היי 26.5 שרשרו את ההתקדמות היומית שלכם.
O One Minute New member 26/5/07 #2 עליתי לרמה 15 עם הקשת ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif התחלתי לעשות היום ג'אמפ קווסט אבל כמובן שהרקדן האירי טיק טק עזב אותי באמצע. אבל אז הלכנו להנסיס והתחלנו שתיים ממאגר הקווסטים לרמות 15. מאיה והתרופה. עוד אנשים שיש להם דמות בבלוקן- מסר בבקשה. הנה התמונה של הקשתון אגב,אימצתי אייקון חדש שקשור למייפל סטורי , .
עליתי לרמה 15 עם הקשת ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif התחלתי לעשות היום ג'אמפ קווסט אבל כמובן שהרקדן האירי טיק טק עזב אותי באמצע. אבל אז הלכנו להנסיס והתחלנו שתיים ממאגר הקווסטים לרמות 15. מאיה והתרופה. עוד אנשים שיש להם דמות בבלוקן- מסר בבקשה. הנה התמונה של הקשתון אגב,אימצתי אייקון חדש שקשור למייפל סטורי , .
K Kitty of Bodom New member 26/5/07 #3 חבר שלי קנה לי היום crush ring ../images/Emo9.gif וזה הזמן להתלב קצת P:
K Kitty of Bodom New member 26/5/07 #12 כן לא חסר לו חח זה השיער שהיה לי לפני, כשעוד ל היה לי קאש בכלל
ש שיק לאב אנהיי New member 27/5/07 #19 השיער שלי ../images/Emo2.gif../images/Emo176.gif שונאת אותו בהתחלה אהבתי אבל זה מתחיל לעצבן כבר!
ל לה קרמריה New member 27/5/07 #22 כי לכולם יש את זה מהקווסט ההוא ניסיתי את הקווסט הזה עם שתי דמויות ולשתיהן זה יצא
K Kitty of Bodom New member 26/5/07 #13 מזל טוב לכל המתלוולים! דרך אגב, שיער מהמם, כמה נסיונות עשית עד שקיבלת אותו? כי אני יודעת שצריך כרטיס exp בשבילו
מזל טוב לכל המתלוולים! דרך אגב, שיער מהמם, כמה נסיונות עשית עד שקיבלת אותו? כי אני יודעת שצריך כרטיס exp בשבילו
ש שיק לאב אנהיי New member 27/5/07 #20 נראה לי שהיא התכוונה,../images/Emo176.gif שכרטיס exp זה כרטיס שהוא בלי בחירה,שזה נסיונות כי ת'שיער הזה אי אפשר לבחור.. רק מזליסטים מקבלים אחרי הרבה נסיונות
נראה לי שהיא התכוונה,../images/Emo176.gif שכרטיס exp זה כרטיס שהוא בלי בחירה,שזה נסיונות כי ת'שיער הזה אי אפשר לבחור.. רק מזליסטים מקבלים אחרי הרבה נסיונות
ל לה קרמריה New member 27/5/07 #21 הנסיון הראשון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וזה בדיוק השיער שרציתי.