיטרה אקוסטית יכול לגבור על צבא שלם".

למעלה