היי 26.5

yael1995

New member
../images/Emo210.gifרמה 30

איזה מישהו נחמד עזר לי לעלות לרמה 30 והסביר לי מה צריך לעשות =] אני קוסמת קרח/ברק :) ונסעתי בפעם הראשונה לאוסיריה עם מי שנסע איתי ובנתיים הספקתי ללכתת למגדל של ה20 קומות.. מישהו בוינדיה ונמצא באוסריה?

Robinho1

New member
פתחתי דמות חדשה

פתחתי דווקא בת, לבל 12 בברוא.. כי לרוב רק לבנות עוזרים P:.. כבר יש לי 7K כי נתנו לי איזה 6K וגם קנו לי בגדים ושרביטים לרמות 8-15! עליתי רק 3 לבלים בdouble EXP אמ, אפשר להיצטרף לגילדה של תפוז?פליזז WizarD4Life6 ..זה השם.

אורן546

New member
מתי בדיוק הdouble exp הזה? היום היה

משעה 8-10 ככה, אבל מלפניי כמה ימים חברים שלי סיפרו לי שהיה משעה 2-4 בבוקר!!!

אורן546

New member
עוד דבר

עכשיו קראתי מדריך על קוסמים וכאלה, וכתוב שם שקוסמים נחשבים לאלו שיש להם התקפות חזקות רק עד רמה 60, מרמה 60 כל שאר הדמויות נעשות חזקות בהרבה והקוסמים נשארים מאחור, תכלס זה הדבר הכי דבילי ששמעתי, יש מפלצות עם כל מיני חולשות ואפשר לפגוע בהם הרבה יותר מאשר במפלצת רגילה, אבל בכל שאר המקצועות אין בכלל התקפות אלמנטים (כלומר, אש,קרח וכו) מה שהופך אותם למשעממים רצח, הם יכולים לפגוע במידה מסויימת בכל המפלצות אותו הדבר, עכשיו השאלה שלי היא, זה נכון? אם כבר הקוסמים חלשים יותר אז בכמה כבר? אם בכלל.... וראיתי סרטונים של אנשים שנלחמים בזאקום שהם ברמה 100+ וגם ראיתי מיליון קוסמים שם, אז איך זה שאם הקוסמים חלשים הם הולכים להרוג את המפלצות הכי חזקות?

יש לעוד עבודות התקפות אלמנטליות

WHIGT KNIGHT גם משתמש על התקפות שמבוססות על אלמנטים ובכל מקרה, כל הדמויות חזקות, פשוט לכל דמות יש את טווח המפלצות שהיא יותר יעילה עליו, ולפעמים יש רמות שבהן עולים רמות לאט יותר ורמות שבהן עולים מהר יותר

דאבל אקספי../images/Emo87.gif

היה הסופ"ש האחרון שהם יופיעו. נדמה לי שגם ביום ב' בלילה (2-4 בבוקר) יהיה. בכל מקרה- בקרוב הפאטץ' החדש.

רמה 25

ומצאתי מלא מלא פרחים צהובים רמה 0 שמשיהו זרק זה היה מצחיק XD חשבתי שזה אחד, ואספתי את זה שוב ושוב וזה לא נגמר... היו שם איזה 6 כאלה <.< [=

jenni17

New member
עוד מעט לבל 17!

ההתקפות בקושי מתחזקות!שלא נדבר כמה שיקוי מפ נשפכים! ד'א קראתי שהמפלצות מפילות נשקים וכל מיני דברים מה הסבירות שזה יקרה?.

אורן546

New member
ברמה 40 הקוסמים חזקים פי מאה יותר מכל

שאר הדמויות ואז תיראה איזה קל זה לעלות, בגלל שהשם שלך זה ג'ני אז אני מאמין שאת בת, אבל תגידי עשית מה שצריך בתור קוסמת? את האינטיליגנציה והמזל העלת כמו שצריך? כי אני הגעתי לרמה 30 ממש ממש מהר אחריי שקראתי מדריך פצצתי שמסביר מה הדרך הכי טובה להיות קוסם והוא מסביר על עוד מלא דברים, העלת יותר מפעם אחת את המתקפה energy bolt? זאת המתקפה הכי גרועה שיש לקוסמים פי מאה יותר עדיף magic claw. ובקשר לשיקויים, חברים שלי הביאו לי טונות וגם הלכתי לבקש מאנשים ברמה 50+ ואני כזה מתחנן אומר שקשה לי שאני חייב עזרה וכו... חחחח

למעלה